Aminnn insaallah darisi basiniza insaallahHayırlısı olsun canım benim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahh
İlk haber senden olur inşallah canım stres yapma sıkıntı yapma için birazda olsa rahat olsunAy ıns ılk habero verırım ben ıns kotu bısey cıkmasında cnm cokta stres yaptm
Geldimi o lekenin devamı canım ne durumdasın?? Ben uyumuşum uyandım şimdi belim çok ağrıyo ve az da olsa akıntım var anlamadım adetmi olcan ama bu ağrıyı yaklaşık 2 haftadır çekiyprum gelen giden yok??Sanciyi hisettim ayni anda belime agri saplandi onu hisettim tvlte girdim baktm ardindan khverengi leke gelmsti yaolekenin kirmizisi gelmis amakahverengiye yakn bi kirmizi devami da gelir bence . ama sendenguzel haberler bekliyorz sevindir bizi insallahg
İlk haber benden de hayırlımı hayırsızmı olur bılemem cnm son 5 saat dıyelım dr a sapıttım ıyıceİlk haber senden olur inşallah canım stres yapma sıkıntı yapma için birazda olsa rahat olsun
Sağolll amin inşallahAminnn insaallah darisi basiniza insaallah
Sakin ol birazcık kuzum stresini anlayabiliyorum ama rahatla biraz ve doktora herşeyi söyle belki yumurtladığını görebilir test falan yaparİlk haber benden de hayırlımı hayırsızmı olur bılemem cnm son 5 saat dıyelım dr a sapıttım ıyıce
Ins yumurtlamısımdır ve tutmustur dıyorum pazar gunu ıvu testım pozıtıftı cnm belkı ozaman olmusturSakin ol birazcık kuzum stresini anlayabiliyorum ama rahatla biraz ve doktora herşeyi söyle belki yumurtladığını görebilir test falan yapar
günlerininizi hatılıyorsanız yazabilirmisinizi yumurtlamadan ne kadar önce sonra ilişki oldu acabaCok tesekkur ederim canim Rabbim dileyen herkese saglikli hayirli evlat nasip eylesin.nasil korkmuştum varya tesekkur ederim rahatladim
Pazar günü tuttuysa daha 4 gün oldu o yüzden çıkmayabilir ama çıkmassa sen içini rahat tut çünkü döllenmeden 7 gün sonra kana geçiyo diye biliyorumIns yumurtlamısımdır ve tutmustur dıyorum pazar gunu ıvu testım pozıtıftı cnm belkı ozaman olmustur
canım gözünüz aydın olsun çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bol bol dinlen inşallah lekelenmende kesilirHamile olduğumu öğrendim. 5 haftalık dedi. Kese var bebek görünmüyormus. Tekrar gideceğim iki hafta sonra. Dun öğrendim. Bugün hafif lekelenmem oldu
bilmiyorum ki canım görünür galiba ultrasondaOzaman dr la konusayım ben yumurtlamayı olmussa ultrasonda gprurmukı olmadı pazarteso tekrar kan verırom dımı ozaman cıkar
Cnm hayırlı olsun ılıskıden kacgun sınra belırtılerın oldu ve kanda ıdrarda cıktıAminnn insaallah darisi basiniza insaallah
Beklerım olmazsam pazartesı en kotu gene kan verırım uştrasonda kıst falan gozukmesın onemlı olan o cnmPazar günü tuttuysa daha 4 gün oldu o yüzden çıkmayabilir ama çıkmassa sen içini rahat tut çünkü döllenmeden 7 gün sonra kana geçiyo diye biliyorum
Ins gorunur ne oldugu bı 4 gun daha beklemem kotu olurcanım gözünüz aydın olsun çok sevindim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bol bol dinlen inşallah lekelenmende kesilir
bilmiyorum ki canım görünür galiba ultrasonda
Evet canım bişey çıkmaz Allahın izniyleBeklerım olmazsam pazartesı en kotu gene kan verırım uştrasonda kıst falan gozukmesın onemlı olan o cnm
4:30 saat kaldı dr a heycanım arttıEvet canım bişey çıkmaz Allahın izniyle
Valla canm scok siddetli adet sancisi geldi rezil durumdaym kanamam da basladi. Nasi bi akinti sendeki adete donmesin deGeldimi o lekenin devamı canım ne durumdasın?? Ben uyumuşum uyandım şimdi belim çok ağrıyo ve az da olsa akıntım var anlamadım adetmi olcan ama bu ağrıyı yaklaşık 2 haftadır çekiyprum gelen giden yok??
Allah yardımcın olsun canım gir battaniyenin altına ayağını da sıcak tut eğer yapabilirsen adaçayı falan iç rahatlarsın bilirim o ağrıyı yaValla canm scok siddetli adet sancisi geldi rezil durumdaym kanamam da basladi. Nasi bi akinti sendeki adete donmesin de
Sayende bende heyecan yaptım valla4:30 saat kaldı dr a heycanım arttı
Bende heyecan da korkuda var ama bence varsa bule buaksam cıkmaz gıbıme gelıyoSayende bende heyecan yaptım valla
ilişki günlerini hatırlıyon mu canımAminnn insaallah darisi basiniza insaallah