İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

14. gün gitmiştim canm 20 mm oldugunu söyledi ama sağ yumurtalıgımıda gösterdi ultrasonda ordada 3 tane vardı aynı büyüklükte 3 üde catlarsa 4 olack :) ama bu cok saglıklı bir durum degildir sanırım,inşallah saglıklı 1 tanede olsa catlar seninde olur bu ay :)
benim de 4 tane olur hatta ikisi 17 15 mm olarak yakın büyür . büyük olan yeterli büyüklüğüe gelince çatlar bazen ardından ikinciside çatlar büyümez ise de döllenme olmaz

14. gün gitmiştim canm 20 mm oldugunu söyledi ama sağ yumurtalıgımıda gösterdi ultrasonda ordada 3 tane vardı aynı büyüklükte 3 üde catlarsa 4 olack :) ama bu cok saglıklı bir durum degildir sanırım,inşallah saglıklı 1 tanede olsa catlar seninde olur bu ay :)
Iste benımde 21 mmdı catlamadı gecen ay solda bısı demedı sagda vardı ıns bugunden ıtobaren buyur ve catlar zamanında dıyorum korkuyorum cunku stres yapmak ıstemıyorum

Iste benımde 21 mmdı catlamadı gecen ay solda bısı demedı sagda vardı ıns bugunden ıtobaren buyur ve catlar zamanında dıyorum korkuyorum cunku stres yapmak ıstemıyorum
Canım senin yumurtlamanda bir değişiklik oluyor ben takipteyim senin bence ilaç alman lazım dr ne önermişti sana düzenleyici vermesi lazım.

çok streslisin ben bak 2 çocuk için 3 yılıma girdim tamamen yumurtlamayı etkiliyor stres Allahtan oğlum var .Rahat ol olacak inşallah

tamam daha başkası ile kıyaslama kendini. bekle düzene girecek çok testte yapma öyle. regl tarihlerini yaz bi kenara bide regl zamanı yaparsın hcg .
Evet cnm hayırlısıyla ıns olcak buay strese sokmuyorum kendımı yarın baslıyorum calısmaya adete az kalana kdr devam bakalım nasıl olcak 20.gunde dr a gıdıcem bakalım yumurtlamak onemlı zaten

Evet cnm hayırlısıyla ıns olcak buay strese sokmuyorum kendımı yarın baslıyorum calısmaya adete az kalana kdr devam bakalım nasıl olcak 20.gunde dr a gıdıcem bakalım yumurtlamak onemlı zaten
hayırlısı umarım güzel haberler alırız hepimiz.Bende ovs bitti beklemedeyim.

Kizlar merhaba ya bisi sorucsm bat. 10ocak ama gogusler acayip sisti agridi agridsn saga sola donemedim yatarken normalde adette bunu yasardim ama cok az bu asiri siddetli oldu bunu yasayanininz var mi

ne kadar süredir hissediyorsun benim de 15 ocak ovs üzerinden ne kadar geçti canım
Valla 12 gundn fazla gecti ama korunmasiz birlktelkler ovsdan birkacgn onceydi
3 gundurhisediyorum ama dun gece cok siddetliydi hatta esim bile farketti pijamanin uzerunden bile. Bi problem mi var dedi

X