İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Valla kızlar bana da sürpriz oldu aslında. Geçen ay reglim bir türlü gelmemişti o yüzden bir sürü tedavi gördüm. 4 aralık regl olmuştum. 10 aralık bitmişti. Sonrasında sıkıntılarım oldu. Mantar olduğumu öğrendim. 20 aralık muayene oldum bana fitil, hap ve krem verildi 7 gün kullandım. 28 aralıkta bitti tedavim. Ne ara bu çocuk oldu anlamadım açıkçası. 22si yumurtlama günüm görünüyor şanslı bir sperm 19 aralıkta girdiğimiz ilişkiden kalmış herhalde. Biz takmayalım deyip sadece istediğimiz için ilişkiye giriyorduk artık çünkü sadece yumurtlama günleri ilişkiye girmek çok germişti bizi. 20 aralıktan 28 aralığa kadar ilişki olmadı onun dışında 9 aralıktan- 20 aralığa kadar yaptık, sonrasında da 28'inden 2 ocağa kadar yaptık. En büyük belirtim reglime 8-9 gün kalmış olmasına rağmen başlayan regl ağrıları ve kasılmalar. Bir de göğüslerimin çok hafif belirginleşip soldan ağrı yapması. O kadar çok oluyordu ki gece uykumdan uyandırıyordu. Sol tarafıma yatamaz olmuştum. Bir de acayip bir gündüz uykusu aşkı başlamıştı. Normalde gece 3-4 gibi yatan ben akşam 11'de yatıp ertesi gün öğlen 2-3 gibi kalkmaya başladım ve hala uykum oluyordu. Kafamı kaldıramıyordum, başım ağrıyor ve dönüyordu. Eşimle gribal enfeksiyona bağladık durumu. Bir de ilişkilerden sonrası kasık kasılmaları ciddi artmıştı. Bir de ağzımda yara çıktı iki adet kocaman gülemiyordum mülemiyordum. Eşim dedi hamilelerde ağız yarası oluyormuş diye. Sivilcelerim çoğalmıştı çok kötüydü şimdi aniden geçti. Reglime hala 1 gün var. Yarın regl günüm. 2 ocakta tutturdum eşime hamileyim sanki test alalım diye. Aldık ve sabah yaptım daha testi idrara koydum iki çizgi gördüm. Gözlerime inanamadım.

Kızlar dr bana 15.gun progestan 100 mg verdıya progestan hormonunu arttırıyomus buhormonu bulamadım ınternette progesteron olmasın yanı lh yumurtq catlaması ıcın

Kızlar dr bana 15.gun progestan 100 mg verdıya progestan hormonunu arttırıyomus buhormonu bulamadım ınternette progesteron olmasın yanı lh yumurtq catlaması ıcın
Canim o ilacin adi hormon progesteron hormonu ordan esinlenip koydular ilacin adini heralde.o ilac dollenen yumurtanin rahme tutunmasina yardimci yani dusuk onleyici bi ilactir kendileri.

Canim o ilacin adi hormon progesteron hormonu ordan esinlenip koydular ilacin adini heralde.o ilac dollenen yumurtanin rahme tutunmasina yardimci yani dusuk onleyici bi ilactir kendileri.
Bende de o hormon cok azdoya gecen ay belkk ılacla kendıne gelır

Bencede oyle gibi umutsuzluga dusmustum 14.gune kadar silikti ins sonucunda hcg testimte boyle koyu koyu cikar.
Amin cnm hepımızın benımde 17.gun koyudu uc ay pnce oyuzden takma 21 22 ye kdr yolu var bende somdıden randevumu aldım 20.gunumde dr angıdıcem

Gecen onu dedimya normalde 28 veya 29 gun.bu yumurtlamadan 14 gun sonra regl olur olayi herkeste tutmuyor diyecem eger buayda gunu gunune olursam.gecen aylar hep ona gore degerlendirmistim halbuki iyiki bu ay test aldim.
bazen yum günü değişebilir her ay 14 te yum olacak diye bişey yok bende 27 28 günde oluyorum benim 17 günde bile olduğu olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…