İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Kızlar dr a gıttım yumurtalıklarım norml sag yumurtalıkta 20mm yumurta var dedı ama catlayıp catlamadını göremedı bunun ocın kan testı verdı rahım zarın ınce dedı belkı hamıle kalmıs bıle olabılırsın adetn gecerse gel dedı ınternetten test sonucıma ıkı uc saat sonra bakıcan sıze yazıcam anlayan varmı dıye

Kopugu giderse ve 2defa durup tekrar kopururse hamile deqilsin diyolar sabit kalinca hamile oluyomus canim bnde yaptim bana daha 12gun var kopurdu bilmiyorum insallah dogru bi bilgidir :)

Son düzenleme:
Canm 20 mm olduysa yakında catlar benim 18 ken 2 güne catlar demişti doktorum

Calışma yapıp sağına yat canım her an çatlayabilir ama inşallah hamilesindir

Kızlar 18 ve 21 gunlerı yumurtlama testlerım bugun yaptıgımda hıc koyu cızgı olmadı dıyebılırım

Eklentiler

• 5E3BFD34-16BE-4332-A00C-C51E0EB4F27F.jpeg
    40,8 KB · Görüntüleme: 99
Bugünü de yarını da değerlendir derim hazır fırsat bu fırsat canım :)
Canım sana bişe sorucam simdi bu ay ben 1 hafta erken yumurtladım sende erken yumurtladıgın ay hamile kalmıstın ya normalde hamile kalmazsam yumurtladıgım tarihten 14 gün sonra adet olmam gerekiyo ben batı yumurtlamaya göre mi hesaplamalıyım sence sen normalde olman gereken tarihe göre hesaplamıstın ya ondan kafam karıstı

Canım aslında düşününce ben hep erken yumurtluyormuşum sonradan farkettim, oğlumda ki eski mesajlarıma baktım o zamanda erken yumurtlamışım testte de erken çıkmış, ama ben hep normal tarihe göre adet oldum erken yumurtlayınca döngüm değişmedi

Ben 1 senedir hep normal zamanda yumurtluyodum ama normal bata göre hesaplarsam daha saglıklı olacak galiba bu sefer erken test yapmak istemiyorum cunku

Kızlar korkuyorum yorum yaparmısınız 21.gunumdeyım

Eklentiler

• 7E36532A-BB21-45EE-B853-1E50F02DF189.jpeg
    32,8 KB · Görüntüleme: 203
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…