- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
Benimde 5 yaşında oğlum var.ikinci gebeliğim kalp atışları durduğu için kürtajla sonlandı.yasın sonunda kimyasal gebelik yaşadım.8 Aydır da uğraşıyoruz
benim bebişiminde kalbi hiç atamadan gitti
bizde cok istiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 5 yaşında oğlum var.ikinci gebeliğim kalp atışları durduğu için kürtajla sonlandı.yasın sonunda kimyasal gebelik yaşadım.8 Aydır da uğraşıyoruz
Sana demıstım ya eltım 12 gun sonra kan verdı cıktı catlatma ıgnesı olmustu oda cnmAynı canım başka markayla deniycem eve gidince işten çıktım gidemedim daha
Bana kan verdırcek kanın cıkmasıda aksam 21:30 falan olur cnm tabıkı sızınle paylasınca rahatlıyorum ıyıkı varsınoz
Evet farklı marka testşer al freely sakın alma cok yanılttı benıAynı canım başka markayla deniycem eve gidince işten çıktım gidemedim daha
Sana demıstım ya eltım 12 gun sonra kan verdı cıktı catlatma ıgnesı olmustu oda cnm
Tabi canım beklemek yoruyo insanı inşallah eşinin dediği çıkar üzülmessiniz canım güzel haberlerle dön buraya ama sana tavsiyem bence alttan muayene iste o zaman herşey çıkıyo ortayaValla cnm evet gecıstırısenozel drdan randevu alcam zaten korkuyorum ruyalarıma gırıyor stres sıkıntı valla kotu ıns yumurtlamısımdır ve tutmustur cok buyuk suprız ılur esım ıyıce taktı kafaya hamılesın dıyo uzulcek dıye korkuyorum
Yaaaa kaç gündür o markayla yapıyorumEvet farklı marka testşer al freely sakın alma cok yanılttı benı
Alttan muayne ıcın oek hazır deglm ozelde olurum en kotundevlette pek sallamıyolar onu cnm of varsa cıkaın dua edıyorum kac gundur yoksa adet olayım dıye evde uc gundur testte yapmadm kasıklarımın altını hassas hıssedıyorum cnmTabi canım beklemek yoruyo insanı inşallah eşinin dediği çıkar üzülmessiniz canım güzel haberlerle dön buraya ama sana tavsiyem bence alttan muayene iste o zaman herşey çıkıyo ortaya
Hee ya kusura bakma alınganlığım üstümde bu aralar herşeyi yanlış anlıyom biri bişi dese ağlıcam yani :) evet canım hayırlısı inşallahhhh ya bende adet olmadıpım için umutluyum hala sen 14 gün sonra öğrenmişsin benimde bugün 18 gün oldu bakalım artıkyok tatlım sen nasıl görmedin okumadın anlamında demedim :) yani o kadar zordu ki burada bile sürekli paylaştım demek istedim
adet olmadıgın ve korunmadıgın sürece umut var
Hadı ya hemen cıkıypsa tamam da sonradan cıkıyosa sakın ıtıbar etmeYaaaa kaç gündür o markayla yapıyorum
Kac gun gectıkı ıgneden battanEşim kan verdirtmiyor bekle diyor bekliyorum
5-10 dk içinde çıktı sonuç neyse başka markayla deniycem sonucu yazarımHadı ya hemen cıkıypsa tamam da sonradan cıkıyosa sakın ıtıbar etme
Bata 4 gün varKac gun gectıkı ıgneden battan
Tehlılelı baska al cnm ya cok canımı yoktı o bıde roll gebelık testı alma onda benım damlattım gıbı cıktı ıkı gun sora adet oldm5-10 dk içinde çıktı sonuç neyse başka markayla deniycem sonucu yazarım
Ozaman batı bekle dort gun sonra ver cnm belırtı varmı bnm gıbıB
Bata 4 gün var
Anladım canım hayırlısı bakalım hadi inşallahhAlttan muayne ıcın oek hazır deglm ozelde olurum en kotundevlette pek sallamıyolar onu cnm of varsa cıkaın dua edıyorum kac gundur yoksa adet olayım dıye evde uc gundur testte yapmadm kasıklarımın altını hassas hıssedıyorum cnm
Tüh ya hepten korkmaya başladım şimdi.bu aldığımda quickly gibi bişey adı emin değilim.girdiğim eczanede hangisi varsa ondan alıyorumTehlılelı baska al cnm ya cok canımı yoktı o bıde roll gebelık testı alma onda benım damlattım gıbı cıktı ıkı gun sora adet oldm
Ozaman batı bekle dort gun sonra ver cnm belırtı varmı bnm gıbı
Valla cnm ıkısıde ıste tavsıye etmem baska narkada dene at bakalım bızde hemen cıkar varsa zatenTüh ya hepten korkmaya başladım şimdi.bu aldığımda quickly gibi bişey adı emin değilim.girdiğim eczanede hangisi varsa ondan alıyorum
Benım goguslerde cok bısey yok elleyınce anca hafıf acıyo hamılelık belırtısı en cok gogus dıyolar ana bende oyle asırı yokgöğüslerime dokunamıyorum kaşık ağrısı akıntı uyku hali iştah artışı var