İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ah kuzum nabalım kosmet dıcez ya en azından sımıntın yoktu oldun ya sıkıntı olsaydı bak ben olmadım daha ama neden olmadıgım bellı degıl
Biktim deme sabirli ol hayirlisini dile Allahtan . kafani baska seylerle mesgul et uzulme hayirli zamanda olmasini dile

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum
Benim artık allaha şükür umudum yok bu aralar....
Parçaladım kendimi artık yeter ama bi belirti olunca merak ettim de
Karın adet sancısı gibi ağrıyomuş ya bası insanların
Adete kaç gün kala olur ki bu ağrılar

Kizlar birsey daha sormak istiyorum cok fazla gegirme hissi geliyo tum gun gegirdim afedersinz bunun bizim belirtilerle bi ilgsi varmi. Buds belirti sayilr mi

döllenmeyle alakalı canım genelde bi hafta kala başlıyor. benim bu gebeliğim de daha da erken başladı ama adet ağrısından daha hafifti bi kaç gün sürdü geçti bide adete iki gün kala kan vermeye gideceğim gün bi sızlama girdi belim karnım kasıklarım ve bacaklarıma ah dedim adet oluyorum yarım saat sonra geçti o da

Kizlar birsey daha sormak istiyorum cok fazla gegirme hissi geliyo tum gun gegirdim afedersinz bunun bizim belirtilerle bi ilgsi varmi. Buds belirti sayilr mi
canım umutlandırmak istemem ama benim yaşadığım en net belirtilerden biri hazımsızlıktı davul gibi şişmiştim ve afedersin gaz problemim vardı, gegirme olmuyodu ama olsa rahatlardim belki

Merhaba... Ben 8 aydır uğraşıyorum hamile kalmak için. Fakat çok ilişki seven biri olmadığım için sadece yumurtlama haftası çalışıyorum. Yumurtladığımı hissediyorum sağ veya sol kasıkta sancım oluyor bilgi olsun.
Her neyse. Geçen ay sigarayı bıraktım. Hamile kalırsam bırakmakla uğraşmayayım diye. Ayrıca hamile kalmayı zorlaştırıyormuş.
Her ay belirtileri gözlemlemekten yoruldum ve bıktım fakat umudumun son kırıntısı kaldı bu ay için. Eğer yine olmazsa çocuk düşünmekten vazgeçeceğim çünkü yoruldum beklenti içine girmekten.
Parkta çitlerin üstünden geçerken sol kasığa kramp girdi bir süre hareket edemedim. Oysa bu ay sağdan yumurtlamıştım. Benim tek belirtim bu. Başka da belirti duygusal olmam. Diğer aylardan farklı bir bunlar var ve reglime 10 gün var.

Anladım canım benim saol bakalım nolcak

Ya ciddi mi bkalim bugun adet bkliyorum olmazsa umutlar yukselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…