İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar lh testım boyle oldu sıvı akıntım var ve kasık bel agrıso ara sıra sızce adetmı olcam yumurtlamamı
Kuzum benim kan testi sonucum 1.20 çıkmış yani negatif dün pembemsi bi akıntı geldi devamı geldi adette olmadım yani bilmiyorum artık. :KK43:

Allah senı beklesene bıkacgun daha allah korusun beklıcez yarını ozellıkle belırtımız olcakmı bakalım psıkolojık olarak basladım ben gene hamıle olmaya
Olma olma bekleyince olmuyor ben buna kesinlikle inanıyorum ben beklemiyorum artık saldım kendimi Allahım varsa sana emanet dedim yaptım valla işlerimi belim çok ağrıyor şuan belirti aramıyorum

Evet cnm bakalım neler olcak ben negatıfe alıskınım gercı test falan yapmıcam aksam lh yapıcam sadece
Olma olma bekleyince olmuyor ben buna kesinlikle inanıyorum ben beklemiyorum artık saldım kendimi Allahım varsa sana emanet dedim yaptım valla işlerimi belim çok ağrıyor şuan belirti aramıyorum

mi-nick mi-nick canım sen 9 günde testin silikmi demiştin yumdan sonra ama
Adetime 8gün vardı canım silik çıktığında. akşam yaptım bişey yoktu kenara koydum sabah kalktığımda ikinci cizgiyi gördüm tabi onu da yalnızca ben gördüm eşim filan göremedi, o sabah bi daha yaptım ip gibi incecik bi çizgi belirdi test bozuk sandım, akşam bi daha yaptım ve anında silik bi çizgi belirdi o gün emin oldum

Adetime 8gün vardı canım silik çıktığında. akşam yaptım bişey yoktu kenara koydum sabah kalktığımda ikinci cizgiyi gördüm tabi onu da yalnızca ben gördüm eşim filan göremedi, o sabah bi daha yaptım ip gibi incecik bi çizgi belirdi test bozuk sandım, akşam bi daha yaptım ve anında silik bi çizgi belirdi o gün emin oldum
bata 5 gün var bir sürü hcg farklı markalar aralarında silik olanlar var bugün yaptıgım al bi tarzı duyarlılığı düşük kendimden başka kimse göremez bat 16 /17 aralık

X