- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Canimm inan hatirlamiyorum ama benim bi programim var kendisi otomatik ovulasyonu hesapliyor. Benimkide orta dogurganlik günü zamaniydi yumurtlamadan sonraydı. Ondan hemen sonra belirtilerim basladi zaten asiri iştah başlangıcı bel ağrısı kasik agrisi kilo artisi karnim bir sisiyor bi iniyor derken yerlesme akıntısı oldu adetim 7 gun geçti. Adet zamaninfa normal agrim oldu ama adet gormedim. İnişli çıkışlı ruhaliyetler derken öğrendim. Ama bugun kahverengi akintim var korkuyorumilişki günlerini hatırlıyon mu canım
Iliskiden sonra istah artisim oldu. Idrara cok çıktım. Duygu degisikligi hassaslasma sinirlesme bi anim bi animi tutmadi hic. Goguslerim buyumeye basladi kasik agrim oldu bel agrim uyumak istedim hep. Normalde sabahlari uyaninca hic uyumam simdide uyanamiyorum. Acikcasi benim suphelendigim ilk zaman adetten önce gobegimin hemen altinda bole asagi cekilme oluyormus gibi olmasiyla basladi yani sanki karnimi biri yere çekiyor. Bel agrim kasik agrim çoğaldı sag kasigim cok agridi adet gibi değil boyle sanki bir sey batıyor belimdeki ağrı ise cok is yaptigim zamanda yorgunlugun verdigi agri gibi. Kan testi yapmadı ultrason ile bakti. Idrar testi de yapmadim çünkü disari cikcak imkanim yoktu.ayrrica geceleri surekli uyandim ayak yanmasi ile. Birden usuyordum birden terliyordum. Sirtimda sivilceler çıktı vucudum tuylendi. Dedim ki kesin bende bi anormallik var.Cnm hayırlı olsun ılıskıden kacgun sınra belırtılerın oldu ve kanda ıdrarda cıktı
Bılgılerın ıcın tsk ederım cnm benım agrımda yok uc gundur uc gun once uc gun sureyle kasık bel agrılarım oldu ama uc gundur agrılarım yok goguslerım hafıften hassaslastı bıraz acıyo buyuyo offofffIliskiden sonra istah artisim oldu. Idrara cok çıktım. Duygu degisikligi hassaslasma sinirlesme bi anim bi animi tutmadi hic. Goguslerim buyumeye basladi kasik agrim oldu bel agrim uyumak istedim hep. Normalde sabahlari uyaninca hic uyumam simdide uyanamiyorum. Acikcasi benim suphelendigim ilk zaman adetten önce gobegimin hemen altinda bole asagi cekilme oluyormus gibi olmasiyla basladi yani sanki karnimi biri yere çekiyor. Bel agrim kasik agrim çoğaldı sag kasigim cok agridi adet gibi değil boyle sanki bir sey batıyor belimdeki ağrı ise cok is yaptigim zamanda yorgunlugun verdigi agri gibi. Kan testi yapmadı ultrason ile bakti. Idrar testi de yapmadim çünkü disari cikcak imkanim yoktu.ayrrica geceleri surekli uyandim ayak yanmasi ile. Birden usuyordum birden terliyordum. Sirtimda sivilceler çıktı vucudum tuylendi. Dedim ki kesin bende bi anormallik var.
Ilac ictim dayabamdim sicaksu torbasi yaptim . saol canm benm .kismet gusel haberlerini bkliyoruzAllah yardımcın olsun canım gir battaniyenin altına ayağını da sıcak tut eğer yapabilirsen adaçayı falan iç rahatlarsın bilirim o ağrıyı yasulu bi akıntı böyle koyu değil
İyi yapmışsın canım üzgünüm ama iyi haberi vermeyi çok istedim olmadıııIlac ictim dayabamdim sicaksu torbasi yaptim . saol canm benm .kismet gusel haberlerini bkliyoruz
net değil tekrar yükleyebilirmisinKızlar kafayı yemek üzereyim gerçekten iyi değilim ya
Sadece bu boyutta yükleniyor ve en net böyle çıkıyonet değil tekrar yükleyebilirmisin
negatif gibi ama kaç gün geçmişti regliniz hatırlayamadımSadece bu boyutta yükleniyor ve en net böyle çıkıyo
Valla canım adetim düzensiz benim ama 37 gün üzerinden hesaplarsam 15 gün 42 gün üzerinden hesaplarsam 10 gün gibi bi gecikmem varnegatif gibi ama kaç gün geçmişti regliniz hatırlayamadım
bekle bakalım gelmediği sürece umut var :)Valla canım adetim düzensiz benim ama 37 gün üzerinden hesaplarsam 15 gün 42 gün üzerinden hesaplarsam 10 gün gibi bi gecikmem var
Ya şimdi aklıma şu geldi?? Benim 10 aralıkta yani geçtiğimiz pazar gününde pembemsi renkte sıvı bi akıntı geldi peçeteye sildiğimde eğer yerleşme kanamasıysa ve o gün oluştuysa 4 gün oldu o yüzden de testte çıkmamış olabilir mi??bekle bakalım gelmediği sürece umut var :)
Son yarım saat mi kuzum :)Bende heyecan da korkuda var ama bence varsa bule buaksam cıkmaz gıbıme gelıyo
Cıktım 6da yemege cıkıyolar yetısebılırsem cnmSon yarım saat mi kuzum :)
yerleşmeden sonraki 2 gün hcg salgılanır ve muhtemelen 4 gün sonra testte çıkar şöyle ki yerleşme muhtemelen 8 gün olur üzerine 4 eklersen 12 gündesin oda çıkabilir testte muhtemelenYa şimdi aklıma şu geldi?? Benim 10 aralıkta yani geçtiğimiz pazar gününde pembemsi renkte sıvı bi akıntı geldi peçeteye sildiğimde eğer yerleşme kanamasıysa ve o gün oluştuysa 4 gün oldu o yüzden de testte çıkmamış olabilir mi??
