Valla cnm ıkısıde ıste tavsıye etmem baska narkada dene at bakalım bızde hemen cıkar varsa zaten
Benım goguslerde cok bısey yok elleyınce anca hafıf acıyo hamılelık belırtısı en cok gogus dıyolar ana bende oyle asırı yok
Bnmkılerın uc kısma dogru sıkınca hafıf acıyo zaten buyuktu sımdı ıyıce kocaman :)Benim göğüslerim aşırı acıyo bide ağırlaştı hissi var ama bilemiyorum
regl oldum ama bugün 3 günü kesildi peçeteye geliyo sadece normalde 5 6 gün sürer ama 2 gün normaldicanım bende de böyle olmuştu
12 agustos yumurtlama 20 sinde testim böyle çıktı
regl oldum ama bugün 3 günü kesildi peçeteye geliyo sadece normalde 5 6 gün sürer ama 2 gün normaldi
ilkinde olmaadı oğlum 9 yaşında olacak belirtim bile olmadı midem bulanmadı 2015 temmuzdan beri 2 için uğraşıyorum bir türlü olmadıyerleşme kanamasıdır belki
bende olmadı olan arkadaşlar daha iyi bilirler
Kozlar son 1 saatım kaldı sımdı ısten cıkıcam cok gerıldım
ilkinde olmaadı oğlum 9 yaşında olacak belirtim bile olmadı midem bulanmadı 2015 temmuzdan beri 2 için uğraşıyorum bir türlü olmadı
yvz13 ne belirti hatırlıyom nede başka birşey ilkide 2 yılda olmuştu sorun yok en son rahim filmi çekildim açık
Bukdr belırtıye ragmen hamıle cıkmassam benı tesellı edınhadi hayırlısı :)
bence sen çok kafana takıyorsun bak benim 3 yıla yakındır olmuyor çocuğum olduğu halde strs birinci etken. inan herkes gebe kalabilmek istiyor rahat ol biraz.OlacakBukdr belırtıye ragmen hamıle cıkmassam benı tesellı edın
Allah allah öyle mi oluyomuş başka doktora gittiğinde 10 gün geçmesi gerekiyomuş peki ya önemli bişey olsa o zamanda bakmıcak ne kadar saçmalık yaMuayne olamadım baska dr a almıstm ongun gecmesı gerekıyomus
Canım kan ver en azındanMuayne olamadım baska dr a almıstm ongun gecmesı gerekıyomus
Sanırım adetin 10 gün geçmesi gerekiyor ben mi yanlış anladım acabaAllah allah öyle mi oluyomuş başka doktora gittiğinde 10 gün geçmesi gerekiyomuş peki ya önemli bişey olsa o zamanda bakmıcak ne kadar saçmalık ya
Bukdr belırtıye ragmen hamıle cıkmassam benı tesellı edın