Aynı benimde öyle akintimda var test aldım yarın sabah yapıcam daha 6 gün var ama dayanamadım inşallah olurda burdan yazarımmi-nick canım ben buaydan çok ümitlendim Normalde pelvis agrılarını hissedimiyorum ovs zamanlarını bile akıntı takibinden anlıyorum ama üşütmüşüm gibi 27 28 29 günü agrım kasıkta batma sancı hepsini yaşadım 30 kasım da beyaz yoğun bir akıntım oldu ve ağrılarım geçti üzerinden 5 gün kadar geçti bahsettiğim dönemden biraz bugün minik minik batmalar var ayrıca kremimsi akınıtm var.
Aldım test cnm dayanamadım sabah yapıcam yazarım inşallah olmustr bu seferDene ıstersen ama cıkmayabılır cnm bnmde 7gun var yakınız ozaman busefer beklıcem ben gunume kdr
Amin inşaallah siz gün aşırımı gittiniz yoksa ovülasyon günlerimiAynı benimde öyle akintimda var test aldım yarın sabah yapıcam daha 6 gün var ama dayanamadım inşallah olurda burdan yazarım
Yumurtlaman 13 14 se cıkabılır ama bekşe ıstersen ıkı gun daha erken gebelık testı aldıysan cıkablrAldım test cnm dayanamadım sabah yapıcam yazarım inşallah olmustr bu sefer
Yok gün aşırı gtmedim yumurtlama gününden iki gün önce gtmistim 9 mm yumurta oluşmuş adetini bekle olmazsa test yap dedi negatif olursa tarlusal ile adetini getr dedi adetin 3 üncü günü gel klomene günde 3e çıkaralım dedi beni niye öyle gün aşırı cagrmadikiAmin inşaallah siz gün aşırımı gittiniz yoksa ovülasyon günlerimi
yok gün aşırı ilişki olarak sordum dr tabiki yum önccesi çağırır anladım canım yum küçükmüş kaçıcı gün 9mm gördüYok gün aşırı gtmedim yumurtlama gününden iki gün önce gtmistim 9 mm yumurta oluşmuş adetini bekle olmazsa test yap dedi negatif olursa tarlusal ile adetini getr dedi adetin 3 üncü günü gel klomene günde 3e çıkaralım dedi beni niye öyle gün aşırı cagrmadiki
benim bat yaklaştıkça tüm belirtilerim kaybolmuştu canımKızlar 6 gün kaldı hamile olsam belirti olurdu dimi
günleri iyi değerlendirmişsiniz canım Allah nasip ederse tutma ihtimali yüksek, biz hamile kaldığım ay 4kere calışma yapmıştık birini hiç saymıyorum bile üç ilişkiden birinde tutmustu, senin şansın daha yükseksence tutunmusmudur
ay hadi inşallah pozitifi görürüz sabah, testi bizlere de at canım :)Valla dayanamadım test aldım sabah yapıcam inşallah bu sefer olmustr
İnşallah cnm eşime söylemedim inşallah pozitif çıkarda sabahda onu testle mutlu uyandırırım dua edin kızlar Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin inşallahbenim bat yaklaştıkça tüm belirtilerim kaybolmuştu canım
Benim lekelenmem olmadı canım evet tam umudum bitti derken testler pozitif vermeye başlamştı
günleri iyi değerlendirmişsiniz canım Allah nasip ederse tutma ihtimali yüksek, biz hamile kaldığım ay 4kere calışma yapmıştık birini hiç saymıyorum bile üç ilişkiden birinde tutmustu, senin şansın daha yüksek
ay hadi inşallah pozitifi görürüz sabah, testi bizlere de at canım :)
Adetten 12 gün sonra cnmyok gün aşırı ilişki olarak sordum dr tabiki yum önccesi çağırır anladım canım yum küçükmüş kaçıcı gün 9mm gördü
yum küçükmüş ama normali 15 17 mm de olgunlasır klomenin faydası olacağını sanıyorum hayırlı haberler ver inşallah canımAdetten 12 gün sonra cnm
Hayırlısı canım ne deyim geçen aylarda ay kesin hamileyim dediğim de hep boş çıkmıştı bu seferde böyle olsun bakalım sınavım var kafam hep onda şuan bu ay hiç bebek düşünemedim genelde düşünülmeyen zamanda olmuş inşallah benimde öyle olurbenim bat yaklaştıkça tüm belirtilerim kaybolmuştu canım
Benim lekelenmem olmadı canım evet tam umudum bitti derken testler pozitif vermeye başlamştı
günleri iyi değerlendirmişsiniz canım Allah nasip ederse tutma ihtimali yüksek, biz hamile kaldığım ay 4kere calışma yapmıştık birini hiç saymıyorum bile üç ilişkiden birinde tutmustu, senin şansın daha yüksek
ay hadi inşallah pozitifi görürüz sabah, testi bizlere de at canım :)
İnşallah cnm benimyum küçükmüş ama normali 15 17 mm de olgunlasır klomenin faydası olacağını sanıyorum hayırlı haberler ver inşallah canım
Biz kendi kafamıza göre gün aşırı yaptk cnm Dr bişey demediyok gün aşırı ilişki olarak sordum dr tabiki yum önccesi çağırır anladım canım yum küçükmüş kaçıcı gün 9mm gördü
Duydum canım hamilelikten önce denemiştim sonuçtan da hiç bişey anlamamıştım :)Selam kizlar camasir suyu testini duyduniz mu cok ilginc geldi banabi umut iste rabbim herkese tum isteyenlere evlat versin banada versi insallah
inşallah canım rabbim basip etsin sağlık sıhhatleİnşallah cnm eşime söylemedim inşallah pozitif çıkarda sabahda onu testle mutlu uyandırırım dua edin kızlar Rabbim bebek sahibi olmak isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah
evet kafandan sildiğin an yada amannn deyip salladığın zaman tutuyor enteresan sekildeHayırlısı canım ne deyim geçen aylarda ay kesin hamileyim dediğim de hep boş çıkmıştı bu seferde böyle olsun bakalım sınavım var kafam hep onda şuan bu ay hiç bebek düşünemedim genelde düşünülmeyen zamanda olmuş inşallah benimde öyle olur
Amin cnm o nasıl oluyorSelam kizlar camasir suyu testini duyduniz mu cok ilginc geldi banabi umut iste rabbim herkese tum isteyenlere evlat versin banada versi insallah
şimdi mi deneyim sabahmiSoyle oluyor kizlar idrari bi kaba yapiyosun uzerine camasir suyy dokuyosun kopururse hamilesin kopurmezse degilsin ben denedim valla daha 12 gun var reglime kopurdu oyle kaldi valla deneyin derim cogunda ise yaramis