- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetten hemennsonra ve adete yakın ben korunmam zaten gebelik oluşmayacağı için bebek çalışmasınyokkendeNormalde adetim uzun sürerdi 5 gün sürdü adet olmadan 3 gün önce korunmasız bir şekilde ilişki yaşadığımdan ister istemez olabilir mi acaba diye şüphelenmeye başladım
Ay benim hiç fikrim bilgim yok yeni yeni girdim bu çocuk işlerine normalde kaç gün sürüyordu adetin,
HadiiiKızlar hazırmısınız yapcam sımdı
Adetten hemennsonra ve adete yakın ben korunmam zaten gebelik oluşmayacağı için bebek çalışmasınyokkende
Ya bu emojileri nerden yapıyonuz benim yaptıklarım çıkmıyor :) ben de cumadan sonra kendimi tutamam yaparım tabi adet olmazsam ya ne garip bi durum bu ya allah hepimize akıl fikir versin :) sabır versin3 günde 6 test yaptım daha zulada 3 tane var biri sabaha
Canım Yine de bekle bakalım kaçmgün geçti üstünden sat tarihin neNormalde adetim uzun sürerdi 5 gün sürdü adet olmadan 3 gün önce korunmasız bir şekilde ilişki yaşadığımdan ister istemez olabilir mi acaba diye şüphelenmeye başladım
Askında yapsan çıkar var yada yokYa bu emojileri nerden yapıyonuz benim yaptıklarım çıkmıyor :) ben de cumadan sonra kendimi tutamam yaparım tabi adet olmazsam ya ne garip bi durum bu ya allah hepimize akıl fikir versin :) sabır versin
Hemen yap çok sabırsızlandım :) bekliyozKızlar hazırmısınız yapcam sımdı
Arkdsim gecmis olsun Allah yardim etsnÇok geçmiş olsun canım Allah tez zamanda şifa versin inşallah
Yapmak için çıldırıyorum ama cuma geçsin garanti olsun diye bekliyorum
erken gebelik testinde çıkar canım
Yetistim mi ne oldu merak ettmKızlar hazırmısınız yapcam sımdı
Yakaladim senii:) yapma beklebekleeeee:)Erken gebelik testi dediğin idrarla yapılan bi test mi, kan testi mi ? Beklemeye karar vermiştim ay bak gene kafam karıştı :) yapsam mı acaba olumsuz bişey görmek istemiyorum
Yapcam dedi sessizliğe gömüldü :))) meraklandık hepimizYetistim mi ne oldu merak ettm
Çok pis yakaldın :) :) :) valla bravo tamam yapmayacam :)Yakaladim senii:) yapma beklebekleeeee:)
Erken gebelik testi dediğin idrarla yapılan bi test mi, kan testi mi ? Beklemeye karar vermiştim ay bak gene kafam karıştı :) yapsam mı acaba olumsuz bişey görmek istemiyorum
Ahahahaha ya bi sure giremiyorum snrs bi bakiyorum bi suru mesajj okuyorm hepsini ama kafam karisiyor bildirimden bakiyorum cnku ama seni iyi yakaladim cidden .sabrediyoruzcumaya kadar ben smdi adettm bitti ya nasi rahstim sizi guzel motive ederim :)Çok pis yakaldın :) :) :) valla bravo tamam yapmayacam :)
Haha aynı akıldanız adete 6 gün kala başladım benevet idrarla yapılıyor canım
kendine benzettim iki dakika da seni de :))
Cnm burds hepimz erken teste merak saldik:) ay gecen ayyapmstm adetr3 gun kala hem param yandi hem negatifi gordm nasi biaci anlatamamevet idrarla yapılıyor canım
kendine benzettim iki dakika da seni de :))