- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Ay ıns ılk habero verırım ben ıns kotu bısey cıkmasında cnm cokta stres yaptmKaristirmisim pardon canm ben hal bkliyorum adeti yok henuz bakalm sevindir bizi
Hamilelik belşrtileri de olabilir olmayadabilşr kuzum sen düşünme belirtileri inşallah bebişin seninledirHe bide çok affedersiniz hazımsızlığım var sürekli gaz çıkartıyorum (normalde hiç böyle bişeyim yoktur) ve birazda kabızlık var ve bazen midem yanıyo gibi oluyo
hadi hayırlısı inşallahburaya yazacağıma bir alttaki posta yazmışım.
Evet bugün ki belirtilerimi yazayım eğer hamileysem bilgi olsun. Ya da psikolojikse de bilgi olmuş olur.
- göğüs ağrısı eğilince özellikle hafif bir ağrı oluşuyor.
- hafif kasık ağrısı regl olacakmış gibi fakat reglime daha 9 gün var.
- beyaz akıntı oldukça azaldı. (yumurtlama tamamen bitti)
- duygusallık hali var.
O akıntı yerleşme kanaması olabilir canımKan verdim canım işte p.tsi aldım sonucu ama o günden sonra ağrılarım çoğaldı hatta pazar günü pembe sıvımsı bi akıntı geldi adetim geliyo sandım ama hiçbişey yok kafam çookkk karıştııı çookkkk
Çok hafifti canım öyle kıvrandıracak tarzda ağrılar değildi kesinliklehafif dediğin şey bendede oluyor ama şiddetli değildi demi yani kesin hamileyim çok ağrıyor diyememişssindir.
inşallah normaldir canım yani hamilelikte zaten oluyor bu ağrılar inşallah seninki de o sebeptendirKızlar oaza gunu 1 saate yakın kasık bel agrım oldu ondan sonra yc gundur kasık bel agrısı falab yok sadece goguste dolgunluk acıma hıssı oluypr arada normalmı saatte gecmıyor hamıle olmak ıstıyorum
Kanda çıkma ihtimali yüksek canım ama kesin değil çıkarsa zaten çok düşük bir değer çıkarKızlar eger hamıleysem ya 7 sıyle 10 u arası tutmustur kanda cıkarmı ko bukadar kısa surede 5 7 gun arasında sızce cıkarmı
Varsa cıksa bıde yok dıye dr ılac dalan verırse yenı oldugu ıcın cıkmazsa korkuyorum cunku on gundur var olsa testte baya belırgın cıkardıKanda çıkma ihtimali yüksek canım ama kesin değil çıkarsa zaten çok düşük bir değer çıkar
Dur bakalım cnm bugun bekle belkı degıldırKizlar benm adet sancisi gibi bi sancm basldi sanrm adet oluyorum
10 günlük döllenme testte çok belirgin çıkmaz kuzum benim 13.gün çok çok silikti dr ilaç verse bile kullanma bi süreVarsa cıksa bıde yok dıye dr ılac dalan verırse yenı oldugu ıcın cıkmazsa korkuyorum cunku on gundur var olsa testte baya belırgın cıkardı
Sanciyi hisettim ayni anda belime agri saplandi onu hisettim tvlte girdim baktm ardindan khverengi leke gelmsti yaolekenin kirmizisi gelmis amakahverengiye yakn bi kirmizi devami da gelir bence . ama sendenguzel haberler bekliyorz sevindir bizi insallahgDur bakalım cnm bugun bekle belkı degıldır
Ozaman dr la konusayım ben yumurtlamayı olmussa ultrasonda gprurmukı olmadı pazarteso tekrar kan verırom dımı ozaman cıkar10 günlük döllenme testte çok belirgin çıkmaz kuzum benim 13.gün çok çok silikti dr ilaç verse bile kullanma bi süre
Gozun aydin cnm ufak lekeler normaldir die biliyorum ama cogalirsa saglk ocaginagit yada lekede farklilik sezersen de ihmal etme. Bebisin var mis Allahsaglkla dogurmani nasip etsin insallah . darisi hepimizeHamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık dedi. Kese var bebek görünmüyormus. Tekrar gideceğim iki hafta sonra. Dun öğrendim. Bugün hafif lekelenmem oldu
Pazartesine kdr varsa tekrar cikar buyuk ihtimalle geriliyorsun ama boyle biraz ferahlat kendiniOzaman dr la konusayım ben yumurtlamayı olmussa ultrasonda gprurmukı olmadı pazarteso tekrar kan verırom dımı ozaman cıkar
Pazartesine kdr varsa tekrar cikar buyuk ihtimalle geriliyorsun ama boyle biraz ferahlat kendini
Ozaman ıdrarda cıkmaması normal belkı bır hafta gecmesı lazım ıdrar ıcın ama kanda ıns varsa cıkarda sıkıntı olmas10 günlük döllenme testte çok belirgin çıkmaz kuzum benim 13.gün çok çok silikti dr ilaç verse bile kullanma bi süre
Canm sence korku sana bebek getircek mi korkunun ecele bile faydasi yok . hayirlisini dile icini rahatlat bu ay olmaz oteki ay olur uzulme en azndn eşin istiyo bnm esim bile istemiyo surekli korunuyo ayda 1. Kere bazen kaciyo bende onlardsn umutlaniyorum dusun halimi . ama siz denersiniz olmadi gelecek ay. Olmadi tedavi olursun yasin kacti seninCok gerıldım yoksa bıle bebegım olmıcak dıye korkuym yumurtlamam duzensız adetımde arada sapıtıyo ya
Cok tesekkur ederim canim Rabbim dileyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eylesin.nasil korkmuştum varya tesekkur ederim rahatladimGozun aydin cnm ufak lekeler normaldir die biliyorum ama cogalirsa saglk ocaginagit yada lekede farklilik sezersen de ihmal etme. Bebisin var mis Allahsaglkla dogurmani nasip etsin insallah . darisi hepimize
Evet kuzum 3.müzde Beklemedeyiz Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ben haftaya salı gidicem beklemek istiyorum biraz daha üzülmek istemiyorumKizlar ikinizinde yazismalari okudum azonce sanrm suands 3 umz beklemedeyiz ayni duurmdayiz Allahm 3umuzunde ognlune gore versin @gencevli doktordan gelnce guzel haberlerni bkliyorhluz Allah tum istynlere versin . bende bugun 2. Gun gecikmem hala adet olmadim bakalm hayirlisi
Ayy inşallah canım ya bide enteresan bi şekilde hamile gibi hissediyorum kendimi burda bi çok yazı okudum onlar umut oldu bana ama yinede test yapmaya çekiniyorum en iyisi bekleyeyim dimiHamilelik belşrtileri de olabilir olmayadabilşr kuzum sen düşünme belirtileri inşallah bebişin seninledir
hadi hayırlısı inşallah
O akıntı yerleşme kanaması olabilir canım
Çok hafifti canım öyle kıvrandıracak tarzda ağrılar değildi kesinlikle
inşallah normaldir canım yani hamilelikte zaten oluyor bu ağrılar inşallah seninki de o sebeptendir
Hayırlısı olsun canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhHamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık dedi. Kese var bebek görünmüyormus. Tekrar gideceğim iki hafta sonra. Dun öğrendim. Bugün hafif lekelenmem oldu