İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar eger hamıleysem ya 7 sıyle 10 u arası tutmustur kanda cıkarmı ko bukadar kısa surede 5 7 gun arasında sızce cıkarmı

Son düzenleme:
He bide çok affedersiniz hazımsızlığım var sürekli gaz çıkartıyorum (normalde hiç böyle bişeyim yoktur) ve birazda kabızlık var ve bazen midem yanıyo gibi oluyo
Hamilelik belşrtileri de olabilir olmayadabilşr kuzum sen düşünme belirtileri inşallah bebişin seninledir
hadi hayırlısı inşallah

O akıntı yerleşme kanaması olabilir canım
hafif dediğin şey bendede oluyor ama şiddetli değildi demi yani kesin hamileyim çok ağrıyor diyememişssindir.
Çok hafifti canım öyle kıvrandıracak tarzda ağrılar değildi kesinlikle
Kızlar oaza gunu 1 saate yakın kasık bel agrım oldu ondan sonra yc gundur kasık bel agrısı falab yok sadece goguste dolgunluk acıma hıssı oluypr arada normalmı saatte gecmıyor hamıle olmak ıstıyorum
inşallah normaldir canım yani hamilelikte zaten oluyor bu ağrılar inşallah seninki de o sebeptendir

Kanda çıkma ihtimali yüksek canım ama kesin değil çıkarsa zaten çok düşük bir değer çıkar
Varsa cıksa bıde yok dıye dr ılac dalan verırse yenı oldugu ıcın cıkmazsa korkuyorum cunku on gundur var olsa testte baya belırgın cıkardı

Varsa cıksa bıde yok dıye dr ılac dalan verırse yenı oldugu ıcın cıkmazsa korkuyorum cunku on gundur var olsa testte baya belırgın cıkardı
10 günlük döllenme testte çok belirgin çıkmaz kuzum benim 13.gün çok çok silikti dr ilaç verse bile kullanma bi süre

Dur bakalım cnm bugun bekle belkı degıldır
Sanciyi hisettim ayni anda belime agri saplandi onu hisettim tvlte girdim baktm ardindan khverengi leke gelmsti yaolekenin kirmizisi gelmis amakahverengiye yakn bi kirmizi devami da gelir bence . ama sendenguzel haberler bekliyorz sevindir bizi insallahg

10 günlük döllenme testte çok belirgin çıkmaz kuzum benim 13.gün çok çok silikti dr ilaç verse bile kullanma bi süre
Ozaman dr la konusayım ben yumurtlamayı olmussa ultrasonda gprurmukı olmadı pazarteso tekrar kan verırom dımı ozaman cıkar

Hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık dedi. Kese var bebek görünmüyormus. Tekrar gideceğim iki hafta sonra. Dun öğrendim. Bugün hafif lekelenmem oldu
Gozun aydin cnm ufak lekeler normaldir die biliyorum ama cogalirsa saglk ocaginagit yada lekede farklilik sezersen de ihmal etme. Bebisin var mis Allahsaglkla dogurmani nasip etsin insallah . darisi hepimize

Ozaman ıdrarda cıkmaması normal belkı bır hafta gecmesı lazım ıdrar ıcın ama kanda ıns varsa cıkarda sıkıntı olmas

Cok gerıldım yoksa bıle bebegım olmıcak dıye korkuym yumurtlamam duzensız adetımde arada sapıtıyo ya
Canm sence korku sana bebek getircek mi korkunun ecele bile faydasi yok . hayirlisini dile icini rahatlat bu ay olmaz oteki ay olur uzulme en azndn eşin istiyo bnm esim bile istemiyo surekli korunuyo ayda 1. Kere bazen kaciyo bende onlardsn umutlaniyorum dusun halimi . ama siz denersiniz olmadi gelecek ay. Olmadi tedavi olursun yasin kacti senin

Gozun aydin cnm ufak lekeler normaldir die biliyorum ama cogalirsa saglk ocaginagit yada lekede farklilik sezersen de ihmal etme. Bebisin var mis Allahsaglkla dogurmani nasip etsin insallah . darisi hepimize
Cok tesekkur ederim canim Rabbim dileyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eylesin.nasil korkmuştum varya tesekkur ederim rahatladim

Evet kuzum 3.müzde Beklemedeyiz Allahım hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah ben haftaya salı gidicem beklemek istiyorum biraz daha üzülmek istemiyorum

Ayy inşallah canım ya bide enteresan bi şekilde hamile gibi hissediyorum kendimi burda bi çok yazı okudum onlar umut oldu bana ama yinede test yapmaya çekiniyorum en iyisi bekleyeyim dimi

Hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık dedi. Kese var bebek görünmüyormus. Tekrar gideceğim iki hafta sonra. Dun öğrendim. Bugün hafif lekelenmem oldu
Hayırlısı olsun canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…