- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Suan aynen ben oyleyım cnm utanmasam gunde ıkı kere belkı cıkar dıye test yapcamÖyle canım her ay adet yaklaştı mı 5-6 test yapardım bi seferinde internetten aldığım 25 testi bir haftada bitirmiştim eşim bile üzülmeye başlamıştı halime, Rabbim kimseye aratmasın
Demiştim ya ben artık umut etmiyorum o yüzden bekliyorum adetimi hayırlısı olsun canım
Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canımSuan aynen ben oyleyım cnm utanmasam gunde ıkı kere belkı cıkar dıye test yapcam
Amin ıns cnm batı beklıyorum suan bısey yokAllah en kısa zamanda nasip etsin inşallah canım
Benımde yok hala ınsallah hamıleyızdırKizlar ogurtulerim cogaldi hala adet yok
Erken gebelik testi yaptınmı hiç canım??Kizlar ogurtulerim cogaldi hala adet yok
Yapmadim cnm korkuyorum tek cizgiyi gormekten se adetibekliyim diye yarin olmam gerekiyoama ne zaman yaparsam tam cikar bilmiyorum tabikiErken gebelik testi yaptınmı hiç canım??
Ilıskının ustunden on gun gectıyse cıkar cnmYapmadim cnm korkuyorum tek cizgiyi gormekten se adetibekliyim diye yarin olmam gerekiyoama ne zaman yaparsam tam cikar bilmiyorum tabiki
Erken gebelik testinde adetine 5 gün kala çıkuyo kuzum ama yaptığın en doğrusu bekle bakalım adetini nolcakYapmadim cnm korkuyorum tek cizgiyi gormekten se adetibekliyim diye yarin olmam gerekiyoama ne zaman yaparsam tam cikar bilmiyorum tabiki
Peki yumurtlama haricinde girdiğinde ilişkide tutarmı acaba??Ilıskının ustunden on gun gectıyse cıkar cnm
InsallahcanmmBenımde yok hala ınsallah hamıleyızdır
Yumurta catlayınca 24 saat yasıyo dıye bılıyorum cnm ozaman tutarPeki yumurtlama haricinde girdiğinde ilişkide tutarmı acaba??
beklemek en iyisi sabirlaErken gebelik testinde adetine 5 gün kala çıkuyo kuzum ama yaptığın en doğrusu bekle bakalım adetini nolcak
Hee anladım kuzum sağollYumurta catlayınca 24 saat yasıyo dıye bılıyorum cnm ozaman tutar
off kimbir nerde şimdi baksamDuyarlılıkları farklı oluyor canım evet bnde iki farklı testle iki farklı çizgi yakaladım biri bariz belliyken diğeri çok silikti gecmiş sayfalarda vardı fotosu
Bak canım üstte ki freely altta ki bebetime markaoff kimbir nerde şimdi baksam
Freetme daha cokmu bellı edıyp cnm kacıncı gunde yaptın bnu sen ılıskıdenBak canım üstte ki freely altta ki bebetime marka
Frelly reglime 8gün kala silik pozitif verdi canım tek geçerim onu, şüpheli ilişkinin üzerinden 12-13 gün gecmiştiFreetme daha cokmu bellı edıyp cnm kacıncı gunde yaptın bnu sen ılıskıden