Adet oldum sonundaBellı olmaz cnm ya bende umut etmeden beklıyorum ama umıtlerın tukendıgı anda verır allah ıns hayırlısıyla saglıkla olsun ya sabırsızız cok ama ınsan ıstıypr ıste
Allah hayırlı zaman da versin insallah canım adet olduysan en azından biraz kafanı toparlarsın en kısa zamanda verirsin inşallah müjdeli haberiniAdet oldum sonundavalla bıktım artık beklemek kadar zor bişi yok sinirlerim bozuldu
Kaç gün sonra adet oldun canım?? Üzülme bak Allah hayırlı zamanını bekliyordur umutlandığın tükendiği anda alırsın inşallah güzel haberini evet beklemek zor bunu kendimden de biliyorum ama üzülme daha zamanı var demek ki kuzucumAdet oldum sonundavalla bıktım artık beklemek kadar zor bişi yok sinirlerim bozuldu
Aynı gün adet oldum canım günüm geçmedi inşallahKaç gün sonra adet oldun canım?? Üzülme bak Allah hayırlı zamanını bekliyordur umutlandığın tükendiği anda alırsın inşallah güzel haberini evet beklemek zor bunu kendimden de biliyorum ama üzülme daha zamanı var demek ki kuzucum
Benımde evde o marka var cnm beklıcem bakalım bende zaten suan cıkma ıhtımalı yok gıbı gecıksın bakalım gelmezse tabı nolcakFrelly reglime 8gün kala silik pozitif verdi canım tek geçerim onu, şüpheli ilişkinin üzerinden 12-13 gün gecmişti
Nezamqn adet oldun cnmAynı gün adet oldum canım günüm geçmedi inşallah
İnşallah adetin gelmez ve geciktiğine değer canımBenımde evde o marka var cnm beklıcem bakalım bende zaten suan cıkma ıhtımalı yok gıbı gecıksın bakalım gelmezse tabı nolcak
Anladım canım tamamdırAynı gün adet oldum canım günüm geçmedi inşallah
Kuzum test bozuk gibi duruyo ya
Hafıf cızgı gorup sınır oldum cnmKuzum test bozuk gibi duruyo ya
Üzmek istemedim seni bana bozuk gibi geldi ama çizgiyi bende gördüm de bi tuhaf olmuş test beklediği için galibaHafıf cızgı gorup sınır oldum cnm
Evet cnm salladım bıkacgun gevsın adet gelmezse belkı kısmetÜzmek istemedim seni bana bozuk gibi geldi ama çizgiyi bende gördüm de bi tuhaf olmuş test beklediği için galiba
Ayy canm bende gördüm hadi inşallah tekrarla yarın benceEvet cnm salladım bıkacgun gevsın adet gelmezse belkı kısmet
Canm yadoktora git bncr yarin muayneol durumu anlat ciddi bisey varsaonune gecilir tedavisi olnur yada sadce stresten de olablr aklina kotu seylergetirme yinede herseyin hayirliside 14 gun gecikmek de fazlaymis yaaKızlar dayanamadım kan testi sonucuna rağmen test aldım yaptım ve yine negatif 14 gün gecikti artik umudum kalmadı muhtemelen bende bi rahatsızlık var bunu anladım hayırlısı artık...
Bıktım sılık cızgılerden varsa tam cıksın artık yaBende gördüm gibi canım yarın sabah bi daha yap bakalımm :)
Umutlanmıcam gene beklıcem hayırlısı dıcem dunden beı acıkıyorumAyy canm bende gördüm hadi inşallah tekrarla yarın bence