İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Canım sen bi doktora görün 14 gün uzun bi süre
Yani Rahatsızlığım var pkoluyum ama bu kadarda gecikme yapmaz bence kendime dikkat ediyorum üşütmemeye çalışıyorum falan ama ağrı var şu 2 gündür sol kasığımda karnımın altında adet olucakmıiım gibi ağrıyo ama gelen giden yok

Canm yadoktora git bncr yarin muayneol durumu anlat ciddi bisey varsaonune gecilir tedavisi olnur yada sadce stresten de olablr aklina kotu seylergetirme yinede herseyin hayirliside 14 gun gecikmek de fazlaymis yaa
Ah kuzum gelde bana sor halimi ya karnım davul bi anda bi geriliyor nefes anlamıyorum sanki sol kasığım ağrıyo karnımın alt tarafı ağrıyo belim ağrıyo yani kısacası adet olucakmıiım gibi ağrılarım var ama kırmızıları görmedim daha

canım yumurtlama tarihlerini iyi biliyorsan bi kaç gün erken başla ilişkiye, binde her seferinde yarım saat hiç kalkmadan yat

Ya kizlar tuvlre kalktm peceteyle silerken kahverengi leke gordum ama sancm yok cok hafif yumurtalk agrisi gibi bise var sizce adet mi olcam
eğer bat geldiyse muhtemelen adettir canım hayırlısı olsun

bnm pkolu bi arkadaşım 3ay 6ay gilan adet olmadığı oluyordu canım semde de pko varsa 14 gün normal olabilir ama yine de bi dr a görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…