- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Yarın bat gunum ne ara hamıle kalcam cok merak edıyorum ben de :)yok şaka yapıyorum sen değerlendir günleri bat dan önce hamile kalabilirsin
Hayırlısı tabiki canım Allahım inşallah herkese hayırlısını nasip etsinYumurtlamana baglı tabı cnm hayırlısını dılıyorum
Amin cnm allah herseke nasıp etsın bende hıc belırtı yok bakalım 1saat sonra lh yapcamHayırlısı tabiki canım Allahım inşallah herkese hayırlısını nasip etsin
Sende durumlar aynı yani inşallah bu sefer ıh testi istediğin gibi çıkar canım çalışmalara devam o zaman??Amin cnm allah herseke nasıp etsın bende hıc belırtı yok bakalım 1saat sonra lh yapcam
Dun sabah bırlıkte olduk cnm ondan 2 3 saat sorq kasık bel ahrıso yasadık bır saat belkı yumurtladım sıddetleydı adet olcam sanmıstım eve gıdıyorum lh yapcam atıcam buraya aksamda ıns son kez degerlendırıp beklerım artıkSende durumlar aynı yani inşallah bu sefer ıh testi istediğin gibi çıkar canım çalışmalara devam o zaman??
tamam canım bat 16 aralık senin o zamanyok ogünler doluydu zaten ben reg günü hesaplamasından bahsediyorum ekleyince bat 16 aralık yapıyor
evet böyleydi biraz daha belirgindiip gibi gördüğün buna benziyormuydu
Tamam bebeğim at bakalım çokta yıpratma artık kendini inşallah hayırlısı olur sizin içinDun sabah bırlıkte olduk cnm ondan 2 3 saat sorq kasık bel ahrıso yasadık bır saat belkı yumurtladım sıddetleydı adet olcam sanmıstım eve gıdıyorum lh yapcam atıcam buraya aksamda ıns son kez degerlendırıp beklerım artık
Bence dün çatladı o kuzum bugün koyu değil evet ama gebelikte de bişi yok işteYukardakı gebelık asakı lh testı ahahah ıkısını bıarada yumurta catlamıssa da koyu cıkmadı bugun
Evet cnm zatn yenı catladıysa dun tuttuysa ınkansız buaksamı degerlendırıp batı beklıcem artık en guzeşı dımı battan belırtı yok buarafaBence dün çatladı o kuzum bugün koyu değil evet ama gebelikte de bişi yok işte
Aynen yavrucum dün çatlayıp tuttuysa ve adetin gelmesse en az 2-3 hafta bekleyip o şekilde hareket etmen lazım inşallahhhh tutmuştur yaa senden güzel haber alalım barii aman ondan da haber olmasın biraz sabret bakalım inşallahhhh hayırlı sonuçlarla dönersin kuzucumEvet cnm zatn yenı catladıysa dun tuttuysa ınkansız buaksamı degerlendırıp batı beklıcem artık en guzeşı dımı battan belırtı yok buarafa
Ay ıns cnm ya hepımıze dıyorumAynen yavrucum dün çatlayıp tuttuysa ve adetin gelmesse en az 2-3 hafta bekleyip o şekilde hareket etmen lazım inşallahhhh tutmuştur yaa senden güzel haber alalım barii aman ondan da haber olmasın biraz sabret bakalım inşallahhhh hayırlı sonuçlarla dönersin kuzucum
Amiinnn canım inşallahAy ıns cnm ya hepımıze dıyorum
Aksam ki testler de boyle cok koyulasma yok henuz ama dedigim gibi 9 gundetimtamam canım bat 16 aralık senin o zaman
evet böyleydi biraz daha belirgindi
Sen ıkı gun daha bekle cnm ılk ıdrarla yapAksam ki testler de boyle cok koyulasma yok henuz ama dedigim gibi 9 gundetim
Balla cnm beklemedeyım bat yarın benımde bakalım ne olcakKizlaaar yine geldim bat 13 aralik . midem bulanyor surekli acikiyo ve uyuyorum ne diyosunz. Sizde durumlar nedir ?
Ay hadi bakalim belirtin var miBalla cnm beklemedeyım bat yarın benımde bakalım ne olcak
Bi kaç gün daha geçsin canım öyle çıkar varsa daAksam ki testler de boyle cok koyulasma yok henuz ama dedigim gibi 9 gundetim
Ayy uyku deme benim belirtilerim de uyku da vardı ve hala uykum var gözüm kapalı gezicem nerdeyseKizlaaar yine geldim bat 13 aralik . midem bulanyor surekli acikiyo ve uyuyorum ne diyosunz. Sizde durumlar nedir ?