İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar lh testım boyle oldu sıvı akıntım var ve kasık bel agrıso ara sıra sızce adetmı olcam yumurtlamamı

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    21,3 KB · Görüntüleme: 76
Benımde 27.gunum gec yumurtluyomolabılırmıyım acaba ıkı gune adet olmam lazım
Canım bence sen bu ay iki kere yumurtladın biri adetten hemen sonra oldu onu kaçırdın testlerde birde şimdi yumurtluyorsun benim de bazı aylar böyle oluyor ikinci ihtimal de hamile olabilirsin hayırlısı olsun hakkında lh testin pozitif

Benimde geçen ay adetten hemen sonra böyle çıkmıştı ama seninki adete yakın lh yükselmesi olabilir bende yapardım hep böyle çıkardı
Iste adet olmam lazım ıkı gune yumurtlamadım dye kendımı buay okdr sartlandırdım kı hamıle olcagımı sanmıyorum cnm 21. Gun yumurtlamam yoktu kan testınde

Iste adet olmam lazım ıkı gune yumurtlamadım dye kendımı buay okdr sartlandırdım kı hamıle olcagımı sanmıyorum cnm 21. Gun yumurtlamam yoktu kan testınde
O zaman şimdi yumurtluyor olabilirsin bilemedim valla devam et bakalım yapmaya koyulaşırsa kesin yumurtlama hamilelik için adetinin geçmiş olması lazım lh testinde de ama imkansız diye bir şey de yok biliyorsun belki de hamilesin bekle bakalım inşallah hamilesindir canım

O zaman şimdi yumurtluyor olabilirsin bilemedim valla devam et bakalım yapmaya koyulaşırsa kesin yumurtlama hamilelik için adetinin geçmiş olması lazım lh testinde de ama imkansız diye bir şey de yok biliyorsun belki de hamilesin bekle bakalım inşallah hamilesindir canım
Insallah cnm ama umuda kapılmıyorum artık buay gecen ay cok uzuldum hayırlısı ıns bugun sulu akıntım var hep 1saat oglen vaktınde bel kasık agrım oldu adet olcam sandım ama yok hala akıntı gelıyo yarın ne olcak bakalım

Insallah cnm ama umuda kapılmıyorum artık buay gecen ay cok uzuldum hayırlısı ıns bugun sulu akıntım var hep 1saat oglen vaktınde bel kasık agrım oldu adet olcam sandım ama yok hala akıntı gelıyo yarın ne olcak bakalım
Hayırlısı neyse o olsun canım üzülme sakın hiçbirşey için bende geçen ay çok ağladım ama sonuç değişmedi artık beklemeyi bıraktım

Kızlar bu pozitif mi şimdi anlamadım değişik çıktı bugun iki testim de pozitifse bu aksam birlikte olmam gerekırmı dün olmustu

Eklentiler

• 6F44C2A7-BB66-456D-988E-0870B4A83297.jpeg
    6F44C2A7-BB66-456D-988E-0870B4A83297.jpeg
    55,2 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar nasıl gidiyo bekleyişler?? Benim kahverengi akıntım devam ediyo bata 3 gün kaldı acabaa adetmi olucam diyorum :KK43:

X