İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Aynı benimde öyle akintimda var test aldım yarın sabah yapıcam daha 6 gün var ama dayanamadım inşallah olurda burdan yazarım

Amin inşaallah siz gün aşırımı gittiniz yoksa ovülasyon günlerimi
Yok gün aşırı gtmedim yumurtlama gününden iki gün önce gtmistim 9 mm yumurta oluşmuş adetini bekle olmazsa test yap dedi negatif olursa tarlusal ile adetini getr dedi adetin 3 üncü günü gel klomene günde 3e çıkaralım dedi beni niye öyle gün aşırı cagrmadiki

yok gün aşırı ilişki olarak sordum dr tabiki yum önccesi çağırır anladım canım yum küçükmüş kaçıcı gün 9mm gördü

Kızlar 6 gün kaldı hamile olsam belirti olurdu dimi
benim bat yaklaştıkça tüm belirtilerim kaybolmuştu canım

Benim lekelenmem olmadı canım evet tam umudum bitti derken testler pozitif vermeye başlamştı
sence tutunmusmudur
günleri iyi değerlendirmişsiniz canım Allah nasip ederse tutma ihtimali yüksek, biz hamile kaldığım ay 4kere calışma yapmıştık birini hiç saymıyorum bile üç ilişkiden birinde tutmustu, senin şansın daha yüksek

Valla dayanamadım test aldım sabah yapıcam inşallah bu sefer olmustr
ay hadi inşallah pozitifi görürüz sabah, testi bizlere de at canım :)

İnşallah cnm eşime söylemedim inşallah pozitif çıkarda sabahda onu testle mutlu uyandırırım dua edin kızlar Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah

Hayırlısı canım ne deyim geçen aylarda ay kesin hamileyim dediğim de hep boş çıkmıştı bu seferde böyle olsun bakalım sınavım var kafam hep onda şuan bu ay hiç bebek düşünemedim genelde düşünülmeyen zamanda olmuş inşallah benimde öyle olur

Bu arada kızlar sınavım için sizden dua istiyorum edenlerden Allah razı olsun Allah kalplerindekini en kısa zamanda nasip etsin

Selam kizlar camasir suyu testini duyduniz mu cok ilginc geldi bana bi umut iste rabbim herkese tum isteyenlere evlat versin banada versi insallah
Duydum canım hamilelikten önce denemiştim sonuçtan da hiç bişey anlamamıştım :)
İnşallah cnm eşime söylemedim inşallah pozitif çıkarda sabahda onu testle mutlu uyandırırım dua edin kızlar Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah
inşallah canım rabbim basip etsin sağlık sıhhatle

evet kafandan sildiğin an yada amannn deyip salladığın zaman tutuyor enteresan sekilde

Soyle oluyor kizlar idrari bi kaba yapiyosun uzerine camasir suyy dokuyosun kopururse hamilesin kopurmezse degilsin ben denedim valla daha 12 gun var reglime kopurdu oyle kaldi valla deneyin derim cogunda ise yaramis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…