İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Balla cnm bende beklemedeyım bu hafya zaten beklıcem hafta sonu geldo hafta araso g
otsem cıkarmı bısey varsa

32. Gun cnm en gec salı olmam lazımdı haftaya tum hafta beklıcemmı
Bence bekle canım bak benim toplam 21 ekimden beri 51 gün falan oldu sen düşün test yaptım ama doktora salı günü gidicem acele etme bence geç döllenmeyse gözükmez yani dün bayağı bi araştırdım ben

Bide şimdi bulaşık yıkadım sol tarafıma bi anda hafif bi şekilde 2-3 kere ağrı girdi oturdum geçtiii neden oldu ki acaba??
Dıkkat et cnm okdr bekleyemem ya Haftaya carsambaya randevu aldım varsa cıkar zaten ogune kdr adet olmassam

Cnm coktandır gecıkmıyodu bukadarkı bır sene once 45 gun olmadıgıda olmustu ama baya oldu tabı sen nasılsın
Hm anladım kuzum beklemek zor anlıyorum seni ama bende küçük bi tavsiye yanlış anlama beni ama sanki biraz daha bekler sen iyi olcak gibi yani dün gittin ya hastaneye haftaya çarşamba daha 6 gün olmuş olcak geç odöllenme olayı olduğunda daha geç çıkabiliyomuş ben sadece senin üzülmeni istemiyorum ama yinede sen bilirsin kuzum valla benim durumum aynı göğüslerim bi şişiyo bi iniyor bazen sızlıyo böyle ama belimin ağrısı hiiç geçmedi bide sol kasığım ara ara böyle ayakta durunca batıyo karnım sert bilmiyorum yani

Carsamba gıdınce 10! Gun olcak kuzum ama genemı cıkmaz dıyosun

dlkkydlntpl valla canım dün okuduğum yazılar beni o kadar şaşırttı ki bilemiyorum şimdi ama senin bi rahatsızlığın yokmuş çok şükür gidersen çıkadabilir tabiki kesin bişey söylemiyorum ben

Valla kostte demedı bısı varda demedı rahım duvarın kalınlasmıs okdr
Bak şimdi yine okudum o yazıyı ve genelde geç döllenme de en erken adet gecikmesini 15inci gününde çoğu kişi kanda öğrenmiş biride 20. Günde öğrenmiş valla kuzum sen biliyosun işte nasıl hareket ediceğini nasıl yapıcağını ben salı günü gitcem o zaman benim gecikmenin 19. Günü olcak

Oooo baya gec kız alaalla 15 baya fazla normalde 10.gunde cıkıyo dıye bılıyorum bılmıyomkı cnm belkı gıtmem belkıde adet olurum hıc belırtımde yokkı nabıcamı sasırdım

Oooo baya gec kız alaalla 15 baya fazla normalde 10.gunde cıkıyo dıye bılıyorum bılmıyomkı cnm belkı gıtmem belkıde adet olurum hıc belırtımde yokkı nabıcamı sasırdım
Herşeyin hayırlısı kuzun bak bakalım çarşambaya kadar gelmesse gidersin olmassa

Evet cnm ıdrar testı yaparım carsamba sabah bıde gelmezse bugun zor ayılıyorum yanhavadanmıdır nedır cok uykum var yorgun hıssedıyorum
Kafan dolu bide stres altındasın ya oda yorgunluk yapar bende sabahtan beri oturuyorum valla uyuklamaktan sıkıldım artık kalktım temizlik yapayım dedim onuda benimle kasığımdaki ağrıdan zar zor yapıyorum ama varsada artık bişey rabbim korusun otur otur nereye kadar

Evet haklsn cnm metroya kosarm normalde kosmuyorım artık bırhafta beklıyorum bugun işyerinde uyucaktım nerdeyse iş yaparken ya hıc boyle olmazdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…