- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
Teşekkür ederim inşallahhh sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım hayırlısı olsun :)Insaallah hamile kalirsin. Moralini yuksek tut. Olabilir neden olmasin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim inşallahhh sende sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inşallah canım hayırlısı olsun :)Insaallah hamile kalirsin. Moralini yuksek tut. Olabilir neden olmasin
otsem cıkarmı bısey varsaHaftaya salı günü randevu aldım gidicem doktoruma cnm bide dün çok eski açılan bi konuya denk geldim pko rahatsızlığı veya adet düzensizliği yaşayanlar yani benim gibi geç döllenmeyle karşılaşmışlar hatta biri adetini normalde 40 günde olurmuş 10 gün gecikmiş kan vermiş idrar vermiş negatif çıkmış 1 hafta sonra gitmiş tekrar negatif ama bu zaman sürecinde adet olmamış hiç ve 1 hafta sonra tekrar gittiğinde hamile olduğunu öğrenmiş nerdeyse 2 ayı geçmiş yani anca belli etmiş kendini o yazı çok umut oldu bana inşallah vardır tedavi görmeden olmasını istiyorum çünkü
Valla kuzum bilemiyorum ki ama bence bekle yani 1-2 hafta kadar adetin gelmesse o zaman gidersin şu an senin ne kadar oldu gecikmen?Balla cnm bende beklemedeyım bu hafya zaten beklıcem hafta sonu geldo hafta araso g
otsem cıkarmı bısey varsa
32. Gun cnm en gec salı olmam lazımdı haftaya tum hafta beklıcemmıValla kuzum bilemiyorum ki ama bence bekle yani 1-2 hafta kadar adetin gelmesse o zaman gidersin şu an senin ne kadar oldu gecikmen?
Bence bekle canım bak benim toplam 21 ekimden beri 51 gün falan oldu sen düşün test yaptım ama doktora salı günü gidicem acele etme bence geç döllenmeyse gözükmez yani dün bayağı bi araştırdım ben32. Gun cnm en gec salı olmam lazımdı haftaya tum hafta beklıcemmı
Bide şimdi bulaşık yıkadım sol tarafıma bi anda hafif bi şekilde 2-3 kere ağrı girdi oturdum geçtiii neden oldu ki acaba??32. Gun cnm en gec salı olmam lazımdı haftaya tum hafta beklıcemmı
Rüyamda hep hamile oldugumu görüyorum bu gece de gördüm inşallah hislerim dogru cıkarBu saydiklarn adetbelirtisi de ayni zamanda ikisi cok benziyo ve asiri yaniltiyor hayirlisi diyelim en iyisi beklemek
Dıkkat et cnm okdr bekleyemem ya Haftaya carsambaya randevu aldım varsa cıkar zaten ogune kdr adet olmassamBide şimdi bulaşık yıkadım sol tarafıma bi anda hafif bi şekilde 2-3 kere ağrı girdi oturdum geçtiii neden oldu ki acaba??
İlk defa bu kadar gecikti senin dimi cnm?Dıkkat et cnm okdr bekleyemem ya Haftaya carsambaya randevu aldım varsa cıkar zaten ogune kdr adet olmassam
Cnm coktandır gecıkmıyodu bukadarkı bır sene once 45 gun olmadıgıda olmustu ama baya oldu tabı sen nasılsınİlk defa bu kadar gecikti senin dimi cnm?
