- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
ikinci döllendiyse zaten testte de geç çıkacaktır geç döllenme sayılacak 2. ardından da 14 sayacaksın. Rica ederim buarada.canım ilkini ultrasonda söledi doktor bide benim yumurtlama günü korkunc agrım oluyo ordan anlıyorum :)
benim de 4 tane olur hatta ikisi 17 15 mm olarak yakın büyür . büyük olan yeterli büyüklüğüe gelince çatlar bazen ardından ikinciside çatlar büyümez ise de döllenme olmaz14. gün gitmiştim canm 20 mm oldugunu söyledi ama sağ yumurtalıgımıda gösterdi ultrasonda ordada 3 tane vardı aynı büyüklükte 3 üde catlarsa 4 olack :) ama bu cok saglıklı bir durum degildir sanırım,inşallah saglıklı 1 tanede olsa catlar seninde olur bu ay :)
Iste benımde 21 mmdı catlamadı gecen ay solda bısı demedı sagda vardı ıns bugunden ıtobaren buyur ve catlar zamanında dıyorum korkuyorum cunku stres yapmak ıstemıyorum14. gün gitmiştim canm 20 mm oldugunu söyledi ama sağ yumurtalıgımıda gösterdi ultrasonda ordada 3 tane vardı aynı büyüklükte 3 üde catlarsa 4 olack :) ama bu cok saglıklı bir durum degildir sanırım,inşallah saglıklı 1 tanede olsa catlar seninde olur bu ay :)
Canım senin yumurtlamanda bir değişiklik oluyor ben takipteyim senin bence ilaç alman lazım dr ne önermişti sana düzenleyici vermesi lazım.Iste benımde 21 mmdı catlamadı gecen ay solda bısı demedı sagda vardı ıns bugunden ıtobaren buyur ve catlar zamanında dıyorum korkuyorum cunku stres yapmak ıstemıyorum
Canım senin yumurtlamanda bir değişiklik oluyor ben takipteyim senin bence ilaç alman lazım dr ne önermişti sana düzenleyici vermesi lazım.
tamam daha başkası ile kıyaslama kendini. bekle düzene girecek çok testte yapma öyle. regl tarihlerini yaz bi kenara bide regl zamanı yaparsın hcg .Progestan verdı 15.gun baslıcam cnm
Evet cnm hayırlısıyla ıns olcak buay strese sokmuyorum kendımı yarın baslıyorum calısmaya adete az kalana kdr devam bakalım nasıl olcak 20.gunde dr a gıdıcem bakalım yumurtlamak onemlı zatentamam daha başkası ile kıyaslama kendini. bekle düzene girecek çok testte yapma öyle. regl tarihlerini yaz bi kenara bide regl zamanı yaparsın hcg .
hayırlısı umarım güzel haberler alırız hepimiz.Bende ovs bitti beklemedeyim.Evet cnm hayırlısıyla ıns olcak buay strese sokmuyorum kendımı yarın baslıyorum calısmaya adete az kalana kdr devam bakalım nasıl olcak 20.gunde dr a gıdıcem bakalım yumurtlamak onemlı zaten
Kacıncı gundeydın senhayırlısı umarım güzel haberler alırız hepimiz.Bende ovs bitti beklemedeyim.
benim regl 27 28 günde bir oluyor bazen 13 bazen 14 de çatlıyor buay 01 ocak ovülasyon (15) gün oluyorbugün 4 günündeyim ama 13 te çatlama olduysa 5 .gündeyimKacıncı gundeydın sen
Bu krısık yumurta olmus senınkı :)benim regl 27 28 günde bir oluyor bazen 13 bazen 14 de çatlıyor buay 01 ocak ovülasyon (15) gün oluyorbugün 4 günündeyim ama 13 te çatlama olduysa 5 .gündeyim
yoo gayet de net her ay 14 yada 15 gün çatlama oluyor eminim.Bu krısık yumurta olmus senınkı :)
Kız dalga gecıyorum :) guzel bakalım benım ne olcak şh yapıyomusunnsenyoo gayet de net her ay 14 yada 15 gün çatlama oluyor eminim.
Hayırlısı , Allah herkesiz kalbine göre versin. Kimsenin kucagı boş kalmasınKız dalga gecıyorum :) guzel bakalım benım ne olcak şh yapıyomusunnsen
ne kadar süredir hissediyorsun benim de 15 ocak ovs üzerinden ne kadar geçti canımKizlar merhaba ya bisi sorucsm bat. 10ocak ama gogusler acayip sisti agridi agridsn saga sola donemedim yatarken normalde adette bunu yasardim ama cok az bu asiri siddetli oldu bunu yasayanininz var mi
Hemen test yap benceKizlar merhaba ya bisi sorucsm bat. 10ocak ama gogusler acayip sisti agridi agridsn saga sola donemedim yatarken normalde adette bunu yasardim ama cok az bu asiri siddetli oldu bunu yasayanininz var mi
Valla 12 gundn fazla gecti ama korunmasiz birlktelkler ovsdan birkacgn onceydine kadar süredir hissediyorsun benim de 15 ocak ovs üzerinden ne kadar geçti canım
Diyosun bat 10 ocam erken degl mi sence cikar mi yaniHemen test yap bence