İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Adet oldum sonunda:KK43: valla bıktım artık beklemek kadar zor bişi yok sinirlerim bozuldu
Kaç gün sonra adet oldun canım?? Üzülme bak Allah hayırlı zamanını bekliyordur umutlandığın tükendiği anda alırsın inşallah güzel haberini evet beklemek zor bunu kendimden de biliyorum ama üzülme daha zamanı var demek ki kuzucum

Kaç gün sonra adet oldun canım?? Üzülme bak Allah hayırlı zamanını bekliyordur umutlandığın tükendiği anda alırsın inşallah güzel haberini evet beklemek zor bunu kendimden de biliyorum ama üzülme daha zamanı var demek ki kuzucum
Aynı gün adet oldum canım günüm geçmedi inşallah

Frelly reglime 8gün kala silik pozitif verdi canım tek geçerim onu, şüpheli ilişkinin üzerinden 12-13 gün gecmişti
Benımde evde o marka var cnm beklıcem bakalım bende zaten suan cıkma ıhtımalı yok gıbı gecıksın bakalım gelmezse tabı nolcak

Kızlar sabah test yapmıstım sımdı baktım işten gelınce bısey varmı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    11,6 KB · Görüntüleme: 130
Sabah

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 126
  • image.jpg
    image.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 122
Kızlar dayanamadım kan testi sonucuna rağmen test aldım yaptım ve yine negatif 14 gün gecikti artik umudum kalmadı muhtemelen bende bi rahatsızlık var bunu anladım hayırlısı artık...
Canm yadoktora git bncr yarin muayneol durumu anlat ciddi bisey varsaonune gecilir tedavisi olnur yada sadce stresten de olablr aklina kotu seylergetirme yinede herseyin hayirliside 14 gun gecikmek de fazlaymis yaa

X