İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?

Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı

Merakta ise yap kafan rahatlasın belirtiler sinyalin vermiş dilerim güzel haberler ile dönün[/QUOTE]
Tesekurler umarm oyledir degilsede can sagligi ne diyelm

benim şeffaf 13. gün geldi ama seffaftan 1 2 gün arasında çatlama oluyor ,herkeste farklımı bilmiyorum kiöisi o uzayan geldikten hemen sonra oluyormuş.

Kizlar merhaba ya bisi sorucsm bat. 10ocak ama gogusler acayip sisti agridi agridsn saga sola donemedim yatarken normalde adette bunu yasardim ama cok az bu asiri siddetli oldu bunu yasayanininz var mi
Benimde bat 10 ocak canım benimde sağ kasığımda dayanılmaz bir ağrı var dış gebelikten korkuyorum sabahta başım döndü bir şeyler oluyor ama hayırlısı inşallah dış gebelik değildir bilen varsa yazabilir mi dış gebeliği nasıl anladınız

Neden Dis gebelige yordun ki bunu canim

SELAM BENİM DE 10 OCAK BERABER BEKLİYECEĞİZ :) ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…