İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlarr bata 4 gün kaldı ama ısrarrla test yapmıcam :) bugun kasık agrılarım cok siddetlendi bide demin biraz is yaptım bi baktım hafif kahverengi nokta nokta akıntım olmus acaba erkenmi adet olcam korktum
Alaalla yerlesme kanaması falan olmasın cnm sen az daha bekkle varsa tam cıkar benımde su gıbı hafıf parlak akıntım var bata 2gun var acaba yumurtlama mı yoksa adetmı olcam agrım goguste sıs hassasıyet falanda yok

Kızlarr bata 4 gün kaldı ama ısrarrla test yapmıcam :) bugun kasık agrılarım cok siddetlendi bide demin biraz is yaptım bi baktım hafif kahverengi nokta nokta akıntım olmus acaba erkenmi adet olcam korktum
Agir is yapma canim dikkat et kendine
mi-nick carsiya baya uzak olduğum ve esimde çalıştığı için alamiyorum test. Adet olmayali 4 gun oldu. Adet sancim var belki adet olurum.
test yaparsan bize de haber ver canim insallah hamilesindir

Sen bugunu de degerlendir canim sonra da biraj artik yapcak bisey yok hayirlisi olsun

Sen bugunu de degerlendir canim sonra da biraj artik yapcak bisey yok hayirlisi olsun
Evet cnm aynen persembe dra gıdıcem onsoyler heralde napmak gerektıgını bu ay cok emek vedık ama nasıp demekkı baska zamana sı hemen bıkerede hamıle kalanları merak edıyorum

İnşallah öyledir canım,sen degerlendirmeye devam et hic belli olmaz

Lutfen cevap verin dun doktora gittim hcg yaptirdim 1.20 cikti bugun ise cok az peceteye gelecek sekilde pembe akintim oldu ama 1 saat oldu devami gelmedi neden kaynakli

Adetın gecmısmıydı kacıncı gunun bıraz bılgı verısen
1 aydan fazla oldu kimyasal gebelik yasadim 7 kasimda bugun 10 ekim ve 1 haftadir kasik agrim falan var dun test yaptim doktor hamile degilsin akintidan dolayi agri dedi bugun de pembe kanamam oldu diger hamileligimde oldugu gibi iki saattir bekliyorm ustune hala adet olmadim

canım o akıntı yerlesme kanamasıda olabilir kanda cıkmamıs zaten henüz,bikaç gün bekle tekrar yaptır,kimayasldan dolayı düzensiz de olabilir

Yerlesme kanamasi olunca kanda hemen cikmaz mi rahim kalinligi 9mm cikti doktor bu kalinlikla hamile olamazsin dedi ama ne bileyim hala adet olmadim ve ilk defa pembe lekelenmem oldu ustune adet gormedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…