- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 43
Gordun degilmi amaBi kaç gün daha geçsin canım öyle çıkar varsa da
Valla cnm ben cok gec yumurtladm yumurtladmmı bılmıyorum dun testım pozıtıftı adet gecerse anlıcam ko yenı tutmus olcak zpr ama senınAy hadi bakalim belirtin var mi
Cnm az gözüküyor sankı gunden gune koyulasır ınsallahGordun degilmi ama
Bi çizgi var canım ama emin olamıyorum koyulaşması lazım biliyosun daha önce çok gördük bu silik çizgiyiGordun degilmi ama
Hadi bakalim cnm. Valla uyku mide bulantisi aclik gogus sisligi ve agrisi var 2 gun kaldi meraktaymValla cnm ben cok gec yumurtladm yumurtladmmı bılmıyorum dun testım pozıtıftı adet gecerse anlıcam ko yenı tutmus olcak zpr ama senın
Yaaaa. Oyle mi diyosun mutlu oldum smdi ben tum oglen uyuyorum aksams sogru birdaha uyuyorum ama gece gidito uyku sendede oyle miydiAyy uyku deme benim belirtilerim de uyku da vardı ve hala uykum var gözüm kapalı gezicem nerdeyse
Muayne oldun mu hicKozlar acaba benım yumurta olgunlasmıyor ve catlamıyor buyuDen kistemi donusuyor cok korkuyorum
Aynen canım gündüz hep uyku halindeyim gece de zırt pırt uyanıyorum uyandığım zamanlarda da kolay kolay geri uykuya dalamıyorumYaaaa. Oyle mi diyosun mutlu oldum smdi ben tum oglen uyuyorum aksams sogru birdaha uyuyorum ama gece gidito uyku sendede oyle miydi
İnşallah öyle bişey değildir canım dur bakalım bu ay bi geçsin anlaşılırKozlar acaba benım yumurta olgunlasmıyor ve catlamıyor buyuDen kistemi donusuyor cok korkuyorum
Gecen ay adetın ıkıncı gunu dr a gıttım ıkı aydor cok agrılı adet oluyorum kost var dedı ben dusundum bunu cnm ıns degıldır persembe dr a gtcmMuayne oldun mu hic
Oersembe dr ne dıck bakalm cnm dua etİnşallah öyle bişey değildir canım dur bakalım bu ay bi geçsin anlaşılır
Insallah budefa yaniltmazBi çizgi var canım ama emin olamıyorum koyulaşması lazım biliyosun daha önce çok gördük bu silik çizgiyi
Bence sen hamılesın cnm belırtılerın onu gosterıyorHadi bakalim cnm. Valla uyku mide bulantisi aclik gogus sisligi ve agrisi var 2 gun kaldi meraktaym
Yaaaciddi mi insallah agzindan bal damladi:)Bence sen hamılesın cnm belırtılerın onu gosterıyor
Hamileyken dimi boyleydinAynen canım gündüz hep uyku halindeyim gece de zırt pırt uyanıyorum uyandığım zamanlarda da kolay kolay geri uykuya dalamıyorum
Guzel hbrlerını beklıyoruzYaaaciddi mi insallah agzindan bal damladi:)
Evet canım testte pozitif gördüğüm günlerde başladı benim uyku halim, kahvaltıyı yapıyodum masadan iki saat kalkamıyodum ve hala öyleyimHamileyken dimi boyleydin
Ah canım sorma o rüyalar insanı bayağı etkiliyor ben bi ara her gün rüyamda görmeye başlamıştım bi ara gerçek gibi oluyo sevinçten ağlıyodum rüyamda elim ayağıma dolanıyodu falan güzel bişey yani canım benim inşallaahhh gerçek duygusunu da yaşarız en kısa zamandaKozlar ne güzel 1 ay rüyamda görmemiştim test yapıyorum ve ıkı cızgı cıkıyor hamıleyım ruyada bıle harıka bır duygu cok etkılendım ya Allah ruyalarımızı gercege dönğştğrsün en kosa zamanda inşallah