İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Normalde adetim uzun sürerdi 5 gün sürdü adet olmadan 3 gün önce korunmasız bir şekilde ilişki yaşadığımdan ister istemez olabilir mi acaba diye şüphelenmeye başladım
Adetten hemennsonra ve adete yakın ben korunmam zaten gebelik oluşmayacağı için bebek çalışmasınyokkende

Ay benim hiç fikrim bilgim yok yeni yeni girdim bu çocuk işlerine normalde kaç gün sürüyordu adetin,

normalde 8 gün sürerdi uzun yani 5 gün sürdü adet olmadan 3 gün öncede korunmasız ilişki yaşadığımdan geç döllenmede olmuş olabilir mi felan diye düşünmüyo değilim

Normalde adetim uzun sürerdi 5 gün sürdü adet olmadan 3 gün önce korunmasız bir şekilde ilişki yaşadığımdan ister istemez olabilir mi acaba diye şüphelenmeye başladım
Canım Yine de bekle bakalım kaçmgün geçti üstünden sat tarihin ne

Ya bu emojileri nerden yapıyonuz benim yaptıklarım çıkmıyor :) ben de cumadan sonra kendimi tutamam yaparım tabi adet olmazsam ya ne garip bi durum bu ya allah hepimize akıl fikir versin :) sabır versin
Askında yapsan çıkar var yada yok

Erken gebelik testi dediğin idrarla yapılan bi test mi, kan testi mi ? Beklemeye karar vermiştim ay bak gene kafam karıştı :) yapsam mı acaba olumsuz bişey görmek istemiyorum

evet idrarla yapılıyor canım
kendine benzettim iki dakika da seni de :))

Çok pis yakaldın :) :) :) valla bravo tamam yapmayacam :)
Ahahahaha ya bi sure giremiyorum snrs bi bakiyorum bi suru mesajj okuyorm hepsini ama kafam karisiyor bildirimden bakiyorum cnku ama seni iyi yakaladim cidden .sabrediyoruzcumaya kadar ben smdi adettm bitti ya nasi rahstim sizi guzel motive ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…