İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yok ıste testte kozlar yok umudum gıtmıcem dr a falan da hamıle degolom keson yumurtlamadommocon boyle sınırlerom bozuldu ya
Teste bakmaktan şaşı oldum hafif çizgi var gibi geliyor yok gibi de kaç gündür merakla takip ediyorum canım durumunu stres olmakta haklısın yarın sabahtan git hastaneye en azından kafan rahat eder

Aynen ya yasadiginz strese degmez

Allahım neden böyle ya neden sadece sancıyla kalsın gelmesin bişey
Canm bosver gelirse gelsin yaa sabki yarin olcrn mi allah korusun bak boyle yaptikca olacsgi varsada olmaz mi-nick . Sunlara bise de sen bebislisin seni dinlerler stres yapmayin . bosver bu ay olmadi gelecek ay olurvakit gecyo bilyorum hepimz icin gecyo elbet Allah sesimizi duyacak sabirr

Sabahtan kendı dr uma gıdıcem test sonucım bardı dıye tandevu almadan kızlar ıns bakar bıtest daha ıstıcem ıns hamıle degılsn baska teste gerek yok deyıp gondermezler

Ay valla ne diyeceğimi şaşırdım :) ben mayıstan eylüle kadar her ay onlarca test yaptım her topiğe girip takip ettim olacak olacak dedim en son haziran topiğinde en pozitif mesajımı yazıp beklemeye koyuldum ve o ay hamile kaldım. Kızlar bu işler strese gelmiyooo o minnak yumurtalar herşeyden etkileniyo kör olmayasıcalar, siz güçlü ve pozitif olursanız onlarda o derece kaliteli olup döllenmeye hazır hale geliyolar. Kendinizi strese sokup yumurtlama ve adet düzenlerinizi bozmayın

Yani sancı olması hamilelikle ilgili bir mesaj verir mi ? Hamile kalmış olsaydım adet yaklaştı diye sancı başlamamalı mıydı yoksa sancı olabilir ama kanamanın başlayıp başlamaması mı önemli
Canım bu kişiden kişiye değişir ki normalde sancılımı oluyorsun.öncekilerden çokmfark var mı

Canım hamlelk ve adet belirtileri çok benzer ben adet olucam sanıp hamile olduğumu öğrenmiştim.en güzeli adet gecikmesini beklemek ama sabrımıZ yok

Bu ay herkeste bi degisiklik var.benim batda yarin hafif kahve pembe gibi leke geldi.ama gecen aylarda agridan olurken bu ay hic agrim yok.sanirim benim regl geldi kizlar.2018e kaldim artik.

Kızlar çok alakasız olucak ama anal fissür sıkıntısı yaşayan var mı ? Eşim çok kötü durumda ne uyuyabiliyoruz günlerdir ne oturabiliyoruz birçok merhem kullandık doktor verdi ancak fayda etmedi (

Kızlar çok alakasız olucak ama anal fissür sıkıntısı yaşayan var mı ? Eşim çok kötü durumda ne uyuyabiliyoruz günlerdir ne oturabiliyoruz birçok merhem kullandık doktor verdi ancak fayda etmedi (
Çok ileri boyuttaysa ameliyat tek çözüm diye biliyorum geçmiş olsun canım

(Dlkkydlntpl, mi-nick) Merhaba kızlar ben en son girdiğimde konuşma 150de falandı sanırım 400 ü görünce şaşırdım :O ikinizi tanıdığım için size yazıyorum acaba (dlkkydlntpl) hamilemidir, (mi-nick) 'in bebişinin cinsiyeti belli olmuşmudur diye girdim. Herşeyde bi hayır vardır kuzum sakın üzülme bende 2 kere denedim ay ne kadar strese girmiştim buraya belirtilerimi yazdım herşey hamile olduğumu gösteriyodu ama değildim. Pko olduğum içinde doğum kontrol hapi kullanmam gerekiyodu biliyosunuz 6 aydır kullanıyorum kafam şuan çok rahat ama eminimki bırakıp deneyince bende senin gibi olucam ama bu korunma işi bana iyi geldi valla en azından kafandan atıyosun. Sende pko varmıydı canım? (Dlkkydlntpl)

Cnm hamıle oldugumu sanmıyorum bılmıyorum yarın sabah dr a gıdıcem muayne ederse adetım 8gun gecıktı

Kozlar eşim dayanamadı ve nöbetcı eczaneden hassas bı test almaya gıttı sanırım adamı da delırttım ama yuzde doksan hamıle degılım

Bende var canım bir profa gittim 15 günlük diyet verdi onu uyguladım geçti.kabız olmamaya ve ıkınmamaya da dikkat ediyorum

Kozlar eşim dayanamadı ve nöbetcı eczaneden hassas bı test almaya gıttı sanırım adamı da delırttım ama yuzde doksan hamıle degılım
Canım 2. Çizgi gölge gibi var sanki ama bende şaşı oldum 3 gündür testlere baka baka

Cnm hamıle oldugumu sanmıyorum bılmıyorum yarın sabah dr a gıdıcem muayne ederse adetım 8gun gecıktı
8 günde idrarda çıkmaz ama kendini üzme kuzum. Doktor muane etsin kafan rahat etsin. Bende geçenlerde gittim doktora alttan muane etti hiç bişeyin yok dedi sadece pkoyum oda hap kullandığım için şuan gozukmuyor. Hapı bıraktığımda hamile kalma ihtimalim yüksekmis ama olmazsa tedaviyle olabilirmiş. Allah kimseye aratıp sormasın inşallah tedaviye gerek kalmadan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…