- 14 Temmuz 2023
- 2.612
- 2.280
- 22
-
- Konu Sahibi NadirCicek01
Evet valla sevmiyor. Gerçi hiç denemedik. Belkide severOral sevmeyen erkek mi nee
Ay bilmiyorum biz daha oralara gelemedik daha.Niye utaniyorsun ki sonuçta eşin
Ya bak hayatta olabilecek ve olamiyacak şeyler vardır buda onlardan biriEvet valla sevmiyor. Gerçi hiç denemedik. Belkide sever
Denediğim en değişik yer hastaneydieşimin ufak bir rahatsızlığı olmuştu birkaç gün hastanede kalması gerekti bende yanında refakatçi olarak kaldım. Gece olanlar oldu işte ama çok güzekdi heyecanlıydı falan
HayırVayy bee ellerin fantazisine bak. Kapi kilitleniyordumu barii
Ay bir yıllık evliliğimde bunu sadece bir kere yaşadım ve aşırı güzel bir şeydi :) İkimizde uyuyorduk bu arada (ilk defa yatağa küs girmiştik o yüzden o gün bir şey yaşanmamıştı aramızda) ama gece uyurken bir anda oldu garip bir şekildeEn iyi sekz, gece uyurken ansızın kendini en şehvetli sekzin ortasında bulduğun sekzdir
Benim eşim uyur sevişir ayda bir yapar sağolsunAy bir yıllık evliliğimde bunu sadece bir kere yaşadım ve aşırı güzel bir şeydi :) İkimizde uyuyorduk bu arada (ilk defa yatağa küs girmiştik o yüzden o gün bir şey yaşanmamıştı aramızda) ama gece uyurken bir anda oldu garip bir şekildeBu yoruma çok hak verdimmm
Valla ben bayıldım sırf gece olsun diye gün içinde hep hayır demeye başlayabilirimBenim eşim uyur sevişir ayda bir yapar sağolsunhem bir şey anlamıyorsun hem çok güzel garip bir şey. Bitince de ne oldu ya öyle der
Hahaha mantıklıValla ben bayıldım sırf gece olsun diye gün içinde hep hayır demeye başlayabilirim
Bu yorumu hiç ànlamadim ama komik bişey dedin sanırımYa bak hayatta olabilecek ve olamiyacak şeyler vardır buda onlardan biri
Yani sevmiyor değildir başka birşeydir çünkü mümkün değilBu yorumu hiç ànlamadim ama komik bişey dedin sanırım
Yani daha önce yapmamiş. Ama gunah diyor aslında Tamda istememesinin sebebi bu.Yani sevmiyor değildir başka birşeydir çünkü mümkün değil
Tobe yarabbimMerhabalar aslında herkesin ilişkisini merak etmiyorum ama bazen yaparken bugün ne denesek nerde yapsak diye fantezi arıyorum varmı değişik farklı baştan çıkaracak öneriler biraz açık oldu kusura bakmayın
Kız ne günahı oral ağız olan kari koca arasinda be gunahı olacakYani daha önce yapmamiş. Ama gunah diyor aslında Tamda istememesinin sebebi bu.
Evet Google amca da iki görüş sundu. Kitapta direk gunah diye yazmiyor. ....Ama mesela şarap ağzına alıp çalkalayip sonra tukurursen ve ağzını suyla calkalarsan gunah değil Buda oyle bişey.... diyordu. Ama esimde inandiramadim. Ama bu konu gundemde ansızın surprise yapabilirim.Kız ne günahı oral ağız olan kari koca arasinda be gunahı olacak
Ay eşim değil ama ben sevmiyorum yaEvet Google amca da iki görüş sundu. Kitapta direk gunah diye yazmiyor. ....Ama mesela şarap ağzına alıp çalkalayip sonra tukurursen ve ağzını suyla calkalarsan gunah değil Buda oyle bişey.... diyordu. Ama esimde inandiramadim. Ama bu konu gundemde ansızın surprise yapabilirim.Candy7777 sizin böyle fantaziler var mi