İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bastan sona okudum ve de adete 9 gun kala dan itibaren komple yasadiklarimi yazmissin bnmde agzimda yara cikti 2 tsne burnumun disinda ucuk cikti gogusler ayni seklde bakalim sonu nasi olcak senin adina cok sevindm saglkla bebisini kucagna alman dilegiyle :)

Yok dun bıtto bnm adet bugun 6.gun 13 te baslarım cnm ama calısmalara buaksam baslayabılırız erkenden
Bu ay sut maydanoz buhari yapmistimya iste yumurtlama agrilarini baskilarini daha fazla hissettim bu ay ins faydasi olur.sende bi denesen aslinda icilen bisi olmadigi icin zarari olmaz diye dusunuyorum ben.

Bencede oyle gibi umutsuzluga dusmustum 14.gune kadar silikti ins sonucunda hcg testimte boyle koyu koyu cikar.
Bu ay sut maydanoz buhari yapmistimya iste yumurtlama agrilarini baskilarini daha fazla hissettim bu ay ins faydasi olur.sende bi denesen aslinda icilen bisi olmadigi icin zarari olmaz diye dusunuyorum ben.
bıseyler deenemek ıstemıyorum buay cnm sadece gunde bır ıncır ve havuc yıyorum adacayı tarcınlı su bunları yapıyoarum

Evet senin o catlamayan inatci yumurta bizim aramizi açti.ama biz hep burdayiz herkesin batini bekliycez beraberce.
Evet cnm catlasa cok guzel seyler olabılırdı hep stres yenıden baslıcam calısmalara buaksam artık erken ama olsun busefer stresle ve olsun dıye degıl kasmamak lazım kendımızı hersey kasınca kotu

Arkadaşlar merhaba. Benim 1 kızım var 6 yasında. Uzun bi aradan sonra İkinciyi düşünüyoruz. Ben spiralle korunuyordum kasım ayında spirali çıkarttırdım. Benim adet düzensizliğim var neredeyse 45 günde oluyorum bu yüzdende yumurtlama zamanımı bilemiyorum akıntıdanda anlayamıyorum. En son 1 aralık adet tarihim. Bundan 1 hafta önce alt karında şiddetli nefes alamayacağım şekilde ağrı oldu ve yarım saat sürdü. 2 gündürde gögüslerimde ağrı hissediyorum başkada bir belirti yok. Aradan 6 yıl geçince insan ilk hamileliğinin belirtilerinide unutuyo şimdi benide aldı bi takıntı gidiyo. Test yapmıştım gecen hafta negatif çıkmıştı bir daha da yapmadım test

Bebek istemiyo musunuz canim spirali neden cikarttirdin
Eskidende mesaj yazmısım daha yeni gördüm yazdığınızı. Evet istiyoruz bebek ama o yazımdan sonra 1 aralıkta adet oldum. Ve gecen hafta siddetli alt karın ağrısı yarım saat boyunca sürdü ve 2 gün öncede göğüslerim acımaya ağrımaya başladı halada devam ediyo. Ama gecen hafta test yapmıstım ben negatif cıkmıştı

Selamlar eski başlığım :) geçen ay ilk bebek denememden sonra bir hevesle internetten hamilelik blirtileri araştımaya başlamam ve bu siteye bu başlığa denk gelmem sonucu üye olduğum ve iyi ki olmuşum dediğim değerli sitenin değerli üyeleri Çok uzun bi cümle oldu.
Gelişmelerimi aktarayım :) doktor çikolata kistinden dolayı bana umutsuz baktığı için 1 ay dene sonrasında ben destek takviye müdahale yapacam demişti, malum 21 aralıkta adet olunca gittim doktora, 5 gün klomen kullan sonra çatlatalım seni dedi, bu arada eşimden de tahlil istedi, eşimin sperm sayısı ortalamadan baya fazla olmasına rağmen hareketliliği düşük olunca klomenden sonra çatlatıp kendi halinize bırakmayacam sizi , zaman kaybetmeyelim dedi. Bugün yumurtlaraımı kontrol etti, 3 yumurta gelişmiş dedi ama 1 tanesi yeterli büyüklüğe ulaşmış, o yumurta üzerinden aşılama yapacaz cumartesi sabahı gelin dedi. O güne kadar ilişki yasak. Bir de iğne verdi bu gece 12 de yaptırcam.

Anlayacağınız 2 taraftan da gol yedik :) bari bi taraf sağlam olsaydı. Allahım şu 1 aylık süreçte ne çok şey yaşadım diyorum kendi kendime, kisti öğrendiğim ilk gün başlı başına faciaydı zaten. İşyerinden izin almaktan şimdiden gerildim, bu ay olmazsa önümüzdeki ay tekrar aşılamayı deneyecez ama klomenden daha kuvvetli iğne ilaç verip daha çok yumurta elde ederek deneyecek ozaman, yine olmazsa sonraki ay tüp bebek diyecek ama o da yaşadığımız şehirde yapılmıyor şimdiden gerildim ya o aşamaya gelirsek diye , yıllık izne ayrılırım artık, işyerindekiler abuk subuk konuşuyor zaten. Allahım nolur şu aşılamalarla bi sonuca ulaşalım, maddi kısmını geçtim , izin alma farklı şehre gidip gelme stresi beni yoracak allahım içimde bi umut var gibi ama bilmiyorum

Canm hosgeldin bendediyorum bu kiz nerelere gitti bizim yenibatlar geldi birlkte saycsz diyodum

Cok gecmis olsun cnm en azndnan bi tedavi sureci baslamis smdi daha cok sansin var merak etme emin ol guzel sekilde sonuclanir Allahn izniyle . ama sen napman gerektigini bilyosun once kafani rahatlatcaksin bu isler helede asilama olayi strese bilmem neyrgelmez

Stres benim göbek adım Neden stres etkiliyorki ya böyle şeyleri keşke etkilemese istediğim gibi depresyona girsem :) evet şükür halimize artık algıda seçicilik oldu bende , etrafımda tv de şarkıda ; bebek çocuk hamilelik gibi kelimeleri duyunca hemen bi değişik ruh haline giriyorum , içim hüzünleniyor neden herşey normal gitmedi neden diye düşünüp duruyorum 1 ayda 15 kere gitmişimdir doktora abartmıyom hadi 10 olsun

merhaba kızlar
benim bat 9 ocak
erken gebelik testim böyle çıktı

Eklentiler

• F18D420B-DB62-4EA6-845A-6A67B919EDB0.jpeg
    59,1 KB · Görüntüleme: 100
merhaba kızlar
benim bat 9 ocak
erken gebelik testim böyle çıktı
Ne kdr bkledin boylr ckmasi icin ince bi cizgi var ama kirmizi deglsanrm kirmizi olmasi gerekiyor belkierken die ama cokda erken degl bilemedim ki bi cizgi var ama gorunuyor orda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…