İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız çook sevinirim.
14 aralıkta adet günümde adet olmadan 3 gün önce eşimle korunmasız ilişki yaşadık 3 gün sonrada adet oldum 5 gün sürdü şuan midem bulantım, halsizliğim, kasığımda hala adet olucakmışım gibi sancılar var sızce geç döllenme dedikleri şey olabilir mi ?

Yok kız benim cuma olmam lazım ama inşallah olmam :) bu sabah adet sancısı gibi sancı başladı hala devam ediyor leke falan yok ama sancı fena , adetlerim hep sancılı geçerdi benim zaten

inşallah olmazsın canım test yaptınmı sen

canım beş gün uzun bir süre yerleşme kanaması desek

Normal adet kanamasıysa yaşadığın şey hamilenolman imkansız canım ama öncekilerden farklıysa üstüne görmüş olabilirsin

Normalde adetim uzun sürerdi 5 gün sürdü adet olmadan 3 gün önce korunmasız bir şekilde ilişki yaşadığımdan ister istemez olabilir mi acaba diye şüphelenmeye başladım

Normalde adetim uzun sürerdi 5 gün sürdü adet olmadan 3 gün önce korunmasız bir şekilde ilişki yaşadığımdan ister istemez olabilir mi acaba diye şüphelenmeye başladım
Benim arkadaşım adeten3 gün kalamgebe kaldı ama adet olmadı geç döllenmeydi çok sonra oöğrendi ama senşn imkansız görünüyor canım 5?gün uzun

Ay benim hiç fikrim bilgim yok yeni yeni girdim bu çocuk işlerine normalde kaç gün sürüyordu adetin,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…