Hm anladım kuzum beklemek zor anlıyorum seni ama bende küçük bi tavsiye yanlış anlama beni ama sanki biraz daha bekler sen iyi olcak gibi yani dün gittin ya hastaneye haftaya çarşamba daha 6 gün olmuş olcak geç odöllenme olayı olduğunda daha geç çıkabiliyomuş ben sadece senin üzülmeni istemiyorum ama yinede sen bilirsin kuzum valla benim durumum aynı göğüslerim bi şişiyo bi iniyor bazen sızlıyo böyle ama belimin ağrısı hiiç geçmedi bide sol kasığım ara ara böyle ayakta durunca batıyo karnım sert bilmiyorum yaniCnm coktandır gecıkmıyodu bukadarkı bır sene once 45 gun olmadıgıda olmustu ama baya oldu tabı sen nasılsın
Carsamba gıdınce 10! Gun olcak kuzum ama genemı cıkmaz dıyosunHm anladım kuzum beklemek zor anlıyorum seni ama bende küçük bi tavsiye yanlış anlama beni ama sanki biraz daha bekler sen iyi olcak gibi yani dün gittin ya hastaneye haftaya çarşamba daha 6 gün olmuş olcak geç odöllenme olayı olduğunda daha geç çıkabiliyomuş ben sadece senin üzülmeni istemiyorum ama yinede sen bilirsin kuzum valla benim durumum aynı göğüslerim bi şişiyo bi iniyor bazen sızlıyo böyle ama belimin ağrısı hiiç geçmedi bide sol kasığım ara ara böyle ayakta durunca batıyo karnım sert bilmiyorum yani
dlkkydlntpl valla canım dün okuduğum yazılar beni o kadar şaşırttı ki bilemiyorum şimdi ama senin bi rahatsızlığın yokmuş çok şükür gidersen çıkadabilir tabiki kesin bişey söylemiyorum ben
Bak şimdi yine okudum o yazıyı ve genelde geç döllenme de en erken adet gecikmesini 15inci gününde çoğu kişi kanda öğrenmiş biride 20. Günde öğrenmiş valla kuzum sen biliyosun işte nasıl hareket ediceğini nasıl yapıcağını ben salı günü gitcem o zaman benim gecikmenin 19. Günü olcakValla kostte demedı bısı varda demedı rahım duvarın kalınlasmıs okdr
Oooo baya gec kız alaalla 15 baya fazla normalde 10.gunde cıkıyo dıye bılıyorum bılmıyomkı cnm belkı gıtmem belkıde adet olurum hıc belırtımde yokkı nabıcamı sasırdımBak şimdi yine okudum o yazıyı ve genelde geç döllenme de en erken adet gecikmesini 15inci gününde çoğu kişi kanda öğrenmiş biride 20. Günde öğrenmiş valla kuzum sen biliyosun işte nasıl hareket ediceğini nasıl yapıcağını ben salı günü gitcem o zaman benim gecikmenin 19. Günü olcak
Herşeyin hayırlısı kuzun bak bakalım çarşambaya kadar gelmesse gidersin olmassaOooo baya gec kız alaalla 15 baya fazla normalde 10.gunde cıkıyo dıye bılıyorum bılmıyomkı cnm belkı gıtmem belkıde adet olurum hıc belırtımde yokkı nabıcamı sasırdım
Evet cnm ıdrar testı yaparım carsamba sabah bıde gelmezse bugun zor ayılıyorum yanhavadanmıdır nedır cok uykum var yorgun hıssedıyorumHerşeyin hayırlısı kuzun bak bakalım çarşambaya kadar gelmesse gidersin olmassa
Kafan dolu bide stres altındasın ya oda yorgunluk yapar bende sabahtan beri oturuyorum valla uyuklamaktan sıkıldım artık kalktım temizlik yapayım dedim onuda benimle kasığımdaki ağrıdan zar zor yapıyorum ama varsada artık bişey rabbim korusun otur otur nereye kadarEvet cnm ıdrar testı yaparım carsamba sabah bıde gelmezse bugun zor ayılıyorum yanhavadanmıdır nedır cok uykum var yorgun hıssedıyorum
Evet haklsn cnm metroya kosarm normalde kosmuyorım artık bırhafta beklıyorum bugun işyerinde uyucaktım nerdeyse iş yaparken ya hıc boyle olmazdım benKafan dolu bide stres altındasın ya oda yorgunluk yapar bende sabahtan beri oturuyorum valla uyuklamaktan sıkıldım artık kalktım temizlik yapayım dedim onuda benimle kasığımdaki ağrıdan zar zor yapıyorum ama varsada artık bişey rabbim korusun otur otur nereye kadar