İlişkide fantezi

Denediğim en değişik yer hastaneydi eşimin ufak bir rahatsızlığı olmuştu birkaç gün hastanede kalması gerekti bende yanında refakatçi olarak kaldım. Gece olanlar oldu işte ama çok güzekdi heyecanlıydı falan

Vayy bee ellerin fantazisine bak. Kapi kilitleniyordumu barii

Linçlenmeyeceksem eğer bir ara antalyada gece kulübünden çıktık ağaçlık bir alanda biraz yakınlaştık eşimle. Neyse çok bir şey yaşanmadan bir an evvel eve gidelim dedik bi baktık meğer cami bahçesindeymişiz. Bir duvarı bir kapısı falan yoktu o zaman utandığım kadar hiç utanmamışımdır

En iyi sekz, gece uyurken ansızın kendini en şehvetli sekzin ortasında bulduğun sekzdir
Ay bir yıllık evliliğimde bunu sadece bir kere yaşadım ve aşırı güzel bir şeydi :) İkimizde uyuyorduk bu arada (ilk defa yatağa küs girmiştik o yüzden o gün bir şey yaşanmamıştı aramızda) ama gece uyurken bir anda oldu garip bir şekilde Bu yoruma çok hak verdimmm

Benim eşim uyur sevişir ayda bir yapar sağolsun hem bir şey anlamıyorsun hem çok güzel garip bir şey. Bitince de ne oldu ya öyle der

Kız ne günahı oral ağız olan kari koca arasinda be gunahı olacak
Evet Google amca da iki görüş sundu. Kitapta direk gunah diye yazmiyor. ....Ama mesela şarap ağzına alıp çalkalayip sonra tukurursen ve ağzını suyla calkalarsan gunah değil Buda oyle bişey.... diyordu. Ama esimde inandiramadim. Ama bu konu gundemde ansızın surprise yapabilirim. Candy7777 sizin böyle fantaziler var mi

Ay eşim değil ama ben sevmiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…