İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Sende durumlar aynı yani inşallah bu sefer ıh testi istediğin gibi çıkar canım çalışmalara devam o zaman??
Dun sabah bırlıkte olduk cnm ondan 2 3 saat sorq kasık bel ahrıso yasadık bır saat belkı yumurtladım sıddetleydı adet olcam sanmıstım eve gıdıyorum lh yapcam atıcam buraya aksamda ıns son kez degerlendırıp beklerım artık

Dun sabah bırlıkte olduk cnm ondan 2 3 saat sorq kasık bel ahrıso yasadık bır saat belkı yumurtladım sıddetleydı adet olcam sanmıstım eve gıdıyorum lh yapcam atıcam buraya aksamda ıns son kez degerlendırıp beklerım artık
Tamam bebeğim at bakalım çokta yıpratma artık kendini inşallah hayırlısı olur sizin için

Yukardakı gebelık asakı lh testı ahahah ıkısını bıarada yumurta catlamıssa da koyu cıkmadı bugun

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 100
Evet cnm zatn yenı catladıysa dun tuttuysa ınkansız buaksamı degerlendırıp batı beklıcem artık en guzeşı dımı battan belırtı yok buarafa
Aynen yavrucum dün çatlayıp tuttuysa ve adetin gelmesse en az 2-3 hafta bekleyip o şekilde hareket etmen lazım inşallahhhh tutmuştur yaa senden güzel haber alalım barii aman ondan da haber olmasın biraz sabret bakalım inşallahhhh hayırlı sonuçlarla dönersin kuzucum

Aynen yavrucum dün çatlayıp tuttuysa ve adetin gelmesse en az 2-3 hafta bekleyip o şekilde hareket etmen lazım inşallahhhh tutmuştur yaa senden güzel haber alalım barii aman ondan da haber olmasın biraz sabret bakalım inşallahhhh hayırlı sonuçlarla dönersin kuzucum
Ay ıns cnm ya hepımıze dıyorum

Kizlaaar yine geldim bat 13 aralik . midem bulanyor surekli acikiyo ve uyuyorum ne diyosunz. Sizde durumlar nedir ?

X