- 13 Kasım 2017
- 860
- 948
Benim karnımda şişlik vardı davul gibi olmuştum hazımsızlıktan bilmiyorum bahsettiğin şey mi canımYa kızlar hamilelik belirtisinde karında sertlik ve göbeğin alt kısmında hafif tok bi ağrı olur mu bende dün geceden beri var
Canım hani adet döneminde olan gaz şişkinlik ve sertlik olur ya karında.yani bende çok olurdu.hatta kabızlık olurdu.adet döneminde çok olur bende bu durum sertlik ve hafif hassasiyet.adetime daha 7-8 gün var.ayy bilmiyorum ki belirtmi:)Benim karnımda şişlik vardı davul gibi olmuştum hazımsızlıktan bilmiyorum bahsettiğin şey mi canım
yumurta bebek oluşumunun temel taşıdır diyeyim canım :) genellikle adete iki hafta kala yumurtlama işlemi gerçekleşmiş olur ama bazı durumlarda (hastalık, ilaç kullanımı, stres, mevsim değişikliği gibi) daha erken yada daha geç olabilir. Korunmasız her ilişki yumurta ve spermin buluşmasına olanak sağlar o yüzden çocuk düşünmüyorsanız mutlaka korunun derim :)yeni evlenecek biri olarak yazıyorum :) az cok bilgim var ama emin olmak ıstıyorum bu yumurtlama nedır tam olarak nezamanlar olur bırde evlenınce ılk zamanlar korunmasız olunca cocuk olma ıhtımalı nedır
evet canım gaz şişkinlik ve sertlik mevcuttu ama kabızlık yoktu bndeCanım hani adet döneminde olan gaz şişkinlik ve sertlik olur ya karında.yani bende çok olurdu.hatta kabızlık olurdu.adet döneminde çok olur bende bu durum sertlik ve hafif hassasiyet.adetime daha 7-8 gün var.ayy bilmiyorum ki belirtmi:)
20-22 mm civarlarında catlar canım tahmini yumurtlamadan 1 hafta sonra git canım korkma hic korkulacak bişe yok sakin olmaya calıs böyle stres yaparsa daha kötü olurIkı gun sonra tekrar gudıp mı yptırsam acaba ıns catşar korkuyorum nekdr buyuyonce catlıyor kı akıntımda yok
inşallah canım bekle bakalım hayırlısıyla güzel haberleri ver bize :)İnşallah canım,çünkü bu ay baya bir hafta sakasığımın ağrıması kasılması beni mahvetti resmen bacağıma vuruyordu yürümemi engelliyordu,şu bir haftadır rahatladım biraz ara ara oluyo ama hafif.inşallah boşa çekmemişimdir o ağrıları.
ogru cnm belkı tam catlamak üzere lhlerı bıkacgun daha yapcam buaksamdan baslayıp ıkı gunde bır bıkac kere daha ılıskıye gırcem hayırlısı20-22 mm civarlarında catlar canım tahmini yumurtlamadan 1 hafta sonra git canım korkma hic korkulacak bişe yok sakin olmaya calıs böyle stres yaparsa daha kötü olur
Hayırlısı olsun canım hiç belli olmaz bu ay yumurtlamadım dersin bi bakarsın hamilesin Allah ol dedikten sonra..umudunu kaybetme olmadıgı her ay için bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır öyle dusun içini rahat tutD
ogru cnm belkı tam catlamak üzere lhlerı bıkacgun daha yapcam buaksamdan baslayıp ıkı gunde bır bıkac kere daha ılıskıye gırcem hayırlısı
Sanki belli belirsiz bi cizgi var gibiBisey gorevilen varmi
Regl 17 aralikSanki belli belirsiz bi cizgi var gibi
Amannn cok erken yapmissin bugun 5i dahaki.kac gunde oluyosun reglRegl 17 aralik
Evet erken yum dusunuyorumAmannn cok erken yapmissin bugun 5i dahaki.kac gunde oluyosun regl
daha cok erkennn yumurtlamanın üstünden kac gün gectiRegl 17 aralik
İnşallah canım,hepimiz veririz inşallah.inşallah canım bekle bakalım hayırlısıyla güzel haberleri ver bize :)
Eltım kendı dr una sormus yumurtlmamıs tam zamanları yapsın ılıskıye gırsın demıs cnmHayırlısı olsun canım hiç belli olmaz bu ay yumurtlamadım dersin bi bakarsın hamilesin Allah ol dedikten sonra..umudunu kaybetme olmadıgı her ay için bilmediğimiz bir hayır mutlaka vardır öyle dusun içini rahat tut
Bisey gorevilen varmi
Aynen canım onu diyorum zaten 20 mm yumurta görünmüş o bu ara catlayacakEltım kendı dr una sormus yumurtlmamıs tam zamanları yapsın ılıskıye gırsın demıs cnm