İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar hepiniz için dua ediyorum Allahım size de bana da tez zamanda miniklerimize kavuşalım inşallahh...
Şimdi size bi sorum olcak?
Dün doktor bana yumurtladığımı veya yumurtlamadığım hakkında bi bilgi vermedi sadece pko var dedi bu yüzden yumurtan çatlamıyo hamilelik şansın olmuyo dedi ben en son 21 ekimde adet gördüm ondan sonra hiçbişey olmadı bundan 3 hafta önce ağrılarım başladı belde kasıkta bide baş ağrısı oldu 2-3 gün bide 9 gün önce lekelenme geldi geçti o kadar dün kanımada baktılar 2.00 çıktı değerim doktor tarlusal verdi ama kullanmak istemiyorum
Eğer gebelik varsa zaten geç döllenmedir ama 9 günde kanda çıkar mı? Veya kesim gebelik yok diyebilir miyiz? Ayrıca akıntım devam ediyor beyaz koyu böyle adet olcakmış gibi ağrım var ama adetim gelmiyor pko bu kadar engeller mi?

canım ben burada defalarca anlatmışımdır
kızımda adet olmadıgım için dr kan testi istedi negatifti ve söktürücü içtim
ama hamileymişim
eger korunmuyorsanız bekle

Farklı marka be gebelik testi aldım bide onunla bakıcam bakalım bugün 12. Gün iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum

ama hamileymişim
4 aydır kullanmıyorum canım kusura bakma ben eski konulara bakmadım seninde durumunu bilmediğim için böyle bişey olduğunu bilmiyordum teşekkür ederim cevabın için.. 1 sene korundum 4 aydır korunmuyoruz olabilme ihtimali var diyorsun yani

Farklı marka be gebelik testi aldım bide onunla bakıcam bakalım bugün 12. Gün iğnenin etkisi geçmiştir diye düşünüyorum
Çatlatmak iğnesinden 14 gün sonra net sonuç çıkıyo diye biliyorum benimde bi tanıdığım çatlatmak iğnesi yaptırdı doktor ona 14. Gün net çıkar diye söylemiş

ama hamileymişim
Kızını ne kadar süre sonra öğrendin peki? Allahım gönlüne göre versin inşallah kızınada uzun ömürler diliyorum canım

yok tatlım sen nasıl görmedin okumadın anlamında demedim :) yani o kadar zordu ki burada bile sürekli paylaştım demek istedim
adet olmadıgın ve korunmadıgın sürece umut var

Canım
Çatlatmak iğnesinden 14 gün sonra net sonuç çıkıyo diye biliyorum benimde bi tanıdığım çatlatmak iğnesi yaptırdı doktor ona 14. Gün net çıkar diye söylemiş
3 gündür pozitif 4 test yaptım hepsi aynı beklemedeyim

Anladım canım ferah tut içini inşallah güzel haberler dönersin doktora da iyice anlat ne var ne yok geçiştirmesin
Valla cnm evet gecıstırısenozel drdan randevu alcam zaten korkuyorum ruyalarıma gırıyor stres sıkıntı valla kotu ıns yumurtlamısımdır ve tutmustur cok buyuk suprız ılur esım ıyıce taktı kafaya hamılesın dıyo uzulcek dıye korkuyorum

Sonucu öğrenir öğrenmez yaz senin kadar heyecanlandık
cu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…