Dikkat et bakalım kendine bi süre canım aslında rahim kalınlığı bi yandan iyi çünkü işin ucunda gebelikte var inşallahhhh kırmızılar gelmezde bebiş olur :)Evet haklsn cnm metroya kosarm normalde kosmuyorım artık bırhafta beklıyorum bugun işyerinde uyucaktım nerdeyse iş yaparken ya hıc boyle olmazdım ben
Ah cnm hayırlısını dılıyorum buay cok ıstedım 30gunde bırgece gordum ruyamda cok ılgınctı annemlerleyken test yapmıstım cıft cıkmıstı yarın annemlere gıdıcem gecmıs olsaydı bıraz yapardm ruyalar gercek olsunDikkat et bakalım kendine bi süre canım aslında rahim kalınlığı bi yandan iyi çünkü işin ucunda gebelikte var inşallahhhh kırmızılar gelmezde bebiş olur :)
Eki Görüntüle 2079788 bak bi yazı daha buldum canım...
Ay evet rüyalarımız gerçek olsun inşallah kuzum dur biraz bekle bakalım test için biraz zaman geçsin yoksa hüsran oluyo biliyosun
Ayyy inşallah ben de olmam bu ay nolur allahım :)Kızlar merhaba varmı adet olan olmayan benım gıbı delırenler ben hala olmadım
Ama kanım negatıf cıktı cnmAyyy inşallah ben de olmam bu ay nolur allahım :)
Kısmet kuzum öyle valla inşallah bizde de böyle bişey olur mucizemiz sağlıklı bi şekilde bizimle olsun yaAybak on gun en az ah cnm yaaa kosmet
Amin cnm ıns bnm bu ay umut yok ya ons hamıle kalırız bızdeeeeeeKısmet kuzum öyle valla inşallah bizde de böyle bişey olur mucizemiz sağlıklı bi şekilde bizimle olsun ya
Hayirli cumalaar amin tatlimKızlar hayırlı cumalar hepinize Allahım gönlünüzden ne geliyosa en iyisini en hayırlısını nasip etsin hamile olanlar hamileliğini kolay gelirsin inşallahh çocuk sahibi olmak isteyen herkese ve banada nerde varsa tez zamanda hayırlı evlat nasip etsiinn inşallaahhh amiinnn
Biraz daha zaman geçse nasıl olur acaba benim de ilk denemem bu ay , en az 15-20 gün daha beklemem lazımAma kanım negatıf cıktı cnm
Ne kadar var adetine?Biraz daha zaman geçse nasıl olur acaba benim de ilk denemem bu ay , en az 15-20 gün daha beklemem lazım
Kizlar ben de yok insallah ikniz de guzel haberlerverirsiniz bize Allahm duy sesimizi :)Dikkat et bakalım kendine bi süre canım aslında rahim kalınlığı bi yandan iyi çünkü işin ucunda gebelikte var inşallahhhh kırmızılar gelmezde bebiş olur :)
Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin o güzel duyguyu inşallahhhh :) sende önümüzdeki ay hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım benim :)Kizlar ben de yok insallah ikniz de guzel haberlerverirsiniz bize Allahm duy sesimizi :)
7 gün var. Zaman geçmiyor patlayacamNe kadar var adetine?
En onemlisi moral.bakma o doktorlaraneler neler gercek oluyorda onlar bile sasirip kaliyor.benimde bak hic bir sorun olmadigi halde olmuyor.bi sebep olsa en azindan cozumunu ararim diyorum.herseyin vakti zamani var benimde bata 6 gun kaldi.bekleyip gorucez.7 gün var. Zaman geçmiyor patlayacambi de doktor olması zor dedi kist yüzünden, daha ilk günden moralim motivasyonum yerle bir oldu sizin kaç gün geçti adetten
O zaman bekle en doğrusu o olucak.. Bende de kist var o yüzden adetlerin düzensiz şu anda 15 gün gibi bi gecikmem var benimde testlerin hep negatifti salı günü doktora gidicem bakalım hayırlısı7 gün var. Zaman geçmiyor patlayacambi de doktor olması zor dedi kist yüzünden, daha ilk günden moralim motivasyonum yerle bir oldu sizin kaç gün geçti adetten
Sen doktorları takma Kafana canım bende devlet hastanesine gittiğimde doktor bana çocuğun olmucak dedi suratıma o yüzden takma yani onlar Dangalak biraz herşeyi bildikleri için ukala olabiliyolar7 gün var. Zaman geçmiyor patlayacambi de doktor olması zor dedi kist yüzünden, daha ilk günden moralim motivasyonum yerle bir oldu sizin kaç gün geçti adetten
Tatlim benm herifim korunuyor istemiyor simdi malesef ancak kaza olrsa :):):):) insallahhepimizin yuzu gulsunAllahım tez zamanda hepimize nasip etsin o güzel duyguyu inşallahhhh :) sende önümüzdeki ay hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım benim :)
Ay valla topiğin dışına çıktık bildiğin dertleşiyoruz ama gerçekten çok iyi iyi kimseye anlatamadığımı burda yazıyorum birazda olsa rahatlıyorumTatlim benm herifim korunuyor istemiyor simdi malesef ancak kaza olrsa :):):):) insallahhepimizin yuzu gulsunmi-nick canmtopigin iyi geldi bize icimizi doktuk ssyende. Allah senin bebislerinede saglkli omurlr nasip etsin insallah. Kac aylik oldusmdi