- 21 Ekim 2017
- 2.092
- 887
Dün akşam peçeteye pembemsi bi akıntı geldi heh adet oluyorum dedim ama ondan sonra bi daha hiçbişey gelmedi anlamadım bende kafam çok karıştı canım yaOzaman bı dr a gıt cnm gozuk sıkıntı olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün akşam peçeteye pembemsi bi akıntı geldi heh adet oluyorum dedim ama ondan sonra bi daha hiçbişey gelmedi anlamadım bende kafam çok karıştı canım yaOzaman bı dr a gıt cnm gozuk sıkıntı olmasın
Evet cnm hayırlısı beklemekte zor normalde daha once yumurtlamıs olsaydım sımdı hamılemıyım bellı olurduAcele etme varsa öğreniceksin zaten yoksa da ne gelir elden sabretmeye devam
Ywrlesme kanaması da olabılır bence kan ver cnm bugun hıc gelmedıyse dedıgım olabılır adet olsa devamı gelırdıDün akşam peçeteye pembemsi bi akıntı geldi heh adet oluyorum dedim ama ondan sonra bi daha hiçbişey gelmedi anlamadım bende kafam çok karıştı canım ya
İnşallah hislerin doğrudur canımbide niyeyse buay kendimi hamile gibi çok hissettim
Hiç gelmedi kuzum beyaz ara ara akıntım oluyo sadece göğüs şişliğim bel ağrım devam ediyo ama adete dair belirti yok bende öyle düşündüm adet olsa devamı gelir dedim ama çok ümitlenmemeye çalışıyorum kan testim 1.20 çıkmış negatif biliyorum ama beklicem bakalım biraz daha nolcakYwrlesme kanaması da olabılır bence kan ver cnm bugun hıc gelmedıyse dedıgım olabılır adet olsa devamı gelırdı
En son ılıskının ustunden kac gun gectı cnmHiç gelmedi kuzum beyaz ara ara akıntım oluyo sadece göğüs şişliğim bel ağrım devam ediyo ama adete dair belirti yok bende öyle düşündüm adet olsa devamı gelir dedim ama çok ümitlenmemeye çalışıyorum kan testim 1.20 çıkmış negatif biliyorum ama beklicem bakalım biraz daha nolcak
Çok silik var canım ama koyulaşması önemliSabh yaptigimda ilk boyleydi sonra teste tekrar idrar damlattim degisti
daha günümde var yumurt kestiremiyorum ki takvime lekelenme gününde ekleyince bat 16 aralık oluyor bilemiyorum tabiki öyleÇok silik var canım ama koyulaşması önemli
Lekelenmeyi eklemen lazım canım ona göre hesapla yumurtlamayı ve batı yoksa yumurtlamayı kaçırabilirsindaha günümde var yumurt kestiremiyorum ki takvime lekelenme gününde ekleyince bat 16 aralık oluyor bilemiyorum tabiki öyle
Cokcok sılık cnm sen ıkı gun sonra tekrarla bellı olmaz adet gectımıCanim bide buna bakarmisin acik hali mi-nick
yok ogünler doluydu zaten ben reg günü hesaplamasından bahsediyorum ekleyince bat 16 aralık yapıyorLekelenmeyi eklemen lazım canım ona göre hesapla yumurtlamayı ve batı yoksa yumurtlamayı kaçırabilirsin
sen beni hiç takip etmiyon yazıyorum ama hep 5 gün var regl meCokcok sılık cnm sen ıkı gun sonra tekrarla bellı olmaz adet gectımı
ip gibi gördüğün buna benziyormuyduCanim bide buna bakarmisin acik hali mi-nick
Kız kafa kalmıyor ınankı onu dusun bunu dusun balık hafıza oldum bu ara kusura bakmasen beni hiç takip etmiyon yazıyorum ama hep 5 gün var regl me
Bebeğim biz gün aşırı ilişki yaşıyoruz ama tam anlamıyla hani o gün uzandım iyice eğer onu sayarsam 3 hafta geçti ama 2 gün önce son ilişkiyi yaşadık o günde bayağı böyle içimde sanki bişey varmışta onu bastırıyor gibi olduEn son ılıskının ustunden kac gun gectı cnm
Bebeğim biz gün aşırı ilişki yaşıyoruz ama tam anlamıyla hani o gün uzandım iyice eğer onu sayarsam 3 hafta geçti ama 2 gün önce son ilişkiyi yaşadık o günde bayağı böyle içimde sanki bişey varmışta onu bastırıyor gibi oldu
yok şaka yapıyorum sen değerlendir günleri bat dan önce hamile kalabilirsinKız kafa kalmıyor ınankı onu dusun bunu dusun balık hafıza oldum bu ara kusura bakma