- 30 Kasım 2017
- 233
- 106
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla denedim sabah zaten test yapcam o yüzden yaptım idrarim kırmızı gibi oldu biraz cakaladim kopurdu foto çektim ama ayıp olur diye atmadmSabah dene canim daha net cikar
Beklemeden döktüm ki neyseKopugu giderse ve 2defa durup tekrar kopururse hamile deqilsin diyolar sabit kalinca hamile oluyomus canim bnde yaptim bana daha 12gun var kopurdu bilmiyorum insallah dogru bi bilgidir :)
Canm 20 mm olduysa yakında catlar benim 18 ken 2 güne catlar demişti doktorumKızlar dr a gıttım yumurtalıklarım norml sag yumurtalıkta 20mm yumurta var dedı ama catlayıp catlamadını göremedı bunun ocın kan testı verdı rahım zarın ınce dedı belkı hamıle kalmıs bıle olabılırsın adetn gecerse gel dedı ınternetten test sonucıma ıkı uc saat sonra bakıcan sıze yazıcam anlayan varmı dıye
Calışma yapıp sağına yat canım her an çatlayabilir ama inşallah hamilesindirKızlar dr a gıttım yumurtalıklarım norml sag yumurtalıkta 20mm yumurta var dedı ama catlayıp catlamadını göremedı bunun ocın kan testı verdı rahım zarın ınce dedı belkı hamıle kalmıs bıle olabılırsın adetn gecerse gel dedı ınternetten test sonucıma ıkı uc saat sonra bakıcan sıze yazıcam anlayan varmı dıye
Catlamıs olanbılırde belkı hamılesındır dedı dr cnm test sonucum bıkac saate cıkarCanm 20 mm olduysa yakında catlar benim 18 ken 2 güne catlar demişti doktorum
Dun bırlıkte olduk cnm bugunmu yarınmı bırlıkte olsam acabaCalışma yapıp sağına yat canım her an çatlayabilir ama inşallah hamilesindir
Bugünü de yarını da değerlendir derim hazır fırsat bu fırsat canım :)Dun bırlıkte olduk cnm bugunmu yarınmı bırlıkte olsam acaba
Bunlar negatif canımKızlar 18 ve 21 gunlerı yumurtlama testlerım bugun yaptıgımda hıc koyu cızgı olmadı dıyebılırım
Gıt gıde zaten sılıklestı cnm ozaman sonucuma gore degerlendırme yapcam bakalım catladımı testte cıkcakmıBunlar negatif canım
Evet cnm test sonucum cıksa ona gore yapıcam2 gun de bir olmasi lazimmis doktorlar hep oyle diyo canim
Canım sana bişe sorucam simdi bu ay ben 1 hafta erken yumurtladım sende erken yumurtladıgın ay hamile kalmıstın ya normalde hamile kalmazsam yumurtladıgım tarihten 14 gün sonra adet olmam gerekiyo ben batı yumurtlamaya göre mi hesaplamalıyım sence sen normalde olman gereken tarihe göre hesaplamıstın ya ondan kafam karıstıBugünü de yarını da değerlendir derim hazır fırsat bu fırsat canım :)
Canım aslında düşününce ben hep erken yumurtluyormuşum sonradan farkettim, oğlumda ki eski mesajlarıma baktım o zamanda erken yumurtlamışım testte de erken çıkmış, ama ben hep normal tarihe göre adet oldum erken yumurtlayınca döngüm değişmediCanım sana bişe sorucam simdi bu ay ben 1 hafta erken yumurtladım sende erken yumurtladıgın ay hamile kalmıstın ya normalde hamile kalmazsam yumurtladıgım tarihten 14 gün sonra adet olmam gerekiyo ben batı yumurtlamaya göre mi hesaplamalıyım sence sen normalde olman gereken tarihe göre hesaplamıstın ya ondan kafam karıstı
Ben 1 senedir hep normal zamanda yumurtluyodum ama normal bata göre hesaplarsam daha saglıklı olacak galiba bu sefer erken test yapmak istemiyorum cunkuCanım aslında düşününce ben hep erken yumurtluyormuşum sonradan farkettim, oğlumda ki eski mesajlarıma baktım o zamanda erken yumurtlamışım testte de erken çıkmış, ama ben hep normal tarihe göre adet oldum erken yumurtlayınca döngüm değişmedi