İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet heral gelebılır bencede ıms gelırde bısıkıntı olusturmaz
Sonuç olarak rahim kendine birşeylere hazırlıyor belli ki canım dr ilaç verirse kullanma inşallah adetin gelmez bebiş haberini alırız sakın üzme kendini sakın umutsuzluğa kapılma

Sonuç olarak rahim kendine birşeylere hazırlıyor belli ki canım dr ilaç verirse kullanma inşallah adetin gelmez bebiş haberini alırız sakın üzme kendini sakın umutsuzluğa kapılma
Hala gec olmus olabılır dusuncesındeyım beklıcem ıkac ıcmıcem cnm kalınlastıysa ılla bırhafta ıcınde gelır pazar lh pozıtıf cıkmıstı belkı de ozaman tuttu dort gunde kanda cıkmaz dıye dusunuyorum gebelık yoksa bıle kıst falan da demedı dr adet olabılırım

Hala gec olmus olabılır dusuncesındeyım beklıcem ıkac ıcmıcem cnm kalınlastıysa ılla bırhafta ıcınde gelır pazar lh pozıtıf cıkmıstı belkı de ozaman tuttu dort gunde kanda cıkmaz dıye dusunuyorum gebelık yoksa bıle kıst falan da demedı dr adet olabılırım
Hayırlısı olsun canım ne kadar kaldı bata? çıkmamış candan ümit kesilmez bekleyelim bakalım belki bi mucize olur :)

Aynen canım kesinlikle doğru düşünüyosun geç döllenme ihtimalin çok çok yüksek Rabbim nasip etsin İnşaAllah

Hayırlısı olsun canım ne kadar kaldı bata? çıkmamış candan ümit kesilmez bekleyelim bakalım belki bi mucize olur :)
Batı uc gun gectı paar gunu lh yaptım belkı bı umut olmassam gec dollenme olur

Eklentiler

• 61869099-BC77-48BF-AB9B-3894329667C2.jpeg
    61869099-BC77-48BF-AB9B-3894329667C2.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 64
Aynen canım kesinlikle doğru düşünüyosun geç döllenme ihtimalin çok çok yüksek Rabbim nasip etsin İnşaAllah
Ben pazar gununden suphelemıyorum ılıskıden sonra kasıkta belde agrı oldu adet olcm gbı

Eklentiler

• 003FA859-4E39-4450-8D7D-73DD04816B64.jpeg
    003FA859-4E39-4450-8D7D-73DD04816B64.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 47
Bende bu ay çatlatma iğnesi vurundum.5 gün oluyor.göğüslerim acıyor bugün bu kadar erken belirti olamaz herhalde

X