İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sanciyi hisettim ayni anda belime agri saplandi onu hisettim tvlte girdim baktm ardindan khverengi leke gelmsti yaolekenin kirmizisi gelmis amakahverengiye yakn bi kirmizi devami da gelir bence . ama sendenguzel haberler bekliyorz sevindir bizi insallahg
Geldimi o lekenin devamı canım ne durumdasın?? Ben uyumuşum uyandım şimdi belim çok ağrıyo ve az da olsa akıntım var anlamadım adetmi olcan ama bu ağrıyı yaklaşık 2 haftadır çekiyprum gelen giden yok??

Sakin ol birazcık kuzum stresini anlayabiliyorum ama rahatla biraz ve doktora herşeyi söyle belki yumurtladığını görebilir test falan yapar
Ins yumurtlamısımdır ve tutmustur dıyorum pazar gunu ıvu testım pozıtıftı cnm belkı ozaman olmustur

Hamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık dedi. Kese var bebek görünmüyormus. Tekrar gideceğim iki hafta sonra. Dun öğrendim. Bugün hafif lekelenmem oldu
canım gözünüz aydın olsun çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bol bol dinlen inşallah lekelenmende kesilir

Ozaman dr la konusayım ben yumurtlamayı olmussa ultrasonda gprurmukı olmadı pazarteso tekrar kan verırom dımı ozaman cıkar
bilmiyorum ki canım görünür galiba ultrasonda

Pazar günü tuttuysa daha 4 gün oldu o yüzden çıkmayabilir ama çıkmassa sen içini rahat tut çünkü döllenmeden 7 gün sonra kana geçiyo diye biliyorum
Beklerım olmazsam pazartesı en kotu gene kan verırım uştrasonda kıst falan gozukmesın onemlı olan o cnm

canım gözünüz aydın olsun çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bol bol dinlen inşallah lekelenmende kesilir

bilmiyorum ki canım görünür galiba ultrasonda
Ins gorunur ne oldugu bı 4 gun daha beklemem kotu olur

Geldimi o lekenin devamı canım ne durumdasın?? Ben uyumuşum uyandım şimdi belim çok ağrıyo ve az da olsa akıntım var anlamadım adetmi olcan ama bu ağrıyı yaklaşık 2 haftadır çekiyprum gelen giden yok??
Valla canm scok siddetli adet sancisi geldi rezil durumdaym kanamam da basladi. Nasi bi akinti sendeki adete donmesin de

Valla canm scok siddetli adet sancisi geldi rezil durumdaym kanamam da basladi. Nasi bi akinti sendeki adete donmesin de
Allah yardımcın olsun canım gir battaniyenin altına ayağını da sıcak tut eğer yapabilirsen adaçayı falan iç rahatlarsın bilirim o ağrıyı ya :KK43: sulu bi akıntı böyle koyu değil

X