İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Dün akşam peçeteye pembemsi bi akıntı geldi heh adet oluyorum dedim ama ondan sonra bi daha hiçbişey gelmedi anlamadım bende kafam çok karıştı canım ya
Ywrlesme kanaması da olabılır bence kan ver cnm bugun hıc gelmedıyse dedıgım olabılır adet olsa devamı gelırdı

Kızlar allah yardımcımız olsun bu belirsizlik yoruyo insanı bende bu ay kendimi çok dinledim hamile psikolojisine girdim o kadar negatif teste rağmen ama adet olmadım kan testim de negatif çıktı şu an karmaşa içindeyim

Ywrlesme kanaması da olabılır bence kan ver cnm bugun hıc gelmedıyse dedıgım olabılır adet olsa devamı gelırdı
Hiç gelmedi kuzum beyaz ara ara akıntım oluyo sadece göğüs şişliğim bel ağrım devam ediyo ama adete dair belirti yok bende öyle düşündüm adet olsa devamı gelir dedim ama çok ümitlenmemeye çalışıyorum kan testim 1.20 çıkmış negatif biliyorum ama beklicem bakalım biraz daha nolcak

En son ılıskının ustunden kac gun gectı cnm

Sabh yaptigimda ilk boyleydi sonra teste tekrar idrar damlattim degisti

Eklentiler

• Screenshot_2017-12-11-16-12-55-2.png
    177,9 KB · Görüntüleme: 101
  • Screenshot_2017-12-11-16-12-55-1.png
    227,5 KB · Görüntüleme: 99
En son ılıskının ustunden kac gun gectı cnm
Bebeğim biz gün aşırı ilişki yaşıyoruz ama tam anlamıyla hani o gün uzandım iyice eğer onu sayarsam 3 hafta geçti ama 2 gün önce son ilişkiyi yaşadık o günde bayağı böyle içimde sanki bişey varmışta onu bastırıyor gibi oldu

Yumurtlamana baglı tabı cnm hayırlısını dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…