- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Evet cnm rahat olmak lazım bende 20.gunume tandevu aldım çatlayıp catlamadıgı bellı olurmu ogun kızlaraynen canım bak soldaki 1 2 güne catlar dedi doktor ne akıntım oldu ne agrım hic umursamadım dedim bu ay catlamıcak galiba 1 hafta sonra sagdan catladı ovulsayon testi bile yapmadım cidden bu kafaya ulasmak zor ama cok rahatım artık.sende rahat ol
gözün aydın canım çok sevindim.Demek yerleşmeden hemen sonra başlıyor benim 1 ocak ovs num anca daha sanırım erken bugün 3 ocakNasipse kızım olacak bu arada canımyunus_ciklet
ultrasonda göremezler canm ama progesterona bakarlar onada 21. gün bakıyolar zatenEvet cnm rahat olmak lazım bende 20.gunume tandevu aldım çatlayıp catlamadıgı bellı olurmu ogun kızlar
Canm bebeğinin cinsiyeti belli oldmuEvettt arıyorum arıyorum böyle bir konu bulamadım e dedim bari ben açayım hem paylaşayım hem paylaşılsın bakalım hamilelik belirtileri gerçekten hemen belli olurmuymuş görelim
Öncelikle kendimden bahaedeyim;
Allah bağışlarsa 4yaşında bir oğlum var bir süredir düşünsekte bir türlü - tam emin - olarak ikinci çocuğu isteyemedik biraz maddiyat düşüncesi biraz da sanırım rahata alıştığımızdan
Neyse sadede geleyim bu ay ilk kez kesin bir kararla yumurtlama günümü değerlendirdik ve ertesi gününü de..
Normalde kendimi çok dinleyen bir insan olarak ilk defa bu sefer 'aman olursa olur olmazsa uğurlar olsun' dedim kendime ve bugün, daha ilişkinin üzerinden iki gün geçmesiyle birlikte bende aniden inanılmaz bir şekilde göğüs ağrısı başladı reglime bir hafta kala hafif şekilde ağrım olurdu ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ilk defa oluyor ve yine bugün kasıklarım da ve belim de ağrılar yaşadım ara ara. Israrla kendimi dinlemek istemesem de bu aniden başlayan göğüs sancısı beni düşünmeye itiyor ve gerçekten döllenme gerçekleşmişse bu kadar erken hissedilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Ne kadar baksam da bu kadar erken hissedilir mi konularını bulamadım bu sebepten an itibariyle ben açıyorum
Bu konuyu açmamla birlikte burda reglime kadar yaşadığım her keskin belirtiyi paylaşarak sonucunda da yapacağım testle garantilemek istiyorum. Eğer sizler de bu kadar erken hissedip doğruluğunu teyit ettiyseniz lütfen paylaşın
Evet şimdi,
Reglime 12gün var, belirtiler; şiddetli göğüs ağrısı ve ara ara uğrayan bel kasık ağrıları..
Bekleyelim görelim
Evet gecen ayda bakmıstı farketmez 20 21 bakar heralde gecen ay yumurtlamam olmadı ya ordan bılıyorumultrasonda göremezler canm ama progesterona bakarlar onada 21. gün bakıyolar zaten
Nasipse kızım olacak canımCanm bebeğinin cinsiyeti belli oldmu
Erken canım dahagözün aydın canım çok sevindim.Demek yerleşmeden hemen sonra başlıyor benim 1 ocak ovs num anca daha sanırım erken bugün 3 ocak
Allah başlasın canm sagsaglim kucağına al prensesiNasipse kızım olacak canım
Amin inşallah canım Allah razı olsun. Rabbim herkese nasip etsin.Allah başlasın canm sagsaglim kucağına al prensesi
bakar canım anlasılır,eger catlamamıs olursa ultrasonda görür catlama yakın olduysa yumurtanın dagılan sıvısından anlıyolardaEvet gecen ayda bakmıstı farketmez 20 21 bakar heralde gecen ay yumurtlamam olmadı ya ordan bılıyorum
Hm anladm cnm hayırlısı artık havuc aldım ıncır aldm onları yocem bugunden ıtıbaren adetım bıttıbakar canım anlasılır,eger catlamamıs olursa ultrasonda görür catlama yakın olduysa yumurtanın dagılan sıvısından anlıyolarda
şifa olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız :)Hm anladm cnm hayırlısı artık havuc aldım ıncır aldm onları yocem bugunden ıtıbaren adetım bıttı
Amin cnm ıns hepımız ozaman kac kısıyız calısmalara devam eden buay umutlu olnşifa olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız :)
norma regl döngün ne ise 14 gün sonra döllenmediyse ilkinin üzerinden 14 gün sonra yaklaşık olarak.kızlar size birşey sorucam ben bu ay sanırım 2 kere yumurtladım biri 1 hafta önce diğeri bugun :/ şimdi ben ne zaman adet olucam acaba ilkine göremi bugune göremi yasayan bilgisi olan varmı
Kozz ıkı kere yumurtladonı nerden anladın odamı varmıs ben bıkereye de razıyım valla :)kızlar size birşey sorucam ben bu ay sanırım 2 kere yumurtladım biri 1 hafta önce diğeri bugun :/ şimdi ben ne zaman adet olucam acaba ilkine göremi bugune göremi yasayan bilgisi olan varmı
tesekkürler canım cevabın için,inşallah adet olmam tabii ama ona göre bekleyeyim :)norma regl döngün ne ise 14 gün sonra döllenmediyse ilkinin üzerinden 14 gün sonra yaklaşık olarak.
canım ilkini ultrasonda söledi doktor bide benim yumurtlama günü korkunc agrım oluyo ordan anlıyorum :)Kozz ıkı kere yumurtladonı nerden anladın odamı varmıs ben bıkereye de razıyım valla :)
Alaalla dr a gıdeydın keske yada ovu yapsaydın degısokmıs ay bende de olsun :)canım ilkini ultrasonda söledi doktor bide benim yumurtlama günü korkunc agrım oluyo ordan anlıyorum :)
14. gün gitmiştim canm 20 mm oldugunu söyledi ama sağ yumurtalıgımıda gösterdi ultrasonda ordada 3 tane vardı aynı büyüklükte 3 üde catlarsa 4 olack :) ama bu cok saglıklı bir durum degildir sanırım,inşallah saglıklı 1 tanede olsa catlar seninde olur bu ay :)Alaalla dr a gıdeydın keske yada ovu yapsaydın degısokmıs ay bende de olsun :)