İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet haklsn cnm metroya kosarm normalde kosmuyorım artık bırhafta beklıyorum bugun işyerinde uyucaktım nerdeyse iş yaparken ya hıc boyle olmazdım ben
Dikkat et bakalım kendine bi süre canım aslında rahim kalınlığı bi yandan iyi çünkü işin ucunda gebelikte var inşallahhhh kırmızılar gelmezde bebiş olur :)

Dikkat et bakalım kendine bi süre canım aslında rahim kalınlığı bi yandan iyi çünkü işin ucunda gebelikte var inşallahhhh kırmızılar gelmezde bebiş olur :)
Ah cnm hayırlısını dılıyorum buay cok ıstedım 30gunde bırgece gordum ruyamda cok ılgınctı annemlerleyken test yapmıstım cıft cıkmıstı yarın annemlere gıdıcem gecmıs olsaydı bıraz yapardm ruyalar gercek olsun

bak bi yazı daha buldum canım...
Ay evet rüyalarımız gerçek olsun inşallah kuzum dur biraz bekle bakalım test için biraz zaman geçsin yoksa hüsran oluyo biliyosun

Hayirli cumalaar amin tatlim

7 gün var. Zaman geçmiyor patlayacam bi de doktor olması zor dedi kist yüzünden, daha ilk günden moralim motivasyonum yerle bir oldu sizin kaç gün geçti adetten
En onemlisi moral.bakma o doktorlaraneler neler gercek oluyorda onlar bile sasirip kaliyor.benimde bak hic bir sorun olmadigi halde olmuyor.bi sebep olsa en azindan cozumunu ararim diyorum.herseyin vakti zamani var benimde bata 6 gun kaldi.bekleyip gorucez.

7 gün var. Zaman geçmiyor patlayacam bi de doktor olması zor dedi kist yüzünden, daha ilk günden moralim motivasyonum yerle bir oldu sizin kaç gün geçti adetten
O zaman bekle en doğrusu o olucak.. Bende de kist var o yüzden adetlerin düzensiz şu anda 15 gün gibi bi gecikmem var benimde testlerin hep negatifti salı günü doktora gidicem bakalım hayırlısı

Sen doktorları takma Kafana canım bende devlet hastanesine gittiğimde doktor bana çocuğun olmucak dedi suratıma o yüzden takma yani onlar Dangalak biraz herşeyi bildikleri için ukala olabiliyolar

Allahım tez zamanda hepimize nasip etsin o güzel duyguyu inşallahhhh :) sende önümüzdeki ay hayırlısıyla güzel haberi alırsın canım benim :)
Tatlim benm herifim korunuyor istemiyor simdi malesef ancak kaza olrsa :):):):) insallahhepimizin yuzu gulsun mi-nick canmtopigin iyi geldi bize icimizi doktuk ssyende. Allah senin bebislerinede saglkli omurlr nasip etsin insallah. Kac aylik oldusmdi

Ay valla topiğin dışına çıktık bildiğin dertleşiyoruz ama gerçekten çok iyi iyi kimseye anlatamadığımı burda yazıyorum birazda olsa rahatlıyorum mi-nick allah razi olsun senden iyi ki açmışsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…