- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
En son ılıskının ustunden 12 gun gectımıDiyosun bat 10 ocam erken degl mi sence cikar mi yani
regl düzenli ise 5 gün erken gebelikte çıkar benceValla 12 gundn fazla gecti ama korunmasiz birlktelkler ovsdan birkacgn onceydi
3 gundurhisediyorum ama dun gece cok siddetliydi hatta esim bile farketti pijamanin uzerunden bile. Bi problem mi var dedi
Erken gebelık testı al benceValla 12 gundn fazla gecti ama korunmasiz birlktelkler ovsdan birkacgn onceydi
3 gundurhisediyorum ama dun gece cok siddetliydi hatta esim bile farketti pijamanin uzerunden bile. Bi problem mi var dedi
Cok duzenlidir max 1 gun erke. 2 gun ErkenOlr[/QUOTE]regl düzenli ise 5 gün erken gebelikte çıkar bence
[/QUOTE]Cok duzenlidir max 1 gun erke. 2 gun ErkenOlr
Erken gebelik testi alsblcegm bi yerdedegilim esim imternetten normal gebelk getirmisti yanmds ovar suanda cikar mi onlaErken gebelık testı al bence
arkadaşımda 5 gün önce erken gebelikte çıktı ertesi gün kaset tte gördü sen bilirsin nasıl arzu edersenErken gebelik testi alsblcegm bi yerdedegilim esim imternetten normal gebelk getirmisti yanmds ovar suanda cikar mi onla
Hmmm bıtane test varsa ozaman yumurtlamadan 15 gun kesın olsun dersen bıkacgun bekle cnmErken gebelik testi alsblcegm bi yerdedegilim esim imternetten normal gebelk getirmisti yanmds ovar suanda cikar mi onla
benim şeffaf 13. gün geldi ama seffaftan 1 2 gün arasında çatlama oluyor ,herkeste farklımı bilmiyorum kiöisi o uzayan geldikten hemen sonra oluyormuş.Kizlar ben dun oglen 12 de catlatma ignesi vuruldum. Az once lavaboya girdigimde peceteye seffaf uzayan akıntı geldi. Sizce yumurta çatlamış mıdır? Yoksa kesin 36 saatte mi catliyor ?
Carsamba 12 de vuruldum ya, doktorum Çarşamba gecesi cuma ve cumartesi gecesi ilişki olsun dedi. Perşembe aslinda daha onemli degil mi sizce yani bugun. Ben anlayamadim bana anlatır mısınız bu mantığı
Evet biraz daha bklym en iyisi peki bsi sorcsm ovu testinde cift cizgi ne anlama gelirHmmm bıtane test varsa ozaman yumurtlamadan 15 gun kesın olsun dersen bıkacgun bekle cnm
Adet zamanlarınsa hamılelık dıger turlu yumurtlamaEvet biraz daha bklym en iyisi peki bsi sorcsm ovu testinde cift cizgi ne anlama gelir
Benimde bat 10 ocak canım benimde sağ kasığımda dayanılmaz bir ağrı var dış gebelikten korkuyorum sabahta başım döndü bir şeyler oluyor ama hayırlısı inşallah dış gebelik değildir bilen varsa yazabilir mi dış gebeliği nasıl anladınızKizlar merhaba ya bisi sorucsm bat. 10ocak ama gogusler acayip sisti agridi agridsn saga sola donemedim yatarken normalde adette bunu yasardim ama cok az bu asiri siddetli oldu bunu yasayanininz var mi
Anladm canm mersiAdet zamanlarınsa hamılelık dıger turlu yumurtlama
Neden Dis gebelige yordun ki bunu canimBenimde bat 10 ocak canım benimde sağ kasığımda dayanılmaz bir ağrı var dış gebelikten korkuyorum sabahta başım döndü bir şeyler oluyor ama hayırlısı inşallah dış gebelik değildir bilen varsa yazabilir mi dış gebeliği nasıl anladınız
SELAM BENİM DE 10 OCAK BERABER BEKLİYECEĞİZ :) ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNBenimde bat 10 ocak canım benimde sağ kasığımda dayanılmaz bir ağrı var dış gebelikten korkuyorum sabahta başım döndü bir şeyler oluyor ama hayırlısı inşallah dış gebelik değildir bilen varsa yazabilir mi dış gebeliği nasıl anladınız
Hadi bakalm :) 3 umze ugur getirsn 10 ocakSELAM BENİM DE 10 OCAK BERABER BEKLİYECEĞİZ :) ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
Bilmem korktuğum için olabilirNeden Dis gebelige yordun ki bunu canim
Amin canımSELAM BENİM DE 10 OCAK BERABER BEKLİYECEĞİZ :) ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN