- 14 Kasım 2012
- 5.091
- 4.981
ay canım var gibi hadi inşallah daha da koyulaşırmi-nick . Bata 4 var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay canım var gibi hadi inşallah daha da koyulaşırmi-nick . Bata 4 var
Ayy kuzum o çok zor işte gebe olduğuna seviniyosun sonradan düşk olduğunda da insanın toparlanması uzun sürüyo psikolojisi bozuluyor tabiki o yüzden Allahım hayırlı zamanda versin dua etmekten başka yapacak bişey yok bide dediğin doğru adet düzensizliği insanın etkiliyor sende pek sanmıyorum sorun olduğunu olmasında inşallah çünkü problem oldumuda yoruyo insanı ben mesela adet düzensizliği var pko var genç kızlığımdan beri o yüzden ben çok ümitlenmek istemiyorum ama annemle de konuşuyorum böyle böyle durumum diye ayy hadi inşallaj bekle bekle haftaya doktora gideriz diyo onun düşünceside beni etkiliyor bi yansa kan testim negatif çıktı ama inan karmakarışık duygular içindeyim
Ay ne güzel bişey canım inşallah bizimde öyle olur tek Duam ve düşündüğüm şey buCnm gecen gun bır arkadas yazdı bu sıteden adetıne bır gun kala yumurtlamıs on gunde adet olmamıs ve hamıle cıkmıs
tAy ne güzel bişey canım inşallah bizimde öyle olur tek Duam ve düşündüğüm şey bu
Biraz beklet canım belki çıkar bekleyinceKızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok
şaşı oldum resmen canım ya :)Biraz beklet canım belki çıkar bekleyince
bunu yaptıktan sonra heyecanlandım farklı bir marka ile yaptım ama yine çok silik çıktı kafam karışık ilki ilk idrarlaydı ama acaba duyarlılıkları farklı olabilir mi?ay canım var gibi hadi inşallah daha da koyulaşır
Cnm ılıskının ustunden ongun gectımı evet bazen beklemek işe yarıyorKızlar pyro clinic erken gebelik testi yaptım bide ucuz testlerden,sonuc bu,bata 3/4 gün kaldı sanırım yok
evet canım bugun 11. gün malesefCnm ılıskının ustunden ongun gectımı evet bazen beklemek işe yarıyor
CAnım ne yaptın adet oldun mu ben bekliyorum ara ara sancım oluyor adet olacak gibi ama henüz gelmediYukardakı gebelık asakı lh testı ahahah ıkısını bıarada yumurta catlamıssa da koyu cıkmadı bugun
Kısmet cnm bekle bakalım batını ne olcakmkarnımda asırı ga olustu yanbugun batı beklerkenevet canım bugun 11. gün malesef
Yok kuzum daha olmadım ya dun mıdem kotuydu bugun asırı gaz toplandı şişti karnım daha olmadım agrım sızımda yok cnmCAnım ne yaptın adet oldun mu ben bekliyorum ara ara sancım oluyor adet olacak gibi ama henüz gelmedi
Hadi hayırlısı canım benim kesin olcak gelip giden sancım varYok kuzum daha olmadım ya dun mıdem kotuydu bugun asırı gaz toplandı şişti karnım daha olmadım agrım sızımda yok cnm
Bellı olmaz cnm hamılelıktede adet agrısı tarzı oluyomus ya ben zaten aksamları oluyorum genelde gec yumurtladıysam da bıkacgun gec olabılırım meraktayım ıns umutlar tukenmezHadi hayırlısı canım benim kesin olcak gelip giden sancım var
Duyarlılıkları farklı oluyor canım evet bnde iki farklı testle iki farklı çizgi yakaladım biri bariz belliyken diğeri çok silikti gecmiş sayfalarda vardı fotosubunu yaptıktan sonra heyecanlandım farklı bir marka ile yaptım ama yine çok silik çıktı kafam karışık ilki ilk idrarlaydı ama acaba duyarlılıkları farklı olabilir mi?
Çok iyi bilirim bende çizgi görcem diye kafayı bozuyodum :)şaşı oldum resmen canım ya :)
Ah o cızgıler magettı gecen ay benı kör oldum bardıda cızgı haşa o testı atmadım duruyo cızgısıÇok iyi bilirim bende çizgi görcem diye kafayı bozuyodum :)
Öyle canım her ay adet yaklaştı mı 5-6 test yapardım bi seferinde internetten aldığım 25 testi bir haftada bitirmiştim eşim bile üzülmeye başlamıştı halime, Rabbim kimseye aratmasınAh o cızgıler magettı gecen ay benı kör oldum bardıda cızgı haşa o testı atmadım duruyo cızgısı
Demiştim ya ben artık umut etmiyorum o yüzden bekliyorum adetimi hayırlısı olsun canımBellı olmaz cnm hamılelıktede adet agrısı tarzı oluyomus ya ben zaten aksamları oluyorum genelde gec yumurtladıysam da bıkacgun gec olabılırım meraktayım ıns umutlar tukenmez