Kanda nekadar sonra cıkar cnmyerleşmeden sonraki 2 gün hcg salgılanır ve muhtemelen 4 gün sonra testte çıkar şöyle ki yerleşme muhtemelen 8 gün olur üzerine 4 eklersen 12 gündesin oda çıkabilir testte muhtemelen
Evettt arıyorum arıyorum böyle bir konu bulamadım e dedim bari ben açayım hem paylaşayım hem paylaşılsın bakalım hamilelik belirtileri gerçekten hemen belli olurmuymuş görelim
Öncelikle kendimden bahaedeyim;
Allah bağışlarsa 4yaşında bir oğlum var bir süredir düşünsekte bir türlü - tam emin - olarak ikinci çocuğu isteyemedik biraz maddiyat düşüncesi biraz da sanırım rahata alıştığımızdan
Neyse sadede geleyim bu ay ilk kez kesin bir kararla yumurtlama günümü değerlendirdik ve ertesi gününü de..
Normalde kendimi çok dinleyen bir insan olarak ilk defa bu sefer 'aman olursa olur olmazsa uğurlar olsun' dedim kendime ve bugün, daha ilişkinin üzerinden iki gün geçmesiyle birlikte bende aniden inanılmaz bir şekilde göğüs ağrısı başladı reglime bir hafta kala hafif şekilde ağrım olurdu ama bu kadar erken ve bu kadar şiddetli ilk defa oluyor ve yine bugün kasıklarım da ve belim de ağrılar yaşadım ara ara. Israrla kendimi dinlemek istemesem de bu aniden başlayan göğüs sancısı beni düşünmeye itiyor ve gerçekten döllenme gerçekleşmişse bu kadar erken hissedilir mi diye merak etmeden duramıyorum. Ne kadar baksam da bu kadar erken hissedilir mi konularını bulamadım bu sebepten an itibariyle ben açıyorum
Bu konuyu açmamla birlikte burda reglime kadar yaşadığım her keskin belirtiyi paylaşarak sonucunda da yapacağım testle garantilemek istiyorum. Eğer sizler de bu kadar erken hissedip doğruluğunu teyit ettiyseniz lütfen paylaşın
Evet şimdi,
Reglime 12gün var, belirtiler; şiddetli göğüs ağrısı ve ara ara uğrayan bel kasık ağrıları..
Bekleyelim görelim
Ben de aynışarını ıkı ay ust uste yasadım ve acı gercek hamıle degıldım cnm hayırlısını dıle yumurtlama gunuse eger hamıle olma olanagın yuksekben de aynı durumu yaşıyorum. 3 yıllık evliyim çocuğum yok. her ay yumurtlama dönemim regl bitiminden hemen sonraki hafta oluyor 2 yıl aralıksız doktora gittiğim için takibini iyi yaptım. bu ay ilişkiden 5 gün sonra göğüs ağrısı ve göğüs büyümesi oldu. geceleri uykudan uyandıracak kadar ağrıyor. kasık ağrılarım oluyor aniden. sarı akıntı, bel ağrısı, vucut ısısında yükselme... her gün uyanınca ateşler içerisinde uyanıyorum vucüt ısımı ölçüyorum hergün 0.1,0.2 giderek arttığını gördüm. ben de ihtimal vermedim bu kadar erken belirtiler olacağına ama yalnızca hormonal olabilir diye de düşünüyorum. regl dönemime 9 gün var. psikolojik diyen arkadaşlar tüm bu belirtileri, vucudun psikolojik olarak ürettiğine nasıl ihtimal verebiliyor anlayamadım.