- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 33
Sanki bise var gibi amacizgi deglde yayilmis bi leke gibi sen kac gun geciktin de bu resti yaptin kiKızlar sabah test yapmıstım sımdı baktım işten gelınce bısey varmı
Bencede bekle canım koyulaşcakmı ona bak öteki türlü insan hayal kırıklıgına ugruyoUmutlanmıcam gene beklıcem hayırlısı dıcem dunden beı acıkıyorum
Bugun adet gunumde olmadım cnm bakalım nolcakSanki bise var gibi amacizgi deglde yayilmis bi leke gibi sen kac gun geciktin de bu resti yaptin ki
Evet cnm ıkı ıc gun olmassam beklıcem cok uyuz oluyor hemdeBencede bekle canım koyulaşcakmı ona bak öteki türlü insan hayal kırıklıgına ugruyo
Ayy hadi bakalim azcik sabrek2 gun daha bak bnmde yarin bekliyorum hala sabretmemiz gerekiyo tek cizgiyi gormek adeti gormektendaha cok aci verici biseyBugun adet gunumde olmadım cnm bakalım nolcak
Evet cnm batlara veda dıyelım ıns olmayızAyy hadi bakalim azcik sabrek2 gun daha bak bnmde yarin bekliyorum hala sabretmemiz gerekiyo tek cizgiyi gormek adeti gormektendaha cok aci verici bisey
Ah kuzum nabalım kosmet dıcez ya en azından sımıntın yoktu oldun ya sıkıntı olsaydı bak ben olmadım daha ama neden olmadıgım bellı degılAdet oldum sonundavalla bıktım artık beklemek kadar zor bişi yok sinirlerim bozuldu
Canım sen bi doktora görün 14 gün uzun bi süreKızlar dayanamadım kan testi sonucuna rağmen test aldım yaptım ve yine negatif 14 gün gecikti artik umudum kalmadı muhtemelen bende bi rahatsızlık var bunu anladım hayırlısı artık...
Biktim deme sabirli ol hayirlisini dile Allahtan . kafani baska seylerle mesgul et uzulme hayirli zamanda olmasini dileAh kuzum nabalım kosmet dıcez ya en azından sımıntın yoktu oldun ya sıkıntı olsaydı bak ben olmadım daha ama neden olmadıgım bellı degıl
Bunlr bta 4kalaBak canım üstte ki freely altta ki bebetime marka
döllenmeyle alakalı canım genelde bi hafta kala başlıyor. benim bu gebeliğim de daha da erken başladı ama adet ağrısından daha hafifti bi kaç gün sürdü geçti bide adete iki gün kala kan vermeye gideceğim gün bi sızlama girdi belim karnım kasıklarım ve bacaklarıma ah dedim adet oluyorum yarım saat sonra geçti o daArkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar
canım umutlandırmak istemem ama benim yaşadığım en net belirtilerden biri hazımsızlıktı davul gibi şişmiştim ve afedersin gaz problemim vardı, gegirme olmuyodu ama olsa rahatlardim belkiKizlar birsey daha sormak istiyorum cok fazla gegirme hissi geliyo tum gun gegirdim afedersinz bunun bizim belirtilerle bi ilgsi varmi. Buds belirti sayilr mi
Albi biraz daha belirgin oburleri yok gibi canim sankiBunlr bta 4kala
Dogru cnm hayırlıso tabı sabır gerek bakalım test attım bakarmısınBiktim deme sabirli ol hayirlisini dile Allahtan . kafani baska seylerle mesgul et uzulme hayirli zamanda olmasini dile
Anladım canım benim saol bakalım nolcakdöllenmeyle alakalı canım genelde bi hafta kala başlıyor. benim bu gebeliğim de daha da erken başladı ama adet ağrısından daha hafifti bi kaç gün sürdü geçti bide adete iki gün kala kan vermeye gideceğim gün bi sızlama girdi belim karnım kasıklarım ve bacaklarıma ah dedim adet oluyorum yarım saat sonra geçti o da
canım umutlandırmak istemem ama benim yaşadığım en net belirtilerden biri hazımsızlıktı davul gibi şişmiştim ve afedersin gaz problemim vardı, gegirme olmuyodu ama olsa rahatlardim belki
Canm ince bise gorunuyo ama bellidegil gibi olmazsanbirdahayap bbceBugun adet gunumde olmadım cnm bakalım nolcak
Ya ciddi mi bkalim bugun adet bkliyorum olmazsa umutlar yukselirdöllenmeyle alakalı canım genelde bi hafta kala başlıyor. benim bu gebeliğim de daha da erken başladı ama adet ağrısından daha hafifti bi kaç gün sürdü geçti bide adete iki gün kala kan vermeye gideceğim gün bi sızlama girdi belim karnım kasıklarım ve bacaklarıma ah dedim adet oluyorum yarım saat sonra geçti o da
canım umutlandırmak istemem ama benim yaşadığım en net belirtilerden biri hazımsızlıktı davul gibi şişmiştim ve afedersin gaz problemim vardı, gegirme olmuyodu ama olsa rahatlardim belki