İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet cnm rahat olmak lazım bende 20.gunume tandevu aldım çatlayıp catlamadıgı bellı olurmu ogun kızlar

Canm bebeğinin cinsiyeti belli oldmu

Evet gecen ayda bakmıstı farketmez 20 21 bakar heralde gecen ay yumurtlamam olmadı ya ordan bılıyorum
bakar canım anlasılır,eger catlamamıs olursa ultrasonda görür catlama yakın olduysa yumurtanın dagılan sıvısından anlıyolarda

kızlar size birşey sorucam ben bu ay sanırım 2 kere yumurtladım biri 1 hafta önce diğeri bugun :/ şimdi ben ne zaman adet olucam acaba ilkine göremi bugune göremi yasayan bilgisi olan varmı

bakar canım anlasılır,eger catlamamıs olursa ultrasonda görür catlama yakın olduysa yumurtanın dagılan sıvısından anlıyolarda
Hm anladm cnm hayırlısı artık havuc aldım ıncır aldm onları yocem bugunden ıtıbaren adetım bıttı

kızlar size birşey sorucam ben bu ay sanırım 2 kere yumurtladım biri 1 hafta önce diğeri bugun :/ şimdi ben ne zaman adet olucam acaba ilkine göremi bugune göremi yasayan bilgisi olan varmı
norma regl döngün ne ise 14 gün sonra döllenmediyse ilkinin üzerinden 14 gün sonra yaklaşık olarak.

Kozz ıkı kere yumurtladonı nerden anladın odamı varmıs ben bıkereye de razıyım valla :)

Alaalla dr a gıdeydın keske yada ovu yapsaydın degısokmıs ay bende de olsun :)
14. gün gitmiştim canm 20 mm oldugunu söyledi ama sağ yumurtalıgımıda gösterdi ultrasonda ordada 3 tane vardı aynı büyüklükte 3 üde catlarsa 4 olack :) ama bu cok saglıklı bir durum degildir sanırım,inşallah saglıklı 1 tanede olsa catlar seninde olur bu ay :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…