Hadi inşallah güzel haberler alırız Vallahi merakla bekliyorumKızlar hazırmısınız yapcam sımdı
Ben de yaptım önceki ay çok pahalıyaCnm burds hepimz erken teste merak saldik:) ay gecen ayyapmstm adetr3 gun kala hem param yandi hem negatifi gordm nasi biaci anlatamam
Ben yeni üye olduğum için iyice karıştırıyorum şunu kim demişti bunu kim demişti diye ama iyi yakaladın :) :) :) cumartesi yapabilir miyim peki :)Ahahahaha ya bi sure giremiyorum snrs bi bakiyorum bi suru mesajj okuyorm hepsini ama kafam karisiyor bildirimden bakiyorum cnku ama seni iyi yakaladim cidden .sabrediyoruzcumaya kadar ben smdi adettm bitti ya nasi rahstim sizi guzel motive ederim :)
Aynen hic sormabayildim 26 lirayi esim nasil dalgagecmsti gicik olmustm dahada yapmam erken testiBen de yaptım önceki ay çok pahalıya
Resim atarmısınKozlar herzamankı gıbı koca bı negatıf
Bekle bakalım 5-10!dk daha belki çıkar 2. ÇİzgiKozlar herzamankı gıbı koca bı negatıf
Kozlar herzamankı gıbı koca bı negatıf
Yanicanm. Bi beklegecikmye baslahele en azn 2gun reglolrsa zaten gerekkalmayacak olmazdsn 3.gn yaparsinBen yeni üye olduğum için iyice karıştırıyorum şunu kim demişti bunu kim demişti diye ama iyi yakaladın :) :) :) cumartesi yapabilir miyim peki :)
Valla kasıklarım agrıyo belkı olurum dıyorum negatıfo gorunce rahatladm
Hadi bakalim bi sakinles olmicak gozuyle bekle adeti umutlar gelecek ay kalsin o sekilde dusununce belki adetgelir gelmezse o zamana Allah kerim bakilir bi caresine yeterki kafani rahstlatValla kasıklarım agrıyo belkı olurum dıyorum negatıfo gorunce rahatladm
Haydeee o zaman kırmızılar gelsin mi diyoruz bence diyelim bende patlıcam karnım şişti nefes alamıyom artık yaa bişey yoksa adet gelmeyince çok berbat bişeyValla kasıklarım agrıyo belkı olurum dıyorum negatıfo gorunce rahatladm
[QUOTE="oslem83, post: 53963727, member:Haha aynı akıldanız adete 6 gün kala başladım ben
Ay benim eşimde öyle ya test yapıyom diye kızıyodu bana :))Aynen hic sormabayildim 26 lirayi esim nasil dalgagecmsti gicik olmustm dahada yapmam erken testi
Resim atabilir misinKozlar herzamankı gıbı koca bı negatıf
Bu eşler hep böyle demek :) eşim durdurmasa şimdiye çoktan yapmıştım :) mantıklı mı düşünüyorlar maddi mi bilmiyom ama bizim gibi düşünmedikleri kesin :)Ay benim eşimde öyle ya test yapıyom diye kızıyodu bana :))