İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar korkuyorum yorum yaparmısınız 21.gunumdeyım
Canım yumurtlamamışsın,yumurtlama olursa degerin 6 nın üstünde olması gerekiyor,dedgm gbi 20 mm olan yumurtan catlamak üzere demekki cunku catladıktan 1 hafta sonra yükseliyor progesteron

Canım yumurtlamamışsın,yumurtlama olursa degerin 6 nın üstünde olması gerekiyor,dedgm gbi 20 mm olan yumurtan catlamak üzere demekki cunku catladıktan 1 hafta sonra yükseliyor progesteron
Ama 21.gunum gec yumurtlama olcak olabılırmı daaaha sumuksu akıntımda olması yanı bu saaten sora yumurtlarmıyım kı korkuyorum ya

Ama 21.gunum gec yumurtlama olcak olabılırmı daaaha sumuksu akıntımda olması yanı bu saaten sora yumurtlarmıyım kı korkuyorum ya
Kızlar korkuyorum yorum yaparmısınız 21.gunumdeyım
Korkma canım bu değer hamilelikte veya yumurtlama da yükseliyor diye biliyorum senin ki düşük demek ki hala yumurtlamamışsın, o yumurta çatlayana kadar iyi değerlendir canım hadi inşallah

Ben 1 senedir hep normal zamanda yumurtluyodum ama normal bata göre hesaplarsam daha saglıklı olacak galiba bu sefer erken test yapmak istemiyorum cunku
Aynen canım normal batına göre hesap yapıp test yapacagın zamanı ona göre ayarla

Korkma canım bu değer hamilelikte veya yumurtlama da yükseliyor diye biliyorum senin ki düşük demek ki hala yumurtlamamışsın, o yumurta çatlayana kadar iyi değerlendir canım hadi inşallah
20mm heran catlayabılır yarn aksam denemeye baslıcam cnm sagol ıcımı rahatlattın

20mm heran catlayabılır yarn aksam denemeye baslıcam cnm sagol ıcımı rahatlattın
Aynen canım yumurtlama anındada yükselmeyecegi icin korkma,zaten catlamak üzere olan bi yumurtan var sen degerlendir inşallah hamile kalırsın buay

Kızlar merhaba size birşey sorucam,bugün adet günüm adet olmadım sabah ilk idrarla test yaptım negataf çıktı bu ay ümidimi kestim adeti bekliyorum ama akşamdan belli sağ alt karnımda sertli arar ara sinek ısırığı gibi batma ve kaşınıyo gibi ,şimdide yine karnımınalt kısmı rahmimin oralara kıpır kıpır damarlar atıyo,sizce hala hamile olma ihtimalim varmıdır .cvplar sanız çok sevinirim.

Gec döllenme olmuş olabilir canım bikaç gün bekle bakalım

Kızlar adetim bir türlü gelmiyordu ve sancıdan ölüyordum. 9 gün adetim gecikmişti. Meğer idrar enfeksiyonu ve vajinit olmuşum. Doktor bana idrar enfeksiyonu sökücü verdi adet oldum hemen öbür gün. İdrar enfeksiyonu da adet engelleyebiliyormuş bak, sizin de bilginiz olsun. Adetim çok sancılı geçiyor ama iyi oldu gitmem. Kan sayımım yine sıfırlanmış. Kan takviyesi ve ilaçları aldım. Hamile olsaydım bile düşük olurdu yüzde doksan dedi Doktor. Hayırlısı olmuş yani.

Rica ederim canım inşallah hamilesindir:)
İnşallah canım,çünkü bu ay baya bir hafta sakasığımın ağrıması kasılması beni mahvetti resmen bacağıma vuruyordu yürümemi engelliyordu,şu bir haftadır rahatladım biraz ara ara oluyo ama hafif.inşallah boşa çekmemişimdir o ağrıları.

Aynen canım yumurtlama anındada yükselmeyecegi icin korkma,zaten catlamak üzere olan bi yumurtan var sen degerlendir inşallah hamile kalırsın buay
Ikı gun sonra tekrar gudıp mı yptırsam acaba ıns catşar korkuyorum nekdr buyuyonce catlıyor kı akıntımda yok

Gecmiş olsun canım ilaçlarla toparlarsın inşallah bebişine de sağlıklı bir zemin oluşur..

Negatif malesef cnm

Ya kızlar hamilelik belirtisinde karında sertlik ve göbeğin alt kısmında hafif tok bi ağrı olur mu bende dün geceden beri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…