- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Olsam da baslıcam hemen zaten bende cnm sıkıntı olamamakBende pzar adet olursam bende başlıycam ovulara beraber takılalım
Bende pzar adet olursam bende başlıycam ovulara beraber takılalım
Hadi kız heyecanla bekliyom valla cevap yazmıyon okuyom devamlı :)Zor tutuyorum :)
Ben de sabırsızlandım burda :)) kasığımdaki sancı bi taraftan bastırıyorZor tutuyorum :)
Adamın gıttıgıne degsede barı test pozıtof coksa ya
Ben de sabırsızlandım burda :)) kasığımdaki sancı bi taraftan bastırıyor
Yok kız benim cuma olmam lazım ama inşallah olmam :) bu sabah adet sancısı gibi sancı başladı hala devam ediyorcanım sende mi olmadın daha
Yok kız benim cuma olmam lazım ama inşallah olmam :) bu sabah adet sancısı gibi sancı başladı hala devam ediyorleke falan yok ama sancı fena , adetlerim hep sancılı geçerdi benim zaten
Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çook sevinirim.
14 aralıkta adet günümde adet olmadan 3 gün önce eşimle korunmasız ilişki yaşadık 3 gün sonrada adet oldum 5 gün sürdü şuan midem bulantım, halsizliğim, kasığımda hala adet olucakmışım gibi sancılar var sızce geç döllenme dedikleri şey olabilir mi ?
Normal adet kanamasıysa yaşadığın şey hamilenolman imkansız canım ama öncekilerden farklıysa üstüne görmüş olabilirsinArkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çook sevinirim.
14 aralıkta adet günümde adet olmadan 3 gün önce eşimle korunmasız ilişki yaşadık 3 gün sonrada adet oldum 5 gün sürdü şuan midem bulantım, halsizliğim, kasığımda hala adet olucakmışım gibi sancılar var sızce geç döllenme dedikleri şey olabilir mi ?
Yapmak için çıldırıyorum ama cuma geçsin garanti olsun diye bekliyoruminşallah olmazsın canım test yaptınmı sen
Geldi mi eşin sabırsızlıkla bekliyoruz hadiEvet yılmak yok sadece yoksa bıran once adet olup bıdahakı aya baslamak ıstıyorum heryenı ay yenı umutlar
3 günde 6 test yaptım daha zulada 3 tane var biri sabahaYapmak için çıldırıyorum ama cuma geçsin garanti olsun diye bekliyorum
Benim arkadaşım adeten3 gün kalamgebe kaldı ama adet olmadı geç döllenmeydi çok sonra oöğrendi ama senşn imkansız görünüyor canım 5?gün uzunNormalde adetim uzun sürerdi 5 gün sürdü adet olmadan 3 gün önce korunmasız bir şekilde ilişki yaşadığımdan ister istemez olabilir mi acaba diye şüphelenmeye başladım
Ay benim hiç fikrim bilgim yok yeni yeni girdim bu çocuk işlerineArkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çook sevinirim.