- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 33
Alaalla yerlesme kanaması falan olmasın cnm sen az daha bekkle varsa tam cıkar benımde su gıbı hafıf parlak akıntım var bata 2gun var acaba yumurtlama mı yoksa adetmı olcam agrım goguste sıs hassasıyet falanda yokKızlarr bata 4 gün kaldı ama ısrarrla test yapmıcam :) bugun kasık agrılarım cok siddetlendi bide demin biraz is yaptım bi baktım hafif kahverengi nokta nokta akıntım olmus acaba erkenmi adet olcam korktum
Agir is yapma canim dikkat et kendineKızlarr bata 4 gün kaldı ama ısrarrla test yapmıcam :) bugun kasık agrılarım cok siddetlendi bide demin biraz is yaptım bi baktım hafif kahverengi nokta nokta akıntım olmus acaba erkenmi adet olcam korktum
test yaparsan bize de haber ver canim insallah hamilesindirmi-nick carsiya baya uzak olduğum ve esimde çalıştığı için alamiyorum test. Adet olmayali 4 gun oldu. Adet sancim var belki adet olurum.
Sen bugunu de degerlendir canim sonra da biraj artik yapcak bisey yok hayirlisi olsunAy cnm ruyamda yumurtladıgımj gördum okadar basladı takıntı olmaya hafıf parlak sıvı geldı belkı dedıgon gıbı bıkac gun oconde yumurtlıcam adet zamanım geldı ıkı gın oconde olmam lazım 27.gun bugun
Evet cnm aynen persembe dra gıdıcem onsoyler heralde napmak gerektıgını bu ay cok emek vedık ama nasıp demekkı baska zamana sı hemen bıkerede hamıle kalanları merak edıyorumSen bugunu de degerlendir canim sonra da biraj artik yapcak bisey yok hayirlisi olsun
İnşallah öyledir canım,sen degerlendirmeye devam et hic belli olmazAlaalla yerlesme kanaması falan olmasın cnm sen az daha bekkle varsa tam cıkar benımde su gıbı hafıf parlak akıntım var bata 2gun var acaba yumurtlama mı yoksa adetmı olcam agrım goguste sıs hassasıyet falanda yok
Korktum bıraktım canm bende bekleyelim bakalmAgir is yapma canim dikkat et kendine
test yaparsan bize de haber ver canim insallah hamilesindir
Drgerlendırıyoruz ama bıay yoruldum attık ıkıgune adet olcakmıyım acaba meraktayımİnşallah öyledir canım,sen degerlendirmeye devam et hic belli olmaz
Yumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyor canım,ama yumurtlamadan adet olunan aylarda var tabiDrgerlendırıyoruz ama bıay yoruldum attık ıkıgune adet olcakmıyım acaba meraktayım
Evet cnm bakalım sabırla beklıyorum neokcak kusmet sen nezaman test yapcanYumurtlama olduktan 14 gün sonra adet olunuyor canım,ama yumurtlamadan adet olunan aylarda var tabi
Olabildigince yapmamaya calısıyorum canm tutabilirsem kendimi:/ en erken salı günü yaparım diyorum 2 gün kalaEvet cnm bakalım sabırla beklıyorum neokcak kusmet sen nezaman test yapcan
Hayırlıso cnm bat zamanlarına az kaldı sen gene de dokkat et guzel hbaerler verırsın ıns sonrada bız ;(Olabildigince yapmamaya calısıyorum canm tutabilirsem kendimi:/ en erken salı günü yaparım diyorum 2 gün kala
inşallah canım Allah isteyen herkese hepimize nasip etsin bu duyguyuHayırlıso cnm bat zamanlarına az kaldı sen gene de dokkat et guzel hbaerler verırsın ıns sonrada bız ;(
Adetın gecmısmıydı kacıncı gunun bıraz bılgı verısenLutfen cevap verin dun doktora gittim hcg yaptirdim 1.20 cikti bugun ise cok az peceteye gelecek sekilde pembe akintim oldu ama 1 saat oldu devami gelmedi neden kaynakli
1 aydan fazla oldu kimyasal gebelik yasadim 7 kasimda bugun 10 ekim ve 1 haftadir kasik agrim falan var dun test yaptim doktor hamile degilsin akintidan dolayi agri dedi bugun de pembe kanamam oldu diger hamileligimde oldugu gibi iki saattir bekliyorm ustune hala adet olmadimAdetın gecmısmıydı kacıncı gunun bıraz bılgı verısen
canım o akıntı yerlesme kanamasıda olabilir kanda cıkmamıs zaten henüz,bikaç gün bekle tekrar yaptır,kimayasldan dolayı düzensiz de olabilir1 aydan fazla oldu kimyasal gebelik yasadim 7 kasimda bugun 10 ekim ve 1 haftadir kasik agrim falan var dun test yaptim doktor hamile degilsin akintidan dolayi agri dedi bugun de pembe kanamam oldu diger hamileligimde oldugu gibi iki saattir bekliyorm ustune hala adet olmadim
Bende de yok hatta bugün temizlik yaptım gelsin diye bekliyorum bakalımBenımde zamanım cnm salıya kadar olmam lazım normalde suan agrı sızı yok bakalım
Bel be kasık agrısı basladı bende cnm sanırım bat gelcekBende de yok hatta bugün temizlik yaptım gelsin diye bekliyorum bakalım