- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 33
Yorumlasana
aynı ben :)
Ya ben de bişeyler yapmak istiyom :) ovu testi ne bileyim böyle intenretten yapılan bişey mi nasıl merak ettim bende yapayım diye ama o da test gibi bişeymiş ya :)Hey yarabbim kiz bi dur hele durr kizlarAllah icin artik hr test dedigimzdebu kizburda cildiryo.
Hamile değil miyim ben şimdi bu göğüslerim neden bu kadar acıyor o zaman :-(
Ya ben de bişeyler yapmak istiyom :) ovu testi ne bileyim böyle intenretten yapılan bişey mi nasıl merak ettim bende yapayım diye ama o da test gibi bişeymiş ya :)
Duramıyorum :) durumu şöyle anlatayım gündüz işteyim bi şekilde geçiyor, akşamları hiç bişey ypmıyom 3-4 gündür :) sadece karnımı doyuruyom :) hiçbişeye konsantre olamıyorum , eşimi de çıldırttım yapayım mı bekleyem mi demekten :)aynı ben :)
AhahahaAllah seni kahkahaattim yaaaYa ben de bişeyler yapmak istiyom :) ovu testi ne bileyim böyle intenretten yapılan bişey mi nasıl merak ettim bende yapayım diye ama o da test gibi bişeymiş ya :)
Duramıyorum :) durumu şöyle anlatayım gündüz işteyim bi şekilde geçiyor, akşamları hiç bişey ypmıyom 3-4 gündür :) sadece karnımı doyuruyom :) hiçbişeye konsantre olamıyorum , eşimi de çıldırttım yapayım mı bekleyem mi demekten :)
Kuzum bak gittigidiyordan laboquick testlerine bak. Ben yanlış hatırlamıyorsam 25 tane ovulasyon 5 tane gebelik testini 30 lirayami ne almistim sende bi bak istersen?Evet cnm ama yumurtam catlamadıgı zaman kost oluyo sanırom benım
Kuzum bak gittigidiyordan laboquick testlerine bak. Ben yanlış hatırlamıyorsam 25 tane ovulasyon 5 tane gebelik testini 30 lirayami ne almistim sende bi bak istersen?
Dur oyle deme hemen gidip test yapaczk zor tutuyorum burdsyapmasin die:)ben olsam çoktan yapmıştım :)
düşün ben 8 gün kala öğrenmiştim on güna kala test yapmaya başlayınca :))
Dur oyle deme hemen gidip test yapaczk zor tutuyorum burdsyapmasin die:)
Ahahahahah sende mi brütuskuzum zaten 40 dakika sonra bir günü kalıyor :))
yapsa çıkar sanki ya
Ahahahahah sende mi brütus
Ya ben olurds gec dollenme olayini yasamissa hemrn cikmayacsgindsn dolayiuzulmesin die sey ettim isin sakasindaym yoksatabiki yapmakisterse kendi bilir
Kizlar. Bende bisiler yazdim mesajlrimzdan dolayi geride kaldi bi okuyun ds bana cvp verin sizce ne oluyosanki biraz erken yumurtlama icin bilemedim
Himmben onu hic yapmadgm ya bolmiyorum oyuzden haklisin onda bi nebze bisiler gorebilir belki bilemedim smdiişte ovu testi böyle anları yaşamamak için iyi kuzum
yumurtladıgı zamanı bilse çıkar mı çıkmaz mı onu da bilirdi
neyse bekleyelim bakalım :))
Ay bi saniye kizlar size bisey sorcam somdi bu onemli bi soru ben 14 aralik da adet olmstm ya 4 gn surdu5. Gun bittginde korunmasizbirlkteligmz oldu yani2 gun once olyo sanrm herneyse ama sol kasigima agrisaplaniyo suanda farkettm. Bideuzanip. Sol ymurtalgma dokununca şişlik farkettm sizce ne bu
Himmben onu hic yapmadgm ya bolmiyorum oyuzden haklisin onda bi nebze bisiler gorebilir belki bilemedim smdi