İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ay bi saniye kizlar size bisey sorcam somdi bu onemli bi soru ben 14 aralik da adet olmstm ya 4 gn surdu5. Gun bittginde korunmasizbirlkteligmz oldu yani2 gun once olyo sanrm herneyse ama sol kasigima agrisaplaniyo suanda farkettm. Bideuzanip. Sol ymurtalgma dokununca şişlik farkettm sizce ne bu

Ya ben de bişeyler yapmak istiyom :) ovu testi ne bileyim böyle intenretten yapılan bişey mi nasıl merak ettim bende yapayım diye ama o da test gibi bişeymiş ya :)

kuzum gebelik yap onu yapacagına biz elimizde var diye yapıyprız alemsin kız :)

ben olsam çoktan yapmıştım :)

düşün ben 8 gün kala öğrenmiştim on güna kala test yapmaya başlayınca :))

hep birlikte ovu yapalım bu ay gebelik tuttıramazsak
napalım

Kuzum bak gittigidiyordan laboquick testlerine bak. Ben yanlış hatırlamıyorsam 25 tane ovulasyon 5 tane gebelik testini 30 lirayami ne almistim sende bi bak istersen?

aynen canım ben de aldım çok mantıklı ve karlı

kuzum zaten 40 dakika sonra bir günü kalıyor :))
yapsa çıkar sanki ya
Ahahahahah sende mi brütus
Ya ben olurds gec dollenme olayini yasamissa hemrn cikmayacsgindsn dolayiuzulmesin die sey ettim isin sakasindaym yoksatabiki yapmakisterse kendi bilir

Kizlar. Bende bisiler yazdim mesajlrimzdan dolayi geride kaldi bi okuyun ds bana cvp verin sizce ne oluyosanki biraz erken yumurtlama icin bilemedim

Ahahahahah sende mi brütus
Ya ben olurds gec dollenme olayini yasamissa hemrn cikmayacsgindsn dolayiuzulmesin die sey ettim isin sakasindaym yoksatabiki yapmakisterse kendi bilir

işte ovu testi böyle anları yaşamamak için iyi kuzum
yumurtladıgı zamanı bilse çıkar mı çıkmaz mı onu da bilirdi
neyse bekleyelim bakalım :))

işte ovu testi böyle anları yaşamamak için iyi kuzum
yumurtladıgı zamanı bilse çıkar mı çıkmaz mı onu da bilirdi
neyse bekleyelim bakalım :))
Himmben onu hic yapmadgm ya bolmiyorum oyuzden haklisin onda bi nebze bisiler gorebilir belki bilemedim smdi

canım adetten hemen sonra yumurtlamış olabilirmisin acaba
öyle çok örnek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…