- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
Haber ver canım bize de hayırlı sonuçlar alırsın inşallahYarım saat sonra bellı olcak sanırım cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber ver canım bize de hayırlı sonuçlar alırsın inşallahYarım saat sonra bellı olcak sanırım cnm
Kaç çıktı değer canımSonuc negatıf kızlar
Kozlar bılenler aydınlatsın benı fıkrı olanlar lutfen
<1,20 cıktı cnmKaç çıktı değer canım
Heralde olcagım ıcın olabılır hemen dr a gdıp hap kullanmıcam belkı gelır bılacguneadetten önce rahim duvarı kalınlaşır canım.
bir de gebelikte kalınlaşır tabi.
sonucunu okudum muhtemelen seninki de adet olacağın için kalın.
Heralde olcagım ıcın olabılır hemen dr a gdıp hap kullanmıcam belkı gelır bılacgune
Evet heral gelebılır bencede ıms gelırde bısıkıntı olusturmazevet kalınlaşma varsa yakın zamanda gelebilir.
biraz bekle bence de.
Sonuç olarak rahim kendine birşeylere hazırlıyor belli ki canım dr ilaç verirse kullanma inşallah adetin gelmez bebiş haberini alırız sakın üzme kendini sakın umutsuzluğa kapılmaEvet heral gelebılır bencede ıms gelırde bısıkıntı olusturmaz
Hala gec olmus olabılır dusuncesındeyım beklıcem ıkac ıcmıcem cnm kalınlastıysa ılla bırhafta ıcınde gelır pazar lh pozıtıf cıkmıstı belkı de ozaman tuttu dort gunde kanda cıkmaz dıye dusunuyorum gebelık yoksa bıle kıst falan da demedı dr adet olabılırımSonuç olarak rahim kendine birşeylere hazırlıyor belli ki canım dr ilaç verirse kullanma inşallah adetin gelmez bebiş haberini alırız sakın üzme kendini sakın umutsuzluğa kapılma
Hayırlısı olsun canım ne kadar kaldı bata? çıkmamış candan ümit kesilmez bekleyelim bakalım belki bi mucize olur :)Hala gec olmus olabılır dusuncesındeyım beklıcem ıkac ıcmıcem cnm kalınlastıysa ılla bırhafta ıcınde gelır pazar lh pozıtıf cıkmıstı belkı de ozaman tuttu dort gunde kanda cıkmaz dıye dusunuyorum gebelık yoksa bıle kıst falan da demedı dr adet olabılırım
Aynen canım kesinlikle doğru düşünüyosun geç döllenme ihtimalin çok çok yüksek Rabbim nasip etsin İnşaAllahHala gec olmus olabılır dusuncesındeyım beklıcem ıkac ıcmıcem cnm kalınlastıysa ılla bırhafta ıcınde gelır pazar lh pozıtıf cıkmıstı belkı de ozaman tuttu dort gunde kanda cıkmaz dıye dusunuyorum gebelık yoksa bıle kıst falan da demedı dr adet olabılırım
Batı uc gun gectı paar gunu lh yaptım belkı bı umut olmassam gec dollenme olurHayırlısı olsun canım ne kadar kaldı bata? çıkmamış candan ümit kesilmez bekleyelim bakalım belki bi mucize olur :)
Ben pazar gununden suphelemıyorum ılıskıden sonra kasıkta belde agrı oldu adet olcm gbıAynen canım kesinlikle doğru düşünüyosun geç döllenme ihtimalin çok çok yüksek Rabbim nasip etsin İnşaAllah
Senin bu ay da olmazsa zaten ben daha da bişey demiycemBen pazar gununden suphelemıyorum ılıskıden sonra kasıkta belde agrı oldu adet olcm gbı
Bebek ıstedıkce yumurtlamada kesılıyo noluyosa banaSenin bu ay da olmazsa zaten ben daha da bişey demiycem
Bes gun sonra bellı olır heralde kanda adet olmassam dımıAynen canım kesinlikle doğru düşünüyosun geç döllenme ihtimalin çok çok yüksek Rabbim nasip etsin İnşaAllah
Muhtemelen olur canımBes gun sonra bellı olır heralde kanda adet olmassam dımı
Belki sadece bu aya mahsus birşeydi bu durum dur bakalım canımBebek ıstedıkce yumurtlamada kesılıyo noluyosa bana