Muayne olamadım baska dr a almıstm ongun gecmesı gerekıyomus
Bende diğer doktora bakıldıktan 10 gün geçmeden bakmıyo anladımSanırım adetin 10 gün geçmesi gerekiyor ben mi yanlış anladım acaba
Leke yok sadece sancı varCanm leken geliyo mu kahverengi.
Git acile adetim gecikti de test iste yaparlar
Özel hastane yokmu canım 20-25 liraya yapıyorlar muayenesizYapmıyolar ya acıl bısı olsa baska dr hastasısın dıcek heralde bıtane ıdrarntrsto aldm onu yapcm yarn gıtmem ıcınde ısten ızın almam lazm bılmıyorum napcamı
Şiddetli sancı var ama leke gibi bişey yok arkadaşlar, sancı olması normal miBenim cuma günü adet olmam lazım normalde, sabırsızlanıyordum. Sabah adet sancısı gibi bi sancı başladı, normalde böyle adet zamanı yaklaşınca sancısı başlayıp da kanaması başlamayan ve testte hamile çıkan kişiler var mı
Canım eğer durumun varsa özele git bu hastanenin yaptığı saçmalık yani özelde doktora bakılmadan kan testi verebiliyosun ama yarın izin alabilirsen işyerinden sabahtan özelde hem bakılırsın hem testini yaptırırsın daha iyi olurYapmıyolar ya acıl bısı olsa baska dr hastasısın dıcek heralde bıtane ıdrarntrsto aldm onu yapcm yarn gıtmem ıcınde ısten ızın almam lazm bılmıyorum napcamı
Yok ıste testte kozlar yok umudum gıtmıcem dr a falan da hamıle degolom keson yumurtlamadommocon boyle sınırlerom bozuldu yaCanım eğer durumun varsa özele git bu hastanenin yaptığı saçmalık yani özelde doktora bakılmadan kan testi verebiliyosun ama yarın izin alabilirsen işyerinden sabahtan özelde hem bakılırsın hem testini yaptırırsın daha iyi olur
Yani sancı olması hamilelikle ilgili bir mesaj verir mi ? Hamile kalmış olsaydım adet yaklaştı diye sancı başlamamalı mıydı yoksa sancı olabilir ama kanamanın başlayıp başlamaması mı önemliÜşüttüysen ondan ağrı olabilir canım adet öncesi.
Enteresan ya leke gelse adet yakn dicem bnde oyle olyo cnku sende nasi bil?iyormLeke yok sadece sancı var
Ya canm ozel klinigegit acil test iste hamilelik supem var diye . gerci gittin testte cikmadi dimi iyice aklim karisti. Nasi bakmaz doktor anlayamadimEvet kızlar npsm akıl verın
Normal koşullarda hamilelik ihtimalİm olmasa hiç bir sıkıntı yok, cuma adet olacaksam 1-2 gün önceden sancım başlar kanama da yavaş yavaş başlardı yarın , cuma.Enteresan ya leke gelse adet yakn dicem bnde oyle olyo cnku sende nasi bil?iyorm
Bi cok hamile arkds bu sancidan bahsetmiti ama siddetliyse bence adetYani sancı olması hamilelikle ilgili bir mesaj verir mi ? Hamile kalmış olsaydım adet yaklaştı diye sancı başlamamalı mıydı yoksa sancı olabilir ama kanamanın başlayıp başlamaması mı önemli
Bence yasatmaz. Zatennormalden farkli belirtiler yasarsin dersin ki bi farklilik var hanile miym. Ama. Eger sancin gelmesi gereken gun geldiysr ki bende oyle oldu. Lekem geldi sancim geldi hemde 1 gun gecikmistim ama lekeve sancinib hemen ertesinde adetim geldi benzuyo seninle belirtilerimzNormal koşullarda hamilelik ihtimalİm olmasa hiç bir sıkıntı yok, cuma adet olacaksam 1-2 gün önceden sancım başlar kanama da yavaş yavaş başlardı yarın , cuma.
Ama şimdi eğer hamile kaldıysam ; buna rağmen vücut otomatikmen adet zamanı yaklaştı diye sancı yaşatır mı?
Yoksa sancı başladıysa demek ki adet de başlayacak, hamile değilimdir sonucu mu çıkıyor.
Adet olmasınB
Bi cok hamile arkds bu sancidan bahsetmiti ama siddetliyse bence adet
Allahım neden böyle ya nedenBence yasatmaz. Zatennormalden farkli belirtiler yasarsin dersin ki bi farklilik var hanile miym. Ama. Eger sancin gelmesi gereken gun geldiysr ki bende oyle oldu. Lekem geldi sancim geldi hemde 1 gun gecikmistim ama lekeve sancinib hemen ertesinde adetim geldi benzuyo seninle belirtilerimz
Benimde gözlerim bozuldu cizgi görüyom sanıyom senin bu durum beni bile strese heyecana sokuyor seni çok iyi anlıyorum ama ya bekliycen canım yada özele gitcen bes dk da bakıcaklar kana ne gıcık doktormuş o öyle ha 8gün geçmiş ha 10 gün töbe töbeYok ıste testte kozlar yok umudum gıtmıcem dr a falan da hamıle degolom keson yumurtlamadommocon boyle sınırlerom bozuldu ya