İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Yapmıyolar ya acıl bısı olsa baska dr hastasısın dıcek heralde bıtane ıdrarntrsto aldm onu yapcm yarn gıtmem ıcınde ısten ızın almam lazm bılmıyorum napcamı
Özel hastane yokmu canım 20-25 liraya yapıyorlar muayenesiz

Şiddetli sancı var ama leke gibi bişey yok arkadaşlar, sancı olması normal mi

Üşüttüysen ondan ağrı olabilir canım adet öncesi. Nehira-27 canım geçmiş hakkında bilgim yok test falan yaptın mı?benim kürtajla sonlanan gebeliğimde 5-6 gün boyunca adet bekledim oldum sandım wc ye gittim bişey yok beşlide hamilesndir

Yapmıyolar ya acıl bısı olsa baska dr hastasısın dıcek heralde bıtane ıdrarntrsto aldm onu yapcm yarn gıtmem ıcınde ısten ızın almam lazm bılmıyorum napcamı
Canım eğer durumun varsa özele git bu hastanenin yaptığı saçmalık yani özelde doktora bakılmadan kan testi verebiliyosun ama yarın izin alabilirsen işyerinden sabahtan özelde hem bakılırsın hem testini yaptırırsın daha iyi olur

Yok ıste testte kozlar yok umudum gıtmıcem dr a falan da hamıle degolom keson yumurtlamadommocon boyle sınırlerom bozuldu ya

Eklentiler

• image.jpg
    11,2 KB · Görüntüleme: 107
Üşüttüysen ondan ağrı olabilir canım adet öncesi.
Yani sancı olması hamilelikle ilgili bir mesaj verir mi ? Hamile kalmış olsaydım adet yaklaştı diye sancı başlamamalı mıydı yoksa sancı olabilir ama kanamanın başlayıp başlamaması mı önemli

Enteresan ya leke gelse adet yakn dicem bnde oyle olyo cnku sende nasi bil?iyorm
Normal koşullarda hamilelik ihtimalİm olmasa hiç bir sıkıntı yok, cuma adet olacaksam 1-2 gün önceden sancım başlar kanama da yavaş yavaş başlardı yarın , cuma.
Ama şimdi eğer hamile kaldıysam ; buna rağmen vücut otomatikmen adet zamanı yaklaştı diye sancı yaşatır mı?
Yoksa sancı başladıysa demek ki adet de başlayacak, hamile değilimdir sonucu mu çıkıyor.

B
Yani sancı olması hamilelikle ilgili bir mesaj verir mi ? Hamile kalmış olsaydım adet yaklaştı diye sancı başlamamalı mıydı yoksa sancı olabilir ama kanamanın başlayıp başlamaması mı önemli
Bi cok hamile arkds bu sancidan bahsetmiti ama siddetliyse bence adet

Bence yasatmaz. Zatennormalden farkli belirtiler yasarsin dersin ki bi farklilik var hanile miym. Ama. Eger sancin gelmesi gereken gun geldiysr ki bende oyle oldu. Lekem geldi sancim geldi hemde 1 gun gecikmistim ama lekeve sancinib hemen ertesinde adetim geldi benzuyo seninle belirtilerimz

Allahım neden böyle ya neden sadece sancıyla kalsın gelmesin bişey

Yok ıste testte kozlar yok umudum gıtmıcem dr a falan da hamıle degolom keson yumurtlamadommocon boyle sınırlerom bozuldu ya
Benimde gözlerim bozuldu cizgi görüyom sanıyom senin bu durum beni bile strese heyecana sokuyor seni çok iyi anlıyorum ama ya bekliycen canım yada özele gitcen bes dk da bakıcaklar kana ne gıcık doktormuş o öyle ha 8gün geçmiş ha 10 gün töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…