İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Cnm gecen gun bır arkadas yazdı bu sıteden adetıne bır gun kala yumurtlamıs on gunde adet olmamıs ve hamıle cıkmıs

Kızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok

Eklentiler

• image.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 100
bunu yaptıktan sonra heyecanlandım farklı bir marka ile yaptım ama yine çok silik çıktı kafam karışık ilki ilk idrarlaydı ama acaba duyarlılıkları farklı olabilir mi?
Duyarlılıkları farklı oluyor canım evet bnde iki farklı testle iki farklı çizgi yakaladım biri bariz belliyken diğeri çok silikti gecmiş sayfalarda vardı fotosu

Ah o cızgıler magettı gecen ay benı kör oldum bardıda cızgı haşa o testı atmadım duruyo cızgısı
Öyle canım her ay adet yaklaştı mı 5-6 test yapardım bi seferinde internetten aldığım 25 testi bir haftada bitirmiştim eşim bile üzülmeye başlamıştı halime, Rabbim kimseye aratmasın

Bellı olmaz cnm hamılelıktede adet agrısı tarzı oluyomus ya ben zaten aksamları oluyorum genelde gec yumurtladıysam da bıkacgun gec olabılırım meraktayım ıns umutlar tukenmez
Demiştim ya ben artık umut etmiyorum o yüzden bekliyorum adetimi hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…