İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

siz tyumurtlama dönemi belirtilerini fazlaca hissediyorsunuz bu bahsettiğinizi her bünye aynı şekilde yaşamaz buna gebelik belirtileri de dahildir.

Bazen ciddi anlamda psikolojik yaşanabiliyor tüm bu belirtiler ama aşırı şekilde kafaya takmış olmak gerekiyor, bünyeyi rahat bırakıp düşünmeyince daha hafif belirtiler ortaya çıkıyor, konuyu ilk açtığım ay kesin hamileyim bu belirtiler psikolojik olamaz derken hayal kırıklığına uğradım sonra ki ay ise hamile olduğuma çok güç inandım çünkü beklediğim belirtilerin hiç birini tam anlamıyla yaşamadım. Tabi bunda benim ikinci gebeliğimin olması da var çünkü ilk gebeliğim de söylenen hissedilen tüm belirtileri fazlasıyla yaşadım... herkesin gebeliği, her dönem de çok farklı seyrediyor. İnşallah sizin hisleriniz sizi yanıltmaz ve istediğiniz en hayırlı zaman da bebeğinize kavusursunuz :)

Valla dort aydor duzenlıydı adetler yumurtlamamıda anlıyodum buay degısık bısey oldu bakalım ne dıcek dr
evde idrar testinin tekrarlayın sizin normal yumurtlamanız yok bu söylediğim normal bir yumurtlama dönemi içinde olanlar için pko ve adet düzensizliğinde net bişey söylenemez

Kizlar iliskidn 3 4 gun sonra kasiklarim agrimaya basladi buyuk ihtimal adet gunum yaklastigi icin agrim oluyor hamilelik belirtisi olmasi icin cok erken dimi sizcede

yerleşmeden sonraki 2 gün hcg salgılanır ve muhtemelen 4 gün sonra testte çıkar şöyle ki yerleşme muhtemelen 8 gün olur üzerine 4 eklersen 12 gündesin oda çıkabilir testte muhtemelen
Anladım canım çok sağol teşekkür ederim ama salıya kadar hiçbir test yapmıcam direk doktora gidicem yoksa sinirlerim iyice bozuluyo

Valla dort aydor duzenlıydı adetler yumurtlamamıda anlıyodum buay degısık bısey oldu bakalım ne dıcek dr
Yetişti mi canım? Hayırlı sonuçlar inşallah benimde eğer varsa ve pazar günü yaşadığım şey yerleşmeyse benimde testte o yüzden çıkmamış olabilir seninde olabilir canım ama belli olmaz

Yetişti mi canım? Hayırlı sonuçlar inşallah benimde eğer varsa ve pazar günü yaşadığım şey yerleşmeyse benimde testte o yüzden çıkmamış olabilir seninde olabilir canım ama belli olmaz
Bnm barsa gec döllenme cnm yoksada cagresıne bakcaz yoldayım 20 dkya heralde orda olurum

Kızlar dr a gırdım hcg testı bercem rahım duvarın kalın dedı sonrasında bakıcakmıs baska bısı demedı

Valla ben diğer topiklerde böyle bişey okuduğumda yani rahim duvarı kalınlığı gebeliğe hazırlanıyomuş diye biliyorum canım ama ne kadar doğru bilmiyorum
Bılmıyorum cnm ıkı sebebı var tabı bırı dedıgon bırıde adet ıcın on gun once ıncı demıstı dr

Kizlar iliskidn 3 4 gun sonra kasiklarim agrimaya basladi buyuk ihtimal adet gunum yaklastigi icin agrim oluyor hamilelik belirtisi olmasi icin cok erken dimi sizcede
Canım belli olmuyor kimisi döllenme anını bile hissediyor hassas bi bünyeye sahipsen vücudunda ki her değişikliği hissedebiliyorsan gebelik belirtisi de olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…