Psikolojik olabilir canım ya da belli olmaz bi hafta kadar daha geçsin o zaman netleşirBende bu ay çatlatma iğnesi vurundum.5 gün oluyor.göğüslerim acıyor bugün bu kadar erken belirti olamaz herhalde
Kasıklarımda da ara ara adet olacakmışım gibi bir ağrı var 7-8 aydır uğraşıyoruz.hayırlısıyla inşallah hamileyimdirPsikolojik olabilir canım ya da belli olmaz bi hafta kadar daha geçsin o zaman netleşir
Ya oylemi. Hayirlisi. Plsun uzulme bugun ikimzde husrana ugradik gelcek aya insalah moralini yuksek tut . hala olmazsan 4 gune falan bi test daha yaparsin . ya benm kanamam simsiyaj geliyo kirmizi goremedim daha sizce nedenSonuc negatıf kızlar
İnşallah canımKasıklarımda da ara ara adet olacakmışım gibi bir ağrı var 7-8 aydır uğraşıyoruz.hayırlısıyla inşallah hamileyimdir
Siyah adet kani cok beklediyse yani gunun cok gectiyse olabilir.bide miyom kist filan gibi bisey varsa olabilir doktora gorunmende fayda var bence.Ya oylemi. Hayirlisi. Plsun uzulme bugun ikimzde husrana ugradik gelcek aya insalah moralini yuksek tut . hala olmazsan 4 gune falan bi test daha yaparsin . ya benm kanamam simsiyaj geliyo kirmizi goremedim daha sizce neden
Rahim filmin cekildigi ay hamile kalan cok oluyor genelde.belirtiler kisiden kisiye degisiyor.yani her belirtiyi hamilelige yorabilirsin ama en kesini duzenli dongun varsa adetinin gecmesi olur.sabretmesi cok zor ama kendini kaptirmamak en iyisi varsa sevinirsin ama yoksa umitsizlige dusmezsin en azindan.Ben yeni katıldım arabıza arkadaşlar :) İyi geceler herkese. 1,5 yıldır evliyim. Henüz çocuk düşünmüyorduk. Artık düşünmeye başladığımız için geçen haftalarda doktora gittim tahliller falan yaptırdım, malesef çikolata kisti çıktı, yumurtalığımın filmini falan çekti,acil çocuk yapacaz dedi. 1 ay süre veriyom size serbest bırakıyom dedi :) Olmazsa başka yöntemlere geçeceğiz dedi. film çektikten sonra 2-3 gün damla leke şeklinden kan geldi , azcık kasığım ağrıdı 1-2 gün . Ama sonra hemen normale döndü herşey, İlişkinin üstünden 1 hafta geçti evet biraz beklemem gerekiyor ama çok sabırsızım bekleyemiyorum, illa 1 ay beklemem mi lazım erken belirtiler nedir hemen oluşan değişiklikler nelerdir. Bu 1 hafta içinde bende tek oluşan değişiklik bel ve özellikle sırtım çok ağrıyor, sabah kalktığımda biraz rahatlamış oluyorum ama gün içinde ağrıyor akşam eve geldiğimde iyice hissediyorum ağrıyı. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız bekleyemiyorum zaman geçmiyor
herkes farklı belirtiler yaşıyor canım ama hiç belirti yaşamayan da var burda senin ne hissettiğin önemli.Ben yeni katıldım arabıza arkadaşlar :) İyi geceler herkese. 1,5 yıldır evliyim. Henüz çocuk düşünmüyorduk. Artık düşünmeye başladığımız için geçen haftalarda doktora gittim tahliller falan yaptırdım, malesef çikolata kisti çıktı, yumurtalığımın filmini falan çekti,acil çocuk yapacaz dedi. 1 ay süre veriyom size serbest bırakıyom dedi :) Olmazsa başka yöntemlere geçeceğiz dedi. film çektikten sonra 2-3 gün damla leke şeklinden kan geldi , azcık kasığım ağrıdı 1-2 gün . Ama sonra hemen normale döndü herşey, İlişkinin üstünden 1 hafta geçti evet biraz beklemem gerekiyor ama çok sabırsızım bekleyemiyorum, illa 1 ay beklemem mi lazım erken belirtiler nedir hemen oluşan değişiklikler nelerdir. Bu 1 hafta içinde bende tek oluşan değişiklik bel ve özellikle sırtım çok ağrıyor, sabah kalktığımda biraz rahatlamış oluyorum ama gün içinde ağrıyor akşam eve geldiğimde iyice hissediyorum ağrıyı. Lütfen fikirlerinizi yazar mısınız bekleyemiyorum zaman geçmiyor
Valla bende anlamadım beklıyorum bakalım nolcakYa oylemi. Hayirlisi. Plsun uzulme bugun ikimzde husrana ugradik gelcek aya insalah moralini yuksek tut . hala olmazsan 4 gune falan bi test daha yaparsin . ya benm kanamam simsiyaj geliyo kirmizi goremedim daha sizce neden
1 gun gecikmistim bu ay evet randevu aldm haftaya gtmyi dusunyrmSiyah adet kani cok beklediyse yani gunun cok gectiyse olabilir.bide miyom kist filan gibi bisey varsa olabilir doktora gorunmende fayda var bence.
