Kuzum benim kan testi sonucum 1.20 çıkmış yani negatif dün pembemsi bi akıntı geldi devamı geldi adette olmadım yani bilmiyorum artık.Kızlar lh testım boyle oldu sıvı akıntım var ve kasık bel agrıso ara sıra sızce adetmı olcam yumurtlamamı
Sabah yaptım yoktu cnm 22 sınde bıle yumurtlayıp tutmus olsa daha cıkmaz dıye dusunuyorum ama sısmeye basladı vucut ya adet olcam yasa olmıcamCanım bi de gebelik testi yapsana elinde varsa
Kuzum benim kan testi sonucum 1.20 çıkmış yani negatif dün pembemsi bi akıntı geldi devamı geldi adette olmadım yani bilmiyorum artık.
Benımde yarın olmam lazım bakalım ne olcaz cnmBenimde hala hiçbir belirtim yok yarın adet olmam lazım artık bugün 29. gün
Bekleyelim bakalım ben hamile değilim diye bugün koltukları filan çektim hayırlısı artıkBenımde yarın olmam lazım bakalım ne olcaz cnm
Allah senı beklesene bıkacgun daha allah korusun beklıcez yarını ozellıkle belırtımız olcakmı bakalım psıkolojık olarak basladım ben gene hamıle olmayaBekleyelim bakalım ben hamile değilim diye bugün koltukları filan çektim hayırlısı artık
14 gün geçti kuzum olsa çıkardı yaGec dollenme olmustur belkı cnm adetın kac gun gecmıstı
Ozaman bı dr a gıt cnm gozuk sıkıntı olmasın14 gün geçti kuzum olsa çıkardı ya
Bıdahakı ay yenı umutlar cnm unutma bende sabırla beklııyprum yarını bakalım ne olucakKızlar ben bugün itibariyle adet oldum ama moral bozmak yok yola devam
Olma olma bekleyince olmuyor ben buna kesinlikle inanıyorum ben beklemiyorum artık saldım kendimi Allahım varsa sana emanet dedim yaptım valla işlerimi belim çok ağrıyor şuan belirti aramıyorumAllah senı beklesene bıkacgun daha allah korusun beklıcez yarını ozellıkle belırtımız olcakmı bakalım psıkolojık olarak basladım ben gene hamıle olmaya
Olma olma bekleyince olmuyor ben buna kesinlikle inanıyorum ben beklemiyorum artık saldım kendimi Allahım varsa sana emanet dedim yaptım valla işlerimi belim çok ağrıyor şuan belirti aramıyorum
Adetime 8gün vardı canım silik çıktığında. akşam yaptım bişey yoktu kenara koydum sabah kalktığımda ikinci cizgiyi gördüm tabi onu da yalnızca ben gördüm eşim filan göremedi, o sabah bi daha yaptım ip gibi incecik bi çizgi belirdi test bozuk sandım, akşam bi daha yaptım ve anında silik bi çizgi belirdi o gün emin oldummi-nick canım sen 9 günde testin silikmi demiştin yumdan sonra ama
bata 5 gün var bir sürü hcg farklı markalar aralarında silik olanlar var bugün yaptıgım al bi tarzı duyarlılığı düşük kendimden başka kimse göremez bat 16 /17 aralıkAdetime 8gün vardı canım silik çıktığında. akşam yaptım bişey yoktu kenara koydum sabah kalktığımda ikinci cizgiyi gördüm tabi onu da yalnızca ben gördüm eşim filan göremedi, o sabah bi daha yaptım ip gibi incecik bi çizgi belirdi test bozuk sandım, akşam bi daha yaptım ve anında silik bi çizgi belirdi o gün emin oldum
Atsana resmini bakalımbata 5 gün var bir sürü hcg farklı markalar aralarında silik olanlar var bugün yaptıgım al bi tarzı duyarlılığı düşük kendimden başka kimse göremez bat 16 /17 aralık
bide niyeyse buay kendimi hamile gibi çok hissettimAtsana resmini bakalım
Acele etme varsa öğreniceksin zaten yoksa da ne gelir elden sabretmeye devamEvet cnm bakalım neler olcak ben negatıfe alıskınım gercı test falan yapmıcam aksam lh yapıcam sadece