tebrikler gözünüz aydın belirti paylaşırımısınız kaçıncı günden itibaren belirti hissettinz?Kızlaaar az önce çıktı kan test sonucum... Heyecandan öleceğimmm.Eki Görüntüle 2088851
Tebrık ederım cnm cok dıkkat et kendıne ve bılgılerınınpaylasKızlaaar az önce çıktı kan test sonucum... Heyecandan öleceğimmm.Eki Görüntüle 2088851
Ay hayirli olsnn:))) cok sevndmKızlaaar az önce çıktı kan test sonucum... Heyecandan öleceğimmm.Eki Görüntüle 2088851
Canım hayırlı olsun darısı başımıza hangi günleri değerlendirdin paylaşırmısın lütfenKızlaaar az önce çıktı kan test sonucum... Heyecandan öleceğimmm.Eki Görüntüle 2088851
Canim o ilacin adi hormon progesteron hormonu ordan esinlenip koydular ilacin adini heralde.o ilac dollenen yumurtanin rahme tutunmasina yardimci yani dusuk onleyici bi ilactir kendileri.Kızlar dr bana 15.gun progestan 100 mg verdıya progestan hormonunu arttırıyomus buhormonu bulamadım ınternette progesteron olmasın yanı lh yumurtq catlaması ıcın
regl döngünüz 32 mi?Bu bugunki ovulasyon testi ya bugun pik yada yarin olur gibi sanki.
Gecen onu dedimya normalde 28 veya 29 gun.bu yumurtlamadan 14 gun sonra regl olur olayi herkeste tutmuyor diyecem eger buayda gunu gunune olursam.gecen aylar hep ona gore degerlendirmistim halbuki iyiki bu ay test aldim.regl döngünüz 32 mi?
Bende de o hormon cok azdoya gecen ay belkk ılacla kendıne gelırCanim o ilacin adi hormon progesteron hormonu ordan esinlenip koydular ilacin adini heralde.o ilac dollenen yumurtanin rahme tutunmasina yardimci yani dusuk onleyici bi ilactir kendileri.
Sen calısmaları hızlandır cnm baya koyu catlar yarın gobıBu bugunki ovulasyon testi ya bugun pik yada yarin olur gibi sanki.
Bende de o hormon cok azdoya gecen ay belkk ılacla evet ins duzelir bu ay degerin.
Bencede oyle gibi umutsuzluga dusmustum 14.gune kadar silikti ins sonucunda hcg testimte boyle koyu koyu cikar.Sen calısmaları hızlandır cnm baya koyu catlar yarın gobı
Amin cnm hepımızın benımde 17.gun koyudu uc ay pnce oyuzden takma 21 22 ye kdr yolu var bende somdıden randevumu aldım 20.gunumde dr angıdıcemBencede oyle gibi umutsuzluga dusmustum 14.gune kadar silikti ins sonucunda hcg testimte boyle koyu koyu cikar.
Kendime nekadar istiyorsam daha fazlasini burdaki arkadaslara istiyorum.ins rabbim yuzumuze gulsun buay.sende basladinmi testeAmin cnm hepımızın benımde 17.gun koyudu uc ay pnce oyuzden takma 21 22 ye kdr yolu var bende somdıden randevumu aldım 20.gunumde dr angıdıcem
Yok dun bıtto bnm adet bugun 6.gun 13 te baslarım cnm ama calısmalara buaksam baslayabılırız erkendenKendime nekadar istiyorsam daha fazlasini burdaki arkadaslara istiyorum.ins rabbim yuzumuze gulsun buay.sende basladinmi teste
bazen yum günü değişebilir her ay 14 te yum olacak diye bişey yok bende 27 28 günde oluyorum benim 17 günde bile olduğu olmuştuGecen onu dedimya normalde 28 veya 29 gun.bu yumurtlamadan 14 gun sonra regl olur olayi herkeste tutmuyor diyecem eger buayda gunu gunune olursam.gecen aylar hep ona gore degerlendirmistim halbuki iyiki bu ay test aldim.