Bu saydiklarn adetbelirtisi de ayni zamanda ikisi cok benziyo ve asiri yaniltiyor hayirlisi diyelim en iyisi beklemekSelam kızlar adetime 2gün var 2 yıldır bebiş istiyoruz belirtilerim şöyle 2 gündür göğüslerim cok acıyor yüzüstü yatamıyorum agırlastı gibi ilk defa bu kadar şiddetli agrıyo dokunamıyorum resmen.ve yine 2 gğnüdr adet sancısı gibi ara ara agrım oluyo ama anlık sürüyo. Hamile olabilirmiyim acaba kızlar
ay inşallah kızzCanım belli olmuyor kimisi döllenme anını bile hissediyor hassas bi bünyeye sahipsen vücudunda ki her değişikliği hissedebiliyorsan gebelik belirtisi de olabilir
Beeennnnnn varımmmm çıldırmak üzereyiimmm gelmediğinde sevinsemmi üzülsemmi bilemiyorumKızlar merhaba varmı adet olan olmayan benım gıbı delırenler ben hala olmadım
Isterseniz doktora gidin. Bende normal ultrsonla karindan bakti önce kiste benziyor görünmüyor net. Vajinal ultrason ile bakayim yada bi kac gun sonra sıkışık idrar ile gel net görünür dedi. Esimin isinden dolayi zamanım yok bakin şimdi dedim. Orada göründü. Test yapsaydim hiç gorunmezdi testteValla canım adetim düzensiz benim ama 37 gün üzerinden hesaplarsam 15 gün 42 gün üzerinden hesaplarsam 10 gün gibi bi gecikmem var
Haftaya salı günü randevu aldım gidicem doktoruma cnm bide dün çok eski açılan bi konuya denk geldim pko rahatsızlığı veya adet düzensizliği yaşayanlar yani benim gibi geç döllenmeyle karşılaşmışlar hatta biri adetini normalde 40 günde olurmuş 10 gün gecikmiş kan vermiş idrar vermiş negatif çıkmış 1 hafta sonra gitmiş tekrar negatif ama bu zaman sürecinde adet olmamış hiç ve 1 hafta sonra tekrar gittiğinde hamile olduğunu öğrenmiş nerdeyse 2 ayı geçmiş yani anca belli etmiş kendini o yazı çok umut oldu bana inşallah vardır tedavi görmeden olmasını istiyorum çünküIsterseniz doktora gidin. Bende normal ultrsonla karindan bakti önce kiste benziyor görünmüyor net. Vajinal ultrason ile bakayim yada bi kac gun sonra sıkışık idrar ile gel net görünür dedi. Esimin isinden dolayi zamanım yok bakin şimdi dedim. Orada göründü. Test yapsaydim hiç gorunmezdi testte
Insaallah hamile kalirsin. Moralini yuksek tut. Olabilir neden olmasinHaftaya salı günü randevu aldım gidicem doktoruma cnm bide dün çok eski açılan bi konuya denk geldim pko rahatsızlığı veya adet düzensizliği yaşayanlar yani benim gibi geç döllenmeyle karşılaşmışlar hatta biri adetini normalde 40 günde olurmuş 10 gün gecikmiş kan vermiş idrar vermiş negatif çıkmış 1 hafta sonra gitmiş tekrar negatif ama bu zaman sürecinde adet olmamış hiç ve 1 hafta sonra tekrar gittiğinde hamile olduğunu öğrenmiş nerdeyse 2 ayı geçmiş yani anca belli etmiş kendini o yazı çok umut oldu bana inşallah vardır tedavi görmeden olmasını istiyorum çünkü