İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Tabi canım beklemek yoruyo insanı inşallah eşinin dediği çıkar üzülmessiniz canım güzel haberlerle dön buraya ama sana tavsiyem bence alttan muayene iste o zaman herşey çıkıyo ortaya

Tabi canım beklemek yoruyo insanı inşallah eşinin dediği çıkar üzülmessiniz canım güzel haberlerle dön buraya ama sana tavsiyem bence alttan muayene iste o zaman herşey çıkıyo ortaya
Alttan muayne ıcın oek hazır deglm ozelde olurum en kotundevlette pek sallamıyolar onu cnm of varsa cıkaın dua edıyorum kac gundur yoksa adet olayım dıye evde uc gundur testte yapmadm kasıklarımın altını hassas hıssedıyorum cnm

yok tatlım sen nasıl görmedin okumadın anlamında demedim :) yani o kadar zordu ki burada bile sürekli paylaştım demek istedim
adet olmadıgın ve korunmadıgın sürece umut var
Hee ya kusura bakma alınganlığım üstümde bu aralar herşeyi yanlış anlıyom biri bişi dese ağlıcam yani :) evet canım hayırlısı inşallahhhh ya bende adet olmadıpım için umutluyum hala sen 14 gün sonra öğrenmişsin benimde bugün 18 gün oldu bakalım artık

Anladım canım hayırlısı bakalım hadi inşallahh

Tehlılelı baska al cnm ya cok canımı yoktı o bıde roll gebelık testı alma onda benım damlattım gıbı cıktı ıkı gun sora adet oldm
Tüh ya hepten korkmaya başladım şimdi.bu aldığımda quickly gibi bişey adı emin değilim.girdiğim eczanede hangisi varsa ondan alıyorum

Tüh ya hepten korkmaya başladım şimdi.bu aldığımda quickly gibi bişey adı emin değilim.girdiğim eczanede hangisi varsa ondan alıyorum
Valla cnm ıkısıde ıste tavsıye etmem baska narkada dene at bakalım bızde hemen cıkar varsa zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…