Ben de kist var ya daha öğreneli 15 gün olduBalla kasıklarım agrıyo sınır oldum adet olmak ıstıyorum kıst falan var dıye korkuyorum
Bence mantıklı düşünüyolar :) bizim yıpranmamızı istemiyorlar :) ben 15 gün gecikmede 3 tane erken 10 tane normal test olmak üzere 13 tane test yaptım eşim bunları görünce sen kafayı sıyırdın dedi :)Bu eşler hep böyle demek :) eşim durdurmasa şimdiye çoktan yapmıştım :) mantıklı mı düşünüyorlar maddi mi bilmiyom ama bizim gibi düşünmedikleri kesin :)
Evet cnm ama yumurtam catlamadıgı zaman kost oluyo sanırom benımBen de kist var ya daha öğreneli 15 gün oldu
Kuzum kist normal ultrason dada görünür bence sen çookkkkkk stres yaptığın için gelmiyor biraz da olsa rahatla benceBalla kasıklarım agrıyo sınır oldum adet olmak ıstıyorum kıst falan var dıye korkuyorum
Silik Bi çizgi mi var ben mi şaşıbeş oldum test yapmaktanBalla kasıklarım agrıyo sınır oldum adet olmak ıstıyorum kıst falan var dıye korkuyorum
Aynen canım ya ne kadar sabırsız bir insanım ben yayvz13
oslem83
Nehira-27
Sabırsız tayfa :))))
Şimdi de ovu testi yaptım gebelik varsa pozitif çıkıyormuş diye duydum
Normal gözüküyo aslında canım anlamadım bende ama özel iyi bi doktora git bence.Canım uc ay adet duzensızlıgı yasadıgım zaman yaptırmıstım bunu ben anlamıyorum yorumlarmısın
Bnmkide oyle dedi ama ben 3 gnerken test yaptm dieBence mantıklı düşünüyolar :) bizim yıpranmamızı istemiyorlar :) ben 15 gün gecikmede 3 tane erken 10 tane normal test olmak üzere 13 tane test yaptım eşim bunları görünce sen kafayı sıyırdın dedi :)
Ovu ne demek nasıl oluyor ben de yapayımnasıl çıktı canım ovuda biraz beklemek gerekiyor
Hey yarabbim kiz bi dur hele durr kizlarAllah icin artik hr test dedigimzdebu kizburda cildiryo.Ovu ne demek nasıl oluyor ben de yapayım
Ovu ne demek nasıl oluyor ben de yapayım
Hey yarabbim kiz bi dur hele durr kizlarAllah icin artik hr test dedigimzdebu kizburda cildiryo.
Yazdığımda yapmıştım 10 dk falan sanırım aşağınyukarı
Yorumlasanakuzum ne kadar oldu yapalı
Hamile değil miyim ben şimdi bu göğüslerim neden bu kadar acıyor o zaman :-(daha koyu olması lazım